Νέα

περι κερατου....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
γεια και χαρα σας.πως νοιωθετε για το κερατο?σιγουρα ο αντρας ειναι πολυγαμικος και πολλες φορες δεν αισθανεται οτι οταν ξενογαμαει ειναι απιστια γιατι ουσιαστικα καλυπτει μια βασικη αναγκη,αλλα ομως δεν παυει να ειναι απιστια,προδοσια οπως θελετε πειτε το.και σε αυτες τις μερες που ζουμε αμα σου παρουσιαστει ευκαιρια να ξενογαμισεις και δεν το κανεις θα σε πουνε και μαλακα.αν ο αντρας απιστησει μια και δυο φορες μπορει να μην τρεξει και τιποτα ,αν ομως το κανει η γυναικα ισως εχει αλλη βαρυτητα γιατι η γυναικες τα σκεφτοντε πριν τα κανουν,ακουω γνωμες.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
γεια και χαρα σας.πως νοιωθετε για το κερατο?σιγουρα ο αντρας ειναι πολυγαμικος και πολλες φορες δεν αισθανεται οτι οταν ξενογαμαει ειναι απιστια γιατι ουσιαστικα καλυπτει μια βασικη αναγκη,αλλα ομως δεν παυει να ειναι απιστια,προδοσια οπως θελετε πειτε το.και σε αυτες τις μερες που ζουμε αμα σου παρουσιαστει ευκαιρια να ξενογαμισεις και δεν το κανεις θα σε πουνε και μαλακα.αν ο αντρας απιστησει μια και δυο φορες μπορει να μην τρεξει και τιποτα ,αν ομως το κανει η γυναικα ισως εχει αλλη βαρυτητα γιατι η γυναικες τα σκεφτοντε πριν τα κανουν,ακουω γνωμες.
ενα δικιο τοχεις αδερφε αλλα η απιστια με τανα δεν μετραει στο συνολο

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Κοίτα, όταν είσαι με κάποιον, ένας απ' τους λόγους που είστε μαζί είναι το οτι θέλεις να το κάνεις μόνο μαζί του....αν θεωρείς οτι δεν μπορείς να το κρατήσεις, ξεκαθάρισέ το απ' την αρχή και βγάλε άκρη....όπως και να 'χει πρέπει να είσαι σωστός γιατί αργά η γρήγορα μπορεί να συμβεί και σε σένα!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
ο ανδρας δεν κερατωνει απλα δοκιμαζει! η γυναικα κερατωνει! για αυτο και λεμε κερατας και οχι κερατου
ο ανδρας αν το κανει , το κνει για επιβεβαιωη των ικανοτητων του αλλα και για μια απολαυση πχ σα να τρωει προφιτερολ.Αν ομως το κανεί η γυναικα , το κανει για να μας μειωσει να μας ξεφτιλησει και γιατι δεν νιωθει τπτ πια για εμας.
αλα φυσικα και η ντανα δεμ μετραει , εκει ειναι αλλο θεμα απολυτως

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
φιλε τετοιες μαλακιες πιστευουν πολλοι και τα κερατα εχουν φτασει το ταβανι  :2funny:

μια χαρα πολυγαμικες ειναι οι γυναικες και οπως εσυ βλεπεις κωλαρακια στο δρομο και ξερογλυφεσαι ετσι και οι γκομενες

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω εχω κερατωσει σχεδον ολες τις γκομενες που ειχα.Ετσι γουσταρα,δεν εμπιστευομουν καμια και ηθελα να τις προλαβω πρωτου με κερατωσουν αυτες.
Τρελλαινομαι να κανω τους αλλους κεραταδες,εχω κανει παρα πολλους,ειναι το φετιχ μου.Πολυ πιθανον να εχω γινει και εγω αλλα χεστηκα,εγω τις κερατωσα πρωτος.
Αμα μαθω οτι η γκομενα με κερατωσε πηρε πουλο παντως.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: και που ξερεις αμα τις κερατωσες εσυ πρωτος?   :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

α ωστε αν ο άντρας ξενοπηδάει δεν τρέχει τίποτα ε ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τύποι πάρτε το χαμπάρι.. κάθε άντρας και κάθε γυναίκα κρίβει μια super πουτάνα μέσα του!!!
οπότε γαμήστε και γαμηθήτε like animals και μην το ψάχνετε, γιατί αν το ψάξετε θα εκτεθείτε στον ίδιο τον εαυτό σας....
pakiboy speaking !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
μαγκες οπως τα λεει το πακιστανι ειναι

γαμηστε γιατι χανομαστε

αααα και για να μην το ξεχασω: ΟΛΟΥΣ μας εχουν κερατωσει οι γκομενες / γυναικες μας

ΑΞΙΩΜΑ  :grin:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
του αντρα τα γαμησια ειναι παρασημα,της γυναικας πουτανιλικια...
αυτο ξερω εγω...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
κι αμα το χει ξεκινησει αυτη νωριτερα?  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Εγω εχω κερατωσει σχεδον ολες τις γκομενες που ειχα.Ετσι γουσταρα,δεν εμπιστευομουν καμια και ηθελα να τις προλαβω πρωτου με κερατωσουν αυτες.
Τρελλαινομαι να κανω τους αλλους κεραταδες,εχω κανει παρα πολλους,ειναι το φετιχ μου.Πολυ πιθανον να εχω γινει και εγω αλλα χεστηκα,εγω τις κερατωσα πρωτος.
Αμα μαθω οτι η γκομενα με κερατωσε πηρε πουλο παντως.

Πολλή ανασφάλεια ρε φίλε. Δε γαμάς καλά κι έχεις τέτοιο φόβο ότι θα στα φορέσουν όλες οι γκόμενες σου;

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Πολλή ανασφάλεια ρε φίλε. Δε γαμάς καλά κι έχεις τέτοιο φόβο ότι θα στα φορέσουν όλες οι γκόμενες σου;
Δεν ειναι θεμα ανασφαλειας ρε φιλε,ειναι οτι δεν μπορω να κατσω με μια γυναικα για πολυ καιρο,τη βαριεμαι και ψαχνω να βρω δικαιολογιες μετα.
Και τη μεγαλυτερη καψουρα της ζωης μου την κερατωσα.
Δεν ειναι μονο οτι το κανω φοβουμενος μη με κερατωσουν,ειναι οτι βαριεμαι την ιδια γυναικα μετα απο ενα σημειο.
Δεν εχουν να μου προσφερουν κατι παραπανω στο σεξ και με τα ιδια και τα ιδια βαριεμαι.
Γιαυτο ψαχνω διαφορετικα μουνια.
Παιζει ρολο και με ποιες μπλεκω και ποσο επιφοβες ειναι αλλα κατα κανονα θα την κερατωσω την γκομενα που θα χω...
Εχω και τοσες πολλες καβατζες που δε γινεται να τις αφησω για μια γκομενα γιατι αμα μετα τις χρειαστω αμα μεινω μονος θα παρω ενα αρχιδι...
Οποτε εκ των πραγματων κανω μια γαμησοσυντηρηση για να μην κλεισουν οι πορτες...
Ετσι εχω μαθει εδω και 15 χρονια να κανω.
Δυσκολο να το αλλαξω τωρα που μεγαλωσα.
Εχω και την ευτυχια να μενω μονος μου οποτε εχω και τη γαμηστρονα μου και δε δινω αναφορα σε κανεναν και καμια.
Μακρι να βρισκα καποια για την οποια να χα ματια μονο για εκεινη αλλα δεν παιζει αυτο.
Ολες ειναι του σκοινιου και του παλουκιου.
Εχω πολυ μεγαλη εμπειρια και μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα τουλαχιστον για τον εαυτο μου.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:2funny:  τα λέτε όλα αυτά γιατί δεν είναι εδώ κάτι ψυχε΄ς να σας ........ :zfuck:   :rolleyes:  like ....Boomb ,Velvy,Aλήντισα , και λοιπές ... :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν ειναι θεμα ανασφαλειας ρε φιλε,ειναι οτι δεν μπορω να κατσω με μια γυναικα για πολυ καιρο,τη βαριεμαι και ψαχνω να βρω δικαιολογιες μετα.
Και τη μεγαλυτερη καψουρα της ζωης μου την κερατωσα.
Δεν ειναι μονο οτι το κανω φοβουμενος μη με κερατωσουν,ειναι οτι βαριεμαι την ιδια γυναικα μετα απο ενα σημειο.
Δεν εχουν να μου προσφερουν κατι παραπανω στο σεξ και με τα ιδια και τα ιδια βαριεμαι.
Γιαυτο ψαχνω διαφορετικα μουνια.
Παιζει ρολο και με ποιες μπλεκω και ποσο επιφοβες ειναι αλλα κατα κανονα θα την κερατωσω την γκομενα που θα χω...
Εχω και τοσες πολλες καβατζες που δε γινεται να τις αφησω για μια γκομενα γιατι αμα μετα τις χρειαστω αμα μεινω μονος θα παρω ενα αρχιδι...
Οποτε εκ των πραγματων κανω μια γαμησοσυντηρηση για να μην κλεισουν οι πορτες...
Ετσι εχω μαθει εδω και 15 χρονια να κανω.
Δυσκολο να το αλλαξω τωρα που μεγαλωσα.
Εχω και την ευτυχια να μενω μονος μου οποτε εχω και τη γαμηστρονα μου και δε δινω αναφορα σε κανεναν και καμια.
Μακρι να βρισκα καποια για την οποια να χα ματια μονο για εκεινη αλλα δεν παιζει αυτο.
Ολες ειναι του σκοινιου και του παλουκιου.
Εχω πολυ μεγαλη εμπειρια και μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα τουλαχιστον για τον εαυτο μου.
πολυ γαμικος ο τυπος γκασμας  :rockon:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
πολυ γαμικος ο τυπος γκασμας  :rockon:
Ειναι οπως μαθεις...
Σε ορισμενα πραγματα υπηρξα πολυ τυχερος στη ζωη μου.
Το σεξ ηταν ενα απο αυτα.Μπορει εμφανισιακα να ειμαι στον μεσο ορο του αντρα,ισως και λιγο παραπανω,αλλα κατι βλεπουν οι γυναικες σε μενα και μου καθονται ευκολα.
Ξερω οτι απαξ και η γυναικα βγει μαζι μου θα τη γαμησω.
Εχω ποσοστο επιτυχιας 98%.
Το θεμα ειναι να την προσεγγισω και να βγω,μετα παιζω καλη μπαλιτσα.Ξερω που να τις παω,πως να τους μιλησω,πως να τις αγγιξω ολο το πακετο που κανει μια γυναικα να σκεφτει να παει μαζι μου.
Και σημαντικο,δεν ειμαι λιγουρης και ουτε το δειχνω σε αυτες.
Εχω διωξει πολλες γυναικες βριζοντας τις κιολας και ξαναγυρνανε πισω.
Τους φερομαι καλα οταν ειμαι μαζι τους και ειμαι τρυφερος και αυτο μαλλον δεν το προσφερουν πολλοι...
Πεφτει πολυ αντριλα φαινεται και οι γυναικες θελουν και την τρυφεροτητα και τη ρομαντζα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom