kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Αν το λεγες εσυ θα σκεφτομασταν μελαμψη
δεν μιλανε ετσι αυτες
Αν το λεγες εσυ θα σκεφτομασταν μελαμψη
Απο περιεργεια,και γιατι διακρινα μια ταυτιση με τους συγγραφεις των ερωτικων πονηματων του μπου,απ'οπου προερχεται και η αγανακτηση μαλλον
Τι γραφεις αν επιτρεπεται?
Οι ετικετες απο τα σαμπουαν και τα απορρυπαντικα πιστευω να σε καλυψουνΕχεις γραψει τιποτα καλό;Παω για χεσιμο και θα μου χρειαστεί!
Ας ξεκινησουμε απο επιμελητη κειμενων χαρα μου ....
Εχεις γραψει τιποτα καλό;Παω για χεσιμο και θα μου χρειαστεί!
Επ.Μπορείς να αντέξεις πούτσα 28 εκατοστών καύλα μου εσυ;
Ελεγα να δοκιμασω κατι αλλο.Τα βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια .Αν εχει γραψει κατι καλο............. :-* :-*Οι ετικετες απο τα σαμπουαν και τα απορρυπαντικα πιστευω να σε καλυψουν
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχααχαχαχαχαχχαχα
Οχι, ευχαριστω για την προσφοραΜπορείς να αντέξεις πούτσα 28 εκατοστών καύλα μου εσυ;
Εχεις γραψει τιποτα καλό;Παω για χεσιμο και θα μου χρειαστεί!
Τυπε εχουμε νέο γυναικειο μελος και θα ασχολουμαι με μαλακιες?τυπε γραψε στα πολιτικα να χορτασουμε βρισιδια απο την πιεξουλα
Οχι, ευχαριστω για την προσφορα
Ετσι χαρά μου, κρατα χαρακτήρα!!Οχι, ευχαριστω για την προσφορα
Ουτε με τη σκύλα μου δε μπορείς να ζευγαρόσεις εσυ.Μη σου πω τι λενε για τα αρσενικα που τονίζουν συνέχεια οτι γ@...νε..Αντε να κανεις καμια εξεταση άιματος παλιοκαγκουρα γιατι είμαι σίγουρη οτι το σκουλίκι που έχεις μεσα στο φερμουαρ σου έχει σαπίσει απο τις αρωστειες που κουβαλας. ΣιχαμαΕίμαι μπακουρι,εχεις δικιο,με καταλαβες.Θες να τα φτιαξουμε;Αλλα θα σε γαμαω μονο απο τον κωλο μην κολλησω μυκητες οπως ο σκυλος.Πειραζει;
Ειπαμε να παιξεις μην το παραχεζουμε κιολας ομως!!!!Τυπε εχουμε νέο γυναικειο μελος και θα ασχολουμαι με μαλακιες?
Δεν στραβωσα ρε μαν!Απλα ακολουθω το φτυσε φτυσε θα κολλησει η γκομενα!!!!Γιατί στράβωσες τόσο πολύ ρε μαν;
Α μιλαμε για κατι μεταξυ Velvy, Εrinal και Roxala.Ουτε με τη σκύλα μου δε μπορείς να ζευγαρόσεις εσυ.Μη σου πω τι λενε για τα αρσενικα που τονίζουν συνέχεια οτι γ@...νε..Αντε να κανεις καμια εξεταση άιματος παλιοκαγκουρα γιατι είμαι σίγουρη οτι το σκουλίκι που έχεις μεσα στο φερμουαρ σου έχει σαπίσει απο τις αρωστειες που κουβαλας. Σιχαμα
Τυπε εχουμε νέο γυναικειο μελος και θα ασχολουμαι με μαλακιες?
Και εγω σε αγαπω . :-* :-* :-* :-* :-*Ουτε με τη σκύλα μου δε μπορείς να ζευγαρόσεις εσυ.Μη σου πω τι λενε για τα αρσενικα που τονίζουν συνέχεια οτι γ@...νε..Αντε να κανεις καμια εξεταση άιματος παλιοκαγκουρα γιατι είμαι σίγουρη οτι το σκουλίκι που έχεις μεσα στο φερμουαρ σου έχει σαπίσει απο τις αρωστειες που κουβαλας. Σιχαμα
Ναι .... την ερωτικη ιστορία του μπαμπακα σου και της μαμακας σου οταν σε δημιουργουσανε.Θρίλερ για τουαλεταΕχεις γραψει τιποτα καλό;Παω για χεσιμο και θα μου χρειαστεί!