λοιπόν μάγκες γνώρισα γκομενάκι που το μουνί της είναι πιο μεγάλο και απο την πόρτα του γκαράζ μου. είναι 30άρα αλλά η ίδια ισχυρίζεται οτι δεν έχει μεγαλη εμπειρια απο ερωτική και γενικά παρελθόν με πολλές σχεσεις και γκόμενους. έγω φυσικά δεν την πιστευω γιατι φενεται οτι την έχουν πεθάνει στον πούτσο! υπάρχει περίπτωση ρε τύποι να εχει γενηθεί έτσι? προχθές της έχωσα και τα 5 δάχτυλα μέσα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
περι μουνότρυπας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis83
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.942
- Πόντοι
- 496
λοιπόν μάγκες γνώρισα γκομενάκι που το μουνί της είναι πιο μεγάλο και απο την πόρτα του γκαράζ μου. είναι 30άρα αλλά η ίδια ισχυρίζεται οτι δεν έχει μεγαλη εμπειρια απο ερωτική και γενικά παρελθόν με πολλές σχεσεις και γκόμενους. έγω φυσικά δεν την πιστευω γιατι φενεται οτι την έχουν πεθάνει στον πούτσο! υπάρχει περίπτωση ρε τύποι να εχει γενηθεί έτσι? προχθές της έχωσα και τα 5 δάχτυλα μέσα!
τυπε μη τρελενεσαι, θα παρκαρεις κ το αμαξι σου εκει μεσα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ρε συ αν η αλλη ειναι ψηλη , μεγαλη τρυπα θα εχει,λοιπόν μάγκες γνώρισα γκομενάκι που το μουνί της είναι πιο μεγάλο και απο την πόρτα του γκαράζ μου. είναι 30άρα αλλά η ίδια ισχυρίζεται οτι δεν έχει μεγαλη εμπειρια απο ερωτική και γενικά παρελθόν με πολλές σχεσεις και γκόμενους. έγω φυσικά δεν την πιστευω γιατι φενεται οτι την έχουν πεθάνει στον πούτσο! υπάρχει περίπτωση ρε τύποι να εχει γενηθεί έτσι? προχθές της έχωσα και τα 5 δάχτυλα μέσα!
αν η αλλη ειναι 1,50 κινεζα και με 1000 να παει μικρο θα ειναι το μουνακι της.
σαν να μας λες οτι οποια εχει μεγαλα βυζια ειναι επειδη την αρμεγαν.
η πρωτη που ξεπαρθενιασα ηταν 1,80 και ηταν οπως λες φαρδια πλατια στο μουνι,
και εχω παει και με επαγγελματιες πουτανες μινιον που φυσικα και το μουνακι τους ειναι μινιον,
ουτε η πουτσα μεγαλωνει ουτε μικραινει με τα γαμησια, καποια πραγματα ειναι θεμα γονιδιων
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Για ποιο λογο να μπαινεις σε τετοιες συζητησεις με μια γυναικα;
Αν ειναι καλο μουνι γαμα τη να περνας καλα και μην σε ενδιαφερει.
Βρες και καμια μικροτερη, καλο στον εαυτο σου θα κανεις.
Αν ειναι καλο μουνι γαμα τη να περνας καλα και μην σε ενδιαφερει.
Βρες και καμια μικροτερη, καλο στον εαυτο σου θα κανεις.
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.696
- Πόντοι
- 456
Η κωλοτρυπα της πως είναι τυπε;λοιπόν μάγκες γνώρισα γκομενάκι που το μουνί της είναι πιο μεγάλο και απο την πόρτα του γκαράζ μου. είναι 30άρα αλλά η ίδια ισχυρίζεται οτι δεν έχει μεγαλη εμπειρια απο ερωτική και γενικά παρελθόν με πολλές σχεσεις και γκόμενους. έγω φυσικά δεν την πιστευω γιατι φενεται οτι την έχουν πεθάνει στον πούτσο! υπάρχει περίπτωση ρε τύποι να εχει γενηθεί έτσι? προχθές της έχωσα και τα 5 δάχτυλα μέσα!
