Επισκέπτης
εφτυνες και στον καφε του διοικητη ;
Και κάπνιζα και πολύ τότε.
Έβγαλα ένα πρωί κάτι πράσινα....μούρλια!
εφτυνες και στον καφε του διοικητη ;
θα το πηγαινεις δηλαδη το γραμμα .......ο οποιος εχει σχεση με την ξαδερφη μου και μου υποσχεθηκε οτι θα με παρει για ταχυδρομο!!!!!!
Ερχότανε και ο μπόντος?
Καλά,ετοιμάσου για γκατζολία...Aν υπηρετησω Αθηνα η Πατρα ας κατσω και 23 μηνες δεν μ ενδιαφερει!!
Αν μου τυχει καμια Σαμος η κανα κολονησι του Αιγαιου που δεν λενε τιποτα σαν νησια
εκει ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο!!
Εχω ενα μεσο ο οποιος ειναι στρατιωτικος (δεν λεω ονομα ουτε σε πιο στρατοπεδο) ειναι στην Αθηνα
ο οποιος εχει σχεση με την ξαδερφη μου και μου υποσχεθηκε οτι θα με παρει για ταχυδρομο!!!!!!
Ναι κατι τετοιο.Κατσε να εχουνε μεχρι τοτε σχεση και βλεπουμε,γιατι αν τα χαλασουνε ασ τα να παν!!!!!θα το πηγαινεις δηλαδη το γραμμα .......
Μέχρι να το πάρεις απόφαση εσύ θα έχει αλλάξει 5 γκόμενους η ξαδέλφη...Ναι κατι τετοιο.Κατσε να εχουνε μεχρι τοτε σχεση και βλεπουμε,γιατι αν τα χαλασουνε ασ τα να παν!!!!!
Ρε μην τα βλέπετε έτσι... να μη μάθεις να ρίχνεις με ένα πολυβόλο, ένα 45άρι, μια οπλοβομβίδα, ένα βομβιδοβόλο, ένα ελαφρύ αντιαρματικό, έναν όλμο, καμιά χειροβομβίδα, κανένα υποπολυβόλο (έχω ρίξει με όλα)... μέρες που έρχονται, αυτά μπορεί να φανούν χρήσιμα!
Ενώ αλλιώς θα το στείλει στην Πάτρα...Μέχρι να το πάρεις απόφαση εσύ θα έχει αλλάξει 5 γκόμενους η ξαδέλφη...
τυπε μουυυυυ......
Εχω ενα μεσο ο οποιος ειναι στρατιωτικος (δεν λεω ονομα ουτε σε πιο στρατοπεδο) ειναι στην Αθηνα
ο οποιος εχει σχεση με την ξαδερφη μου και μου υποσχεθηκε οτι θα με παρει για ταχυδρομο!!!!!!
μιλαν δεν ειχατε;
Το milan είναι ομαδικό αντιαρματικό όπλο
ΆσχετοΝαι αλλά ένας πατάει την σκανδάλη...
αυτά έχουν και κώνο αερίωνΝαι αλλά ένας πατάει την σκανδάλη...
Άσχετο
για γιους ταχυδρομων ακουσες τιποτα;Πρόσεξε γιατί έχω ακούσει για τους ταχυδρόμους διάφορα...
για γιους ταχυδρομων ακουσες τιποτα;
για γιους ταχυδρομων ακουσες τιποτα;