Νέα

Περι ερωτικών ιστοριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mika 87b
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 327
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Οι ετικετες απο τα σαμπουαν και τα απορρυπαντικα πιστευω να σε καλυψουν  :grin:
Ελεγα να δοκιμασω κατι αλλο.Τα βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια .Αν εχει γραψει κατι καλο............. :-* :-*

OP
OP
M

mika 87b

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι μπακουρι,εχεις δικιο,με καταλαβες.Θες να τα φτιαξουμε;Αλλα θα σε γαμαω μονο απο τον κωλο μην κολλησω μυκητες οπως ο σκυλος.Πειραζει;
Ουτε με τη σκύλα μου δε μπορείς να ζευγαρόσεις εσυ.Μη σου πω τι λενε για τα αρσενικα που τονίζουν συνέχεια οτι γ@...νε..Αντε να κανεις καμια εξεταση άιματος παλιοκαγκουρα γιατι είμαι σίγουρη οτι το σκουλίκι που έχεις μεσα στο φερμουαρ σου έχει σαπίσει απο τις αρωστειες που κουβαλας. Σιχαμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ουτε με τη σκύλα μου δε μπορείς να ζευγαρόσεις εσυ.Μη σου πω τι λενε για τα αρσενικα που τονίζουν συνέχεια οτι γ@...νε..Αντε να κανεις καμια εξεταση άιματος παλιοκαγκουρα γιατι είμαι σίγουρη οτι το σκουλίκι που έχεις μεσα στο φερμουαρ σου έχει σαπίσει απο τις αρωστειες που κουβαλας. Σιχαμα
Α μιλαμε για κατι μεταξυ Velvy, Εrinal και Roxala.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και εγω σε αγαπω . :-* :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom