Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
γαμαικανε ομως οπως σου ειπε οσο χρειαζεται ενα καταδρομεας αλλο τοσο χρειαζεται ενας μαγειρας η καποιος στη σκοπια..ολοι χρειαζονται και σε ολους αξιζει τιμη..αρκει να μην γελοιοποιουνται για να τα γλιτωσουν

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
γαμαικανε ομως οπως σου ειπε οσο χρειαζεται ενα καταδρομεας αλλο τοσο χρειαζεται ενας μαγειρας η καποιος στη σκοπια..ολοι χρειαζονται και σε ολους αξιζει τιμη..αρκει να μην γελοιοποιουνται για να τα γλιτωσουν
εχεις δικιο φιλε.αλλα κατι αρχιδια λουφαδοροι σαν αυτον τον φραντζεσκο ειναι για να τα γαμας ολη μερα χωρις σαλιο.γιατι οι νεοι που μπαινουν με σκεπτικο οπως αυτο το αρχιδι στην διαρκεια τις θητειας τους γινοντε οι μεγαλυτεροι ρουφιανοι.γαμησα πολλα τετοια ρουφιανακια και το ξερω καλα φιλε.

Επισκέπτης
Μπήκα στο thread καταρχήν γιατί ο Παραλίμνιος συχνά-πυκνά μας πετάει ότι είναι μαγκιά το I5 - δηλ ότι όλοι οι άλλοι είμαστε μαλάκες.

Όταν διαβάζω τέτοιες παπαριές τα παίρνω - sorry. Πολύ περισσότερο γιατί νομίζω μένει κάπου κοντά στο χωριό μου.

Καραρχην δεν σε αποκαλεσα ποτε μαλακα. Αν εχεις προσεξει δεν εχω βρισει κανενα σοβαρο μελος στο site. Kαι σενα σε θεωρω σοβαρο ατομο, ασχετως αν δεν συμφωνουμε σε μερικα ζητηματα.
Ναι, θεωρω τον εαυτο μου Μαγκα, αλλα δεν εχει να κανει με το στρατο, αλλα με τη σταση ζωης μου. Και επισης δεν μπαινω να σου πεταξω οτι ειναι μαγκια το Ι5, αλλα να την πω σε οσους στρατοκαυλους τη λενε στο παλικαρι επειδη διαλεξε να μην το παιξει κομμαντο.

Επισκέπτης
ρε μην ασχολησε με το παραλημνιο.ο αυτος κοιματε στο ποταμι του χωριου του,μολις ξυπναει τραβαει μια μαλακιας και στο καπακι παει στο καφενειο πινει κανενα τελαρο αμστελ,και υπνο γιατι το πρωι εχει χωραφια.ο ανθρωπος ειναι μουλαρι κανονικο μην την ψαχνεις τωρα.
δεν σου ετυχε να δεις στο στρατο κατι τετοιους βιολιτσιδες απο κατι χωρια στα βουνα?αυτο ακριβως ειναι ο τυπος.
Εκτος απο ολα αυτα, δουλευω και υπαλληλος, παιζω στοιχημα, αλλα δεν πολυ βλεπω μπαλα, μαστουρωνω, τρωω πολυ, γυμναζομε πολυ, ακουω Ska και Reggae, γαμαω και δερνω και ετοιμαζομε για Κολομβια με το δασκαλο arcans.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Καραρχην δεν σε αποκαλεσα ποτε μαλακα. Αν εχεις προσεξει δεν εχω βρισει κανενα σοβαρο μελος στο site. Kαι σενα σε θεωρω σοβαρο ατομο, ασχετως αν δεν συμφωνουμε σε μερικα ζητηματα.
Ναι, θεωρω τον εαυτο μου Μαγκα, αλλα δεν εχει να κανει με το στρατο, αλλα με τη σταση ζωης μου. Και επισης δεν μπαινω να σου πεταξω οτι ειναι μαγκια το Ι5, αλλα να την πω σε οσους στρατοκαυλους τη λενε στο παλικαρι επειδη διαλεξε να μην το παιξει κομμαντο.
το παληκαρι που λες καταρχην ειναι θρασυδειλος.και οσοι εκαναν την θητεια τους κανονικα δεν ητανε ολοι κομαντο,αλλα ολοι κατι προσφεραν απο την θεση που ητανε.και εγω να ξερεις φιλε μου δεν ειμαι καθολου μα καθολου στρατογκαυλος να ξερεις.ισα ισα το αντιθετο κιολας.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Και επισης δεν μπαινω να σου πεταξω οτι ειναι μαγκια το Ι5, αλλα να την πω σε οσους στρατοκαυλους τη λενε στο παλικαρι επειδη διαλεξε να μην το παιξει κομμαντο.

δεν του ειπαμε να το παιξει κομαντο.

στον στρατο κανεις πολυ λιγα πραγματα,και πολυ απλα.

φλωρος του λεμε να μην ειναι.

