1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
για σε που εισαι δεξιός κόβω και επιταγές.Με λείπουνε κατι ψιλά. Θα πληρώ?
ααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχααχαχα
για σε που εισαι δεξιός κόβω και επιταγές.Με λείπουνε κατι ψιλά. Θα πληρώ?
΄
Δεν είχε υποπέσει καθόλου στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο. Αυτό με τον teras πρέπει να το διάβασα εχθές. Αυτός δεν συχνάζει σε πολιτικά νήματα. Και τον tramountana καμμια-δυο φορές τον είχα δει.
αντε και η δική μου συνεισφορά... με την σφραγίδα μου ..
www.imagebam.com/image/6ca9ef91686663] [/URL]
για σε που εισαι δεξιός κόβω και επιταγές.
ααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχααχαχα
Από φωτογραφίες που ανέβασε ο rafman που ταΐζει ένα τιγράκι.
Unfair και politically incorrect ομολογουμένως... :-
η κυτταρίτιδα κάνει πάρτυ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεο ΠΠ δε μιλάει ποτέ ξεκάρφωτα!!!
αμα δεν ήσανε θα σε έκανα.Κι αν δηλαδής δεν ήμανε?
αμα δεν ήσανε θα σε έκανα.
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχααχαχαχχαχαχαχα
γιοκοχάμα ή πιρέλι;Χου ρε. Δεν πληρώ για την ΕΛΔΥΚ τουλάστιχον?
ο ΠΠ δε μιλάει ποτέ ξεκάρφωτα!!!
Αυτό τί αποδεικνύει; Έβγαλε μια φωτογραφία στον τάκο που μπορεί να είναι η γυναίκα του μπορεί και να μην είναι... Πού συνίσταται η σύνδεση tramountana - teras;
Αυτό τί αποδεικνύει; Έβγαλε μια φωτογραφία στον τάκο που μπορεί να είναι η γυναίκα του μπορεί και να μην είναι... Πού συνίσταται η σύνδεση tramountana - teras;
γιοκοχάμα ή πιρέλι;
why my dear?
tramountana = teras1956
..άλλος
Διότι χρησιμοποιείς κάτι που ΟΚ, ηθελημένα έβγαλε στη δημοσιότητα, ώστε να τον πλήξεις επί προσωπικού και να τον υποβιβάσεις. Δεν το έβγαλε να πει "κοιτα ρε τι κορμάρα που είμαι". Το έβγαλε να πει ότι έκανε ένα ταξίδι.
Όπως και είναι unfair και politically incorrect αυτό που έγινε με τον tramountana που τον έλεγαν χοντρο. Όπως την ιδια μαλακία έκανε ο xvsemouta - klasemouta με τον Gabadoo και μου άναψε τα λαμπάκια.
[move]ΤΙ ΠΙ ΝΕ ΤΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ[/move]
φπ γιατί με απογοητεύεις συνέχεια;;;;
Διότι χρησιμοποιείς κάτι που ΟΚ, ηθελημένα έβγαλε στη δημοσιότητα, ώστε να τον πλήξεις επί προσωπικού και να τον υποβιβάσεις. Δεν το έβγαλε να πει "κοιτα ρε τι κορμάρα που είμαι". Το έβγαλε να πει ότι έκανε ένα ταξίδι.
Όπως και είναι unfair και politically incorrect αυτό που έγινε με τον tramountana που τον έλεγαν χοντρο. Όπως την ιδια μαλακία έκανε ο xvsemouta - klasemouta με τον Gabadoo και μου άναψε τα λαμπάκια.
Μήπως είσαι χοντρός?