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.696
- Πόντοι
- 456
Ε δεν σε ψήνει να αρχίσεις να την δουλεύεις σιγά σιγά;
Επισκέπτης
τυπε μη τρελενεσαι, θα παρκαρεις κ το αμαξι σου εκει μεσα
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.796
- Πόντοι
- 3.936
Eάν εκτός απο το νιμου της που έχει γίνει μπουρί,είναι έτσι και ο κώλος της,τότε είσαι σε καλό δρόμο ;)το μουνί της είναι πιο μεγάλο και απο την πόρτα του γκαράζ μου. είναι 30άρα αλλά η ίδια ισχυρίζεται οτι δεν έχει μεγαλη εμπειρια απο ερωτική και γενικά παρελθόν με πολλές σχεσεις και γκόμενους. έγω φυσικά δεν την πιστευω γιατι φενεται οτι την έχουν πεθάνει στον πούτσο! υπάρχει περίπτωση ρε τύποι να εχει γενηθεί έτσι? προχθές της έχωσα και τα 5 δάχτυλα μέσα!
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Αν είχε κανέναν που την τρέλαινε στο fisting και ήταν και πολύ προικισμένος, δε χρειαζόταν πολλές σχέσεις. Και αυτόν τον έναν μόνο να είχε και χωρίς δεύτερη σχέση, ήταν αρκετό. Αν περνάς καλά μαζι της τι σε νοιάζει τι θα πούμε εμείς; Καυλώνεις μαζί της; Είναι αρκετό για όσο καιρό κρατήσει.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.744
- Πόντοι
- 2.606
Tυπε αυτην ειναι :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.744
- Πόντοι
- 2.606
Τεστ στενοτητας : βαζεις τα δυο σου χερια μεσα και αν μπορεις να χτυπας παλαμακια τοτε ναι ειναι δουλεμενο ...
Το τεστ γινεται και με το κεφαλι τυπε. :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.744
- Πόντοι
- 2.606
Η κωλοτρυπα της πως είναι τυπε;
αδούλευτη τύπε
Τοσο τυπε :S :S :S
Συνημμένα
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
είναι θεμα ανατομιας τυπε λογικα οι ψηλες γυναικες εχουν πιο φαρδι μουνι από τις κοντες.τωρα αν μπαινεις μεσα κ πλεεις υπαρχει και η κωλοτρυπα οπου αυτή μονο δειχνει τα χιλιόμετραλοιπόν μάγκες γνώρισα γκομενάκι που το μουνί της είναι πιο μεγάλο και απο την πόρτα του γκαράζ μου. είναι 30άρα αλλά η ίδια ισχυρίζεται οτι δεν έχει μεγαλη εμπειρια απο ερωτική και γενικά παρελθόν με πολλές σχεσεις και γκόμενους. έγω φυσικά δεν την πιστευω γιατι φενεται οτι την έχουν πεθάνει στον πούτσο! υπάρχει περίπτωση ρε τύποι να εχει γενηθεί έτσι? προχθές της έχωσα και τα 5 δάχτυλα μέσα!
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 714
- Πόντοι
- 96
Για να εχει φαρδυ μουνι παει να πει οτι εχει πηδηχτει με πολλους! Λογικο δεν ειναι ρε μαγκες?λοιπόν μάγκες γνώρισα γκομενάκι που το μουνί της είναι πιο μεγάλο και απο την πόρτα του γκαράζ μου. είναι 30άρα αλλά η ίδια ισχυρίζεται οτι δεν έχει μεγαλη εμπειρια απο ερωτική και γενικά παρελθόν με πολλές σχεσεις και γκόμενους. έγω φυσικά δεν την πιστευω γιατι φενεται οτι την έχουν πεθάνει στον πούτσο! υπάρχει περίπτωση ρε τύποι να εχει γενηθεί έτσι? προχθές της έχωσα και τα 5 δάχτυλα μέσα!
Ετσι κ αλλιως και το καυλι του αντρα αν πηδαει πολυ γινεται πιο λεπτο απο την πολλη τριβη! Σωστος?
Με απεριοριστο σεβασμο κ εκτιμηση και παντα με βαση τη λογικη,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 38K