κομαντα ας γινουν οσοι το γουσταρουν.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Εκτος απο ολα αυτα, δουλευω και υπαλληλος, παιζω στοιχημα, αλλα δεν πολυ βλεπω μπαλα, μαστουρωνω, τρωω πολυ, γυμναζομε πολυ, ακουω Ska και Reggae, γαμαω και δερνω και ετοιμαζομε για Κολομβια με το δασκαλο arcans.
φιλαρακο εσενα σε γουσταρω πολυ και το ξερεις.επιτηδες να ξερεις το εγραψα το παραπανω γιατι εχεις καιρο να μου κολλησεις και λεω, τι εγινε μηπως αρρωστησε αυτος?
οσο για τους μπαφους να τους κοψεις σιγα σιγα,γιατι αμα σε παρω κολοβια θα αρχισεις να την ψαχνεις αλλιως και μετα δεν θα θες να γυρισεις στο χωριο σου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
φιλαρακο εσενα σε γουσταρω πολυ και το ξερεις.επιτηδες να ξερεις το εγραψα το παραπανω γιατι εχεις καιρο να μου κολλησεις και λεω, τι εγινε μηπως αρρωστησε αυτος?
οσο για τους μπαφους να τους κοψεις σιγα σιγα,γιατι αμα σε παρω κολοβια θα αρχισεις να την ψαχνεις αλλιως και μετα δεν θα θες να γυρισεις στο χωριο σου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δασκαλε, θα τα κοψω ολα. Αληθεια λεω. Κατεβενει και η πρωην απο βδομαδα στο χωριο και της εχω δωσει υποσχεση πως θα τα κοψω. Θα κανω και λιγο διαιτα γιατι παρολο που γυμναζομε και δουλευω σαν σκλαβος εχω παρει κιλα. Για αυτο σου λεω κανονισε για Κολομβια οσο ειναι καιρος γιατι συντομα με βλεπω να μπαινω στο club των παντρεμενων με Ελλεεινιδα.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Δασκαλε, θα τα κοψω ολα. Αληθεια λεω. Κατεβενει και η πρωην απο βδομαδα στο χωριο και της εχω δωσει υποσχεση πως θα τα κοψω. Θα κανω και λιγο διαιτα γιατι παρολο που γυμναζομε και δουλευω σαν σκλαβος εχω παρει κιλα. Για αυτο σου λεω κανονισε για Κολομβια οσο ειναι καιρος γιατι συντομα με βλεπω να μπαινω στο club των παντρεμενων με Ελλεεινιδα.
ας το φιλε εχασες.απο την στιγμη που ερχετε και η γκομενα στο χωριο δεν την γλιτωνεις ρε να ξερεις.θα ψοφησεις στα χωραφια ρε μαλακα.
καλα ρε μαλακα ποσο χρονων εισαι και θελεις να παντρευτεις?

Επισκέπτης
ας το φιλε εχασες.απο την στιγμη που ερχετε και η γκομενα στο χωριο δεν την γλιτωνεις ρε να ξερεις.θα ψοφησεις στα χωραφια ρε μαλακα.
καλα ρε μαλακα ποσο χρονων εισαι και θελεις να παντρευτεις?

41 μισο ειμαι δασκαλε, δεν ειμαι και πιτσιρικας.
Και δεν ειπα οτι θελω να παντρευτω, αλλα εκει παει η δουλεια. Αν και περυσι τα ιδια της ελεγα αλλα την εστειλα στο τελος. Το πιο κουφο ξερεις πιο ειναι ? Μου εχει ταξει πως αν παντρευτουμε θα βαλει τα εξοδα (γιατι εχει τρελα φραγκα η μικρη) να παμε μηνα του μελιτος Ταιλανδη ή Ινδια. Πουτανες γυναικες, πουτανα αφραγκια  :headbang: :headbang: :headbang:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεκτόν - στο συγκεκριμένο απέχουμε. Συμφωνούμε σε άλλα όπως μουσικές οπότε εντάξει - δε γαμιέται. :rolleyes:

Όσοι πήγαμε κανονικά πάντως, δεν είμαστε απαραίτητα στρατόκαυλοι. Σε καμία περίπτωση.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Αυτο  παντως που μου τι σπαει περισσοτερο στον στρατο ειναι οτι μερικα
τσογκλανια μιλανε στην ωρα της βραδινης αναφορας και κανουμε συνεχεια μεταβολες και σημειωτον,να θελω να παω να κοιμηθω και να κανω σημειωτον ,οτι χειροτερο!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιωταδες ειναι κι αυτοι; :2funny: :2funny:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Αυτο  παντως που μου τι σπαει περισσοτερο στον στρατο ειναι οτι μερικα
τσογκλανια μιλανε στην ωρα της βραδινης αναφορας και κανουμε συνεχεια μεταβολες και σημειωτον,να θελω να παω να κοιμηθω και να κανω σημειωτον ,οτι χειροτερο!!!
ακομα δεν ειδες τιποτα ποντικι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ρε τους μαλακες...παιζει να ειναι στρατοκαυλοι και να γουσταρουν καμψεις; :think:
ξερω και γω μαλλον,αλλα τι τους φταινε οι αλλοι,
αλλα ετσι ειναι τα πραγματα στο στρατο
ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ-ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ
:'(

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ξερω και γω μαλλον,αλλα τι τους φταινε οι αλλοι,
αλλα ετσι ειναι τα πραγματα στο στρατο
ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ-ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ
:'(
ετσι ειναι φιλε οπως το ειπες.και εσυ οταν θα πας στην μοναδα επειδη εισαι γιωτας οι συναδελφοι σου θα κανουν και τις δικιες σου σκοπιες. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom