apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι να μην εχει?Ενω αυτη εχει οντως μπαρμπα στη διωξη....
το μισο σαιτ ειναι δικηγοροι
και το αλλο μισο εχει κονε με δικαστες/αστυνομικους
γιατι να μην εχει?Ενω αυτη εχει οντως μπαρμπα στη διωξη....
και να χει ο τυπος θα ασχοληθει με τον λοπεζ!!!γιατι να μην εχει?
το μισο σαιτ ειναι δικηγοροι
και το αλλο μισο εχει κονε με δικαστες/αστυνομικους
λειπει...γιατι μαλλον τον γονατισες στη μαλακια,λιποθυμησε σιγουρα κατι τετοιο.Και ολα αυτα χωρις να του πεις τιποτα...,αυτο ειναι μαγειαευτυχως λειπουν ορισμενοι θαμωνες
γιατι τον απαξιωνεις ετσι?και να χει ο τυπος θα ασχοληθει με τον λοπεζ!!!
Ας σοβαρευτουμε λιγο...
Εγω νομιζα οτι ειναι αγαμια!!!!λειπει...γιατι μαλλον τον γονατισες στη μαλακια,λιποθυμησε σιγουρα κατι τετοιο.Και ολα αυτα χωρις να του πεις τιποτα...,αυτο ειναι μαγεια
αυτος αυτοβασανιστηκε,μονος του τα γραφε και την εβρισκε...,μιλαμε για ιδιαζουσα περιπτωση,η επιστημη το αναφερει ως οξεια επιγονατια εγκεφαλικη μαλακινσηΕγω νομιζα οτι ειναι αγαμια!!!!
Ας το σκεφτουμε αλλιως. Ας υποθεσουμε οτι ειναι δικος μου ο θειος κ τα χω παρει κρανιο με τον λοπεζ που με βριζει. Τι θα του λεγα για να επιληφθει? Εκει που χαζευα στο νετ, επεσα πανω σε ενα μπουρδελοσαιτ εντελως τυχαια και αν ειναι ποτε δυνατον ο αλλος ειχε για αβαταρ ενα παιδακι!!!........Ο οποιοs μπαρμπαs θα παραβλεψει το γεγονοs οτι η ανιψια του μπηκε σε μπουρδελοσαιτ και θα εστιασει ολην του την σοβαροτητα στα λεγομενα των θαμωνων, που λογω χωρου εχουν μια ιδιαζουσα συμπεριφορα.......Μισο λεπτο , κατσαρωνω κι αλλη τριχα
Αν και καθημενη, ομιλησεs ορθωsΑς το σκεφτουμε αλλιως. Ας υποθεσουμε οτι ειναι δικος μου ο θειος κ τα χω παρει κρανιο με τον λοπεζ που με βριζει. Τι θα του λεγα για να επιληφθει? Εκει που χαζευα στο νετ, επεσα πανω σε ενα μπουρδελοσαιτ εντελως τυχαια και αν ειναι ποτε δυνατον ο αλλος ειχε για αβαταρ ενα παιδακι!!!
Τι συγκλονιστικο!!!!
οταν λεει θειο μπορει να εννοει και γκομενο ;)Ας το σκεφτουμε αλλιως. Ας υποθεσουμε οτι ειναι δικος μου ο θειος κ τα χω παρει κρανιο με τον λοπεζ που με βριζει. Τι θα του λεγα για να επιληφθει? Εκει που χαζευα στο νετ, επεσα πανω σε ενα μπουρδελοσαιτ εντελως τυχαια και αν ειναι ποτε δυνατον ο αλλος ειχε για αβαταρ ενα παιδακι!!!
Τι συγκλονιστικο!!!!
ξαπλωμενη, με κουβερτουλα κ αφεψηματα για την ακριβειαΑν και καθημενη, ομιλησεs ορθωs
ε τοτε θα ναι κ εκεινος ηδη μελος!!!οταν λεει θειο μπορει να εννοει και γκομενο ;)
Εσυ πώς το γνωρίζεις αυτό??Αυτο που δε γνωρίζεις είνα οτι οι εισαγγελέις υπηρεσίας τις κυριακές είναι οι ποιο οξυθυμοι .Λοιπον κομένες οι εξυπνάδες γιατι θα δυσκολευτείς πολλυ να εξηγήσεις απο ποιόν πήρες την άδεια να παρουσσιάσεις το πρόσωπο ενως παιδιού σε ενα site που μοναδικό σκοπό έχει να προωθήσει την πορνεία.Πριν ακουμπήσεις τα δάχτυλα σου στο πληκτρολόγιο για να μας απαντήσεις μπες στον κόπο και googlaρε στην ισχύουσα νομοθεσία περι παιδικής πορνογραφίας-υποκλοπής προσωπικών στοιχείων για ιδιοχρησια για να διαπιστώσεις σε τι παραπτόματα έχεις υποπέσει.Θα σου χρειαστουν σύντομα αυτες οι πληροφορίες .
βαλε το κεφαλι σου στον κωλο σου και βηξε δυνατα
φωτογραφιες που εχουν δημοσιευθει στο ιντερνετ μπορει να υποστηριχθει οτι τις υπεκλεψε καποιος που τις αναπαραγει για αβαταρ???Αυτο που δε γνωρίζεις είνα οτι οι εισαγγελέις υπηρεσίας τις κυριακές είναι οι ποιο οξυθυμοι .Λοιπον κομένες οι εξυπνάδες γιατι θα δυσκολευτείς πολλυ να εξηγήσεις απο ποιόν πήρες την άδεια να παρουσσιάσεις το πρόσωπο ενως παιδιού σε ενα site που μοναδικό σκοπό έχει να προωθήσει την πορνεία.Πριν ακουμπήσεις τα δάχτυλα σου στο πληκτρολόγιο για να μας απαντήσεις μπες στον κόπο και googlaρε στην ισχύουσα νομοθεσία περι παιδικής πορνογραφίας-υποκλοπής προσωπικών στοιχείων για ιδιοχρησια για να διαπιστώσεις σε τι παραπτόματα έχεις υποπέσει.Θα σου χρειαστουν σύντομα αυτες οι πληροφορίες .
αρα μονο αν ενδιαφερθουν οι γονεις μπορουν να κανουν καταγγελια, εγω ο ασχετος μπορω να πω γιατι εσυ χρησιμοποιεις φωτογραφια απο ενα αμερικανακι χωρις να ρωτησεις τους γονεις πριν?Τα δικαιώματα της συγκεκριμένης φωτογραφίας έχουν παραχωρηθέι απο τους γονέις του ανήλικου στην συγκεκριμένη εταιρεια για τους διαφημιστικούς σκοπούς της εταιρείας και οχι για την προβολή του σαν avatar χρήστη σε site ερωτικού περιεχομένου.
Αγαπητέ μου κύριε σε συγκεκριμένους χωρους ακόμα και διαδυκτιακούς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η προβολή ανηλίκων με οποιοδήποτε τρόπο.Επιτρεψτε μας να ξέρουμε καλύτερα τη νομοθεσία.φωτογραφιες που εχουν δημοσιευθει στο ιντερνετ μπορει να υποστηριχθει οτι τις υπεκλεψε καποιος που τις αναπαραγει για αβαταρ???
δεν ειμαι νομικος αλλα νομιζω οτι λεξεις οπως υποκλοπη και ιδιοχρησια σημαινει τις παιρνω απο το ραφι του ιδιοκτητη και τις χρησιμοποιω πχ για να κανω μια διαφημιση.
ΑΝ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΗ ΛΕΞΗ.
δεν μπορω πχ εγω να παρω μια εικονα απο ανηλικους εφηβους που διαφημιζουν την κοκακολα και να την βαλω αβαταρ μου εφοσον δεν εχει κατοχυρωσει η κοκακολα δικαιωματα πνευματικης ιδικτησιας για τις εν λογο φατσες και την διαφημιση???
κατα τα αλλα ο λοπεζ και αλλοι αριστεροι ειτε χρησιμοποιουν αβαταρ μωρα (πχ και ο ερεηζερ χρησιμοποιει ενα εξαγριωμενο μωρο)
ειναι για τα σιδερα για πολλους αλλους λογους.