Νέα

περι μουνότρυπας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis83
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.744
Πόντοι
2.606
Για να εχει φαρδυ μουνι παει να πει οτι εχει πηδηχτει με πολλους! Λογικο δεν ειναι ρε μαγκες?
Ετσι κ αλλιως και το καυλι του αντρα αν πηδαει πολυ γινεται πιο λεπτο απο την πολλη τριβη! Σωστος?

Με απεριοριστο σεβασμο κ εκτιμηση και παντα με βαση τη λογικη,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Για να εχει φαρδυ μουνι παει να πει οτι εχει πηδηχτει με πολλους! Λογικο δεν ειναι ρε μαγκες?
Ετσι κ αλλιως και το καυλι του αντρα αν πηδαει πολυ γινεται πιο λεπτο απο την πολλη τριβη! Σωστος?

Με απεριοριστο σεβασμο κ εκτιμηση και παντα με βαση τη λογικη,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:
γι αυτό χωριζουν τα ζευγάρια τυπε πηδαει ο αντρας ανοιγει το μουνι της γυναικας και ταυτόχρονα λεπτενη η ψωλη του αντρα οποτε φτανουμε στο αποτελεσαμα η γυναινα να μην αισθάνεται μετα τιποτα και ψαχνει γ αλλα.

OP
OP
A

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
269
Πόντοι
21
aleko κ εγώ έτσι σκέφτομαι και με πιανει το ψυχολογικό μου και ξενερώνω μετά μονο στην ιδέα. κριμα.
η πλάκα τύποι είναι οτι δεν είναι ψηλή. κοντούλα είναι και ξέρει να γαμιέται καλά παρόλο που όπως λέει δεν έιχε πολλούς στο παρελθόν της.

OP
OP
A

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
269
Πόντοι
21
πάντως τύποι με την βοήθεια του λυπαντικού, τα 5 δάχτυλα τα δέχτηκε με ελάχιστο πόνο. πρωτη φορά έκανα φιστινγκ και ένιωθα πολύ κούκλος ναούμε σαν σε τσοντα ρε παιδι μου

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
πάντως τύποι με την βοήθεια του λυπαντικού, τα 5 δάχτυλα τα δέχτηκε με ελάχιστο πόνο. πρωτη φορά έκανα φιστινγκ και ένιωθα πολύ κούκλος ναούμε σαν σε τσοντα ρε παιδι μου
ποσο υψος εχει τυπε?

Επισκέπτης

Τυπε με τον anestis38 εχετε συγγενεια; :S :S :S

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
..μη χαμπαριάζεις man..δεν είσαι συ λεπτός..
Το γήπεδο είναι φαρδύ..

Man79

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
77
Πόντοι
1
Εμενα η γυναικα μου ειναι 164cm 48kg.
Οταν γαμαω και υγρανθη λιγο δε τη νιωθω . Εχει φορες που τη βαζω να βαλει 2-3 δαχτιλα μεσα και της τον βαζω ετσι. Και χυνω πιο ευκολα

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.490
Πόντοι
3.425
Ποσα εκατοστα τον εχεις μαστορα?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
λοιπόν μάγκες γνώρισα γκομενάκι που το μουνί της είναι πιο μεγάλο και απο την πόρτα του γκαράζ μου. είναι 30άρα αλλά η ίδια ισχυρίζεται οτι δεν έχει μεγαλη εμπειρια απο ερωτική και γενικά παρελθόν με πολλές σχεσεις και γκόμενους. έγω φυσικά δεν την πιστευω γιατι φενεται οτι την έχουν πεθάνει στον πούτσο! υπάρχει περίπτωση ρε τύποι να εχει γενηθεί έτσι? προχθές της έχωσα και τα 5 δάχτυλα μέσα!
τυπε το μουνι και το χταποδι, οσο το χτυπας απλωνει
χωρισε την

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom