rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το ίδιο ισχύει και για το χοντρούλι ράφι!
Έχω και χοντρό Π@Π@ΡΙ αλλά δεν στο δίνω
ετσι να λιώσεις στη στέρηση
ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΧΑΖΟΒΙΟΛΑ
τι επιχείρημα ρε χαζούλι?βρε χαζοβιόλη, λες για όλους τους άλλους, που ξεχαρμανιάζουν έτσι ή αλλιώς...
κι ο καθένας έχει πάντως ένα επιχείρημα ή ένα στοιχείο να πει....
την καμπούρα σου δεν τη βλέπεις;
που ο μόνος λόγος ύπαρξης σου είναι να κάνεις "αντιΠΠ κίνημα";
συνέχισε χαζούτσικο να με διασκεδάζεις και να χορεύεις στο ρυθμό που ΕΓΩ βάζω....
μην τα λέμε δις !!!!
Έχω και χοντρό Π@Π@ΡΙ αλλά δεν στο δίνω
ετσι να λιώσεις στη στέρηση
