Νέα

περι μεγαλων βυζιων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ελατε να συζητησουμε περι βυζαρων
βασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι κατα ποσο τα μεγαλα βυζια που εχετε συναντησει ειναι στητα,πεσμενα η λιγοτερο πεσμενα  και κατα ποσο σας καυλωνει οι εκδοχες τους αυτες
πχ για μενα ειναι σουπερ καυλωτικα ακομη κι αν ειναι καπως πεσμενα.δεν εχω πετυχει ποτε φυσικες βυζαρες που να κοιτανε ταβανι...μονο σε φωτογραφιες και πορνο---υπαρχουν αραγε;...... :huh: ακουω σχολια

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οι μεγαλες βυζαρες οι βυζομπαλαρες δλδ ειναι φιλε μου λιγο δυσκολο να κοιταν ταβανι..αλλα ειναι τρελα καβλωτικες.αλλη αισθηση εχει οταν πιανεις βυζομπαλο και γεμιζει η χουφτα κ περισσευει κ αλλη αισθηση να τοχει λεμονακι.ειμαι υπερ λοιπον των τεραστιων βυζομπαλων :rockon:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οι μεγαλες βυζαρες οι βυζομπαλαρες δλδ ειναι φιλε μου λιγο δυσκολο να κοιταν ταβανι..αλλα ειναι τρελα καβλωτικες.αλλη αισθηση εχει οταν πιανεις βυζομπαλο και γεμιζει η χουφτα κ περισσευει κ αλλη αισθηση να τοχει λεμονακι.ειμαι υπερ λοιπον των τεραστιων βυζομπαλων :rockon:
ιδια γουστα εχουμε αναμφιβολα...παντως οταν ειπα να κοιτανε ταβανι...μεταφορικα το ειπα...οι περισσοτερες ρωγες μεγαλων βυζαρων κοιτανε λιγο προς τα κατω ουτε καν καταφατσ
ειναι γενικη αληθεια η ετυχα εγω σε τετοιες;4 γκομενες με βυζο να ξεχειλιζει  εχω γαμησει κ οι 4 ηταν ετσι οπως περιγραφω.καυλαρες δε λεω αλλα μεγαλο βυζι και ρωγα να σε κοιταει καταφατσα δεν εχω πετυχει λαιβ

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
η κοπέλα με την οποία τα χω αυτό το καιρό τα χει 4άρια.Απίστευτη αίσθηση μάγκες...όταν τα πιάνεις.Γεμίζει η χούτα σου.Χώνω η μάπα μου μέσα και τρελένομαι...αύριο θα πάμε Ναύπλιο και θα τη ξεμουνιάσω...... :grin:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Για μένα όσο μεγαλύτερα, τόσο καλύτερα, αρκεί να είναι φυσικά.

Άν η κοπέλα είναι πιτσιρίκα, γυμνάζεται και έχει καλό σωματότυπο τότε συμβαίνουν θαύματα ...

14.jpg

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
14.jpg

με τρελλανες τωρα παθαινω ταρακουλο με τετοιες καρδαμωμενες γυναικες
βυζαρες μπουταρες κωλαρα κοιλιτσα ειναι και αματουρ η φωτο και εχω παθει πλακα

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Τα βυζοσέβη μου.
respect-040.GIF

Και ένα ποίημα αφιερωμένο στους βυζοάρρωστους. :tits2:

Για τα δυο βυζιά σου λιώνω
τα κοιτάω και λιγώνω,
θα τ'αλείφω καραμέλα
και θα γλείφω όλο τρέλα.

Δε με νοιάζει η σιλικόνη
αρκεί να'ναι σαν μπαλόνι,
το βυζί σου το σφιχτό
το φυλώ σαν φυλαχτό.

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
μου αρεσει η eurovision , ο βυζας μεγαρον , η βυζιηνος , και ο βυζουβιος..... χε χε χε

εδω η χαρα του βυζολαγνου....!!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007

Stories