Νέα

Περι ερωτικών ιστοριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mika 87b
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 327
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ευτυχως λειπουν ορισμενοι θαμωνες  :grin:
λειπει...γιατι μαλλον τον γονατισες στη μαλακια,λιποθυμησε σιγουρα κατι τετοιο.Και ολα αυτα χωρις να του πεις τιποτα...,αυτο ειναι μαγεια :2funny: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και να χει ο τυπος θα ασχοληθει με τον λοπεζ!!!
Ας σοβαρευτουμε λιγο...
γιατι τον απαξιωνεις ετσι?
ο λοπεθ δεν ειναι κανας τυχαιος τυπος εκει που βρεθηκε
ειναι Ο τυπος :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
........Ο  οποιοs μπαρμπαs θα παραβλεψει το γεγονοs οτι η ανιψια του μπηκε σε μπουρδελοσαιτ  και θα εστιασει ολην του την σοβαροτητα στα λεγομενα των θαμωνων, που λογω χωρου εχουν μια  ιδιαζουσα συμπεριφορα.......Μισο λεπτο  ,  κατσαρωνω κι αλλη τριχα   :grin: :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
λειπει...γιατι μαλλον τον γονατισες στη μαλακια,λιποθυμησε σιγουρα κατι τετοιο.Και ολα αυτα χωρις να του πεις τιποτα...,αυτο ειναι μαγεια :2funny: :rockon:
Εγω νομιζα οτι ειναι αγαμια!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Εγω νομιζα οτι ειναι αγαμια!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτος αυτοβασανιστηκε,μονος του τα γραφε και την εβρισκε...,μιλαμε για ιδιαζουσα περιπτωση,η επιστημη το αναφερει ως οξεια επιγονατια εγκεφαλικη μαλακινση  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
........Ο  οποιοs μπαρμπαs θα παραβλεψει το γεγονοs οτι η ανιψια του μπηκε σε μπουρδελοσαιτ  και θα εστιασει ολην του την σοβαροτητα στα λεγομενα των θαμωνων, που λογω χωρου εχουν μια  ιδιαζουσα συμπεριφορα.......Μισο λεπτο  ,  κατσαρωνω κι αλλη τριχα   :grin: :grin:
Ας το σκεφτουμε αλλιως. Ας υποθεσουμε οτι ειναι δικος μου ο θειος κ τα χω παρει κρανιο με τον λοπεζ που με βριζει. Τι θα του λεγα για να επιληφθει? Εκει που χαζευα στο νετ, επεσα πανω σε ενα μπουρδελοσαιτ εντελως τυχαια και αν ειναι ποτε δυνατον ο αλλος ειχε για αβαταρ ενα παιδακι!!!

Τι συγκλονιστικο!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ας το σκεφτουμε αλλιως. Ας υποθεσουμε οτι ειναι δικος μου ο θειος κ τα χω παρει κρανιο με τον λοπεζ που με βριζει. Τι θα του λεγα για να επιληφθει? Εκει που χαζευα στο νετ, επεσα πανω σε ενα μπουρδελοσαιτ εντελως τυχαια και αν ειναι ποτε δυνατον ο αλλος ειχε για αβαταρ ενα παιδακι!!!

Τι συγκλονιστικο!!!!
Αν και καθημενη,  ομιλησεs ορθωs

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Τι συγκλονιστικο!!!!
οταν λεει θειο μπορει να εννοει και γκομενο ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αυτο που δε γνωρίζεις είνα οτι οι εισαγγελέις υπηρεσίας τις κυριακές είναι οι ποιο οξυθυμοι .Λοιπον κομένες οι εξυπνάδες γιατι θα δυσκολευτείς πολλυ να εξηγήσεις απο ποιόν πήρες την άδεια να παρουσσιάσεις το πρόσωπο ενως παιδιού σε ενα site  που μοναδικό σκοπό έχει να προωθήσει την πορνεία.Πριν ακουμπήσεις τα δάχτυλα σου στο πληκτρολόγιο για να μας απαντήσεις μπες στον κόπο και googlaρε στην ισχύουσα νομοθεσία περι παιδικής πορνογραφίας-υποκλοπής προσωπικών στοιχείων για ιδιοχρησια  για να διαπιστώσεις σε τι παραπτόματα έχεις υποπέσει.Θα σου χρειαστουν σύντομα αυτες οι πληροφορίες .
Εσυ πώς το γνωρίζεις αυτό??

OP
OP
M

mika 87b

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είμαι κάποιος μπάρμπας ουτε η μικαελα κανενα κοριτσακι για να βάλει τον πατερα της να μαλωσει κάποιον επειδή μαλώσανε λεκτικα.Εδω υπάρχει σοβαρό ποινικό αδίκημα,αφορά συγκεκριμένο χρήστη και τους διαχειριστές του συγκεκριμένου site και είναι μεσα στον τομέα που ερευνω στην υπηρεσία .Προειδοποίησα με όλη τη καλή διάθεση να συνετιστεί ο συγκεκριμένος και οχι να γίνει αντίλογος για πράγματα που ρητά ορίζει ο νόμος.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Αυτο που δε γνωρίζεις είνα οτι οι εισαγγελέις υπηρεσίας τις κυριακές είναι οι ποιο οξυθυμοι .Λοιπον κομένες οι εξυπνάδες γιατι θα δυσκολευτείς πολλυ να εξηγήσεις απο ποιόν πήρες την άδεια να παρουσσιάσεις το πρόσωπο ενως παιδιού σε ενα site  που μοναδικό σκοπό έχει να προωθήσει την πορνεία.Πριν ακουμπήσεις τα δάχτυλα σου στο πληκτρολόγιο για να μας απαντήσεις μπες στον κόπο και googlaρε στην ισχύουσα νομοθεσία περι παιδικής πορνογραφίας-υποκλοπής προσωπικών στοιχείων για ιδιοχρησια  για να διαπιστώσεις σε τι παραπτόματα έχεις υποπέσει.Θα σου χρειαστουν σύντομα αυτες οι πληροφορίες .
φωτογραφιες που εχουν δημοσιευθει στο ιντερνετ μπορει να υποστηριχθει οτι τις υπεκλεψε καποιος που τις αναπαραγει για αβαταρ???
δεν ειμαι νομικος αλλα νομιζω οτι λεξεις οπως υποκλοπη και ιδιοχρησια σημαινει τις παιρνω απο το ραφι του ιδιοκτητη και τις χρησιμοποιω πχ για να κανω μια διαφημιση.
ΑΝ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΗ ΛΕΞΗ.
δεν μπορω πχ εγω να παρω μια εικονα απο ανηλικους εφηβους που διαφημιζουν την κοκακολα και να την βαλω αβαταρ μου εφοσον δεν εχει κατοχυρωσει η κοκακολα δικαιωματα πνευματικης ιδικτησιας για τις εν λογο φατσες και την διαφημιση???

κατα τα αλλα ο λοπεζ και αλλοι αριστεροι ειτε χρησιμοποιουν αβαταρ μωρα (πχ και ο ερεηζερ χρησιμοποιει ενα εξαγριωμενο μωρο)
ειναι για τα σιδερα για πολλους αλλους λογους.

OP
OP
M

mika 87b

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τα δικαιώματα της συγκεκριμένης φωτογραφίας έχουν παραχωρηθέι απο τους γονέις του ανήλικου στην συγκεκριμένη εταιρεια για τους διαφημιστικούς σκοπούς της εταιρείας και οχι για την προβολή του σαν avatar χρήστη σε site  ερωτικού περιεχομένου.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εάν θυμάμαι καλά η φώτο του λοπεζ είναι από ένα παλιό βιντεακι για το βιαγκρα η κάτι τέτοιο ..... και νομίζω ότι δεν είναι καν φώτο.νομιζω Είναι cartoon.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Τα δικαιώματα της συγκεκριμένης φωτογραφίας έχουν παραχωρηθέι απο τους γονέις του ανήλικου στην συγκεκριμένη εταιρεια για τους διαφημιστικούς σκοπούς της εταιρείας και οχι για την προβολή του σαν avatar χρήστη σε site  ερωτικού περιεχομένου.
αρα μονο αν ενδιαφερθουν οι γονεις μπορουν να κανουν καταγγελια, εγω ο ασχετος μπορω να πω γιατι εσυ χρησιμοποιεις φωτογραφια απο ενα αμερικανακι χωρις να ρωτησεις τους γονεις πριν?
επισης σε σαητ ερωτικου περιεχομενου οπως και σε αντιστοιχα περιοδικα μπορουν και δημοσιευονται φωτογραφιες απο ανηλικους πχ για να διαφημισουν ενα αναψυκτικο οπως εγραψα πριν, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΠΛΕΗΜΠΟΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΚΟΚΑΚΟΛΑ, ομοιως ειναι παρατραβηγμενο να πεις επειδη χρησιμοποιει καποιος την εικονα απο ενα αστειο μωρο σε αβαταρ σε μπουρδελοσαητ εχει σκοπο παιδικη πορνογραφια...
κανω λαθος???

OP
OP
M

mika 87b

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
φωτογραφιες που εχουν δημοσιευθει στο ιντερνετ μπορει να υποστηριχθει οτι τις υπεκλεψε καποιος που τις αναπαραγει για αβαταρ???
δεν ειμαι νομικος αλλα νομιζω οτι λεξεις οπως υποκλοπη και ιδιοχρησια σημαινει τις παιρνω απο το ραφι του ιδιοκτητη και τις χρησιμοποιω πχ για να κανω μια διαφημιση.
ΑΝ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΗ ΛΕΞΗ.
δεν μπορω πχ εγω να παρω μια εικονα απο ανηλικους εφηβους που διαφημιζουν την κοκακολα και να την βαλω αβαταρ μου εφοσον δεν εχει κατοχυρωσει η κοκακολα δικαιωματα πνευματικης ιδικτησιας για τις εν λογο φατσες και την διαφημιση???

κατα τα αλλα ο λοπεζ και αλλοι αριστεροι ειτε χρησιμοποιουν αβαταρ μωρα (πχ και ο ερεηζερ χρησιμοποιει ενα εξαγριωμενο μωρο)
ειναι για τα σιδερα για πολλους αλλους λογους.
Αγαπητέ μου κύριε σε συγκεκριμένους χωρους ακόμα και διαδυκτιακούς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η προβολή ανηλίκων με οποιοδήποτε τρόπο.Επιτρεψτε μας να ξέρουμε καλύτερα τη νομοθεσία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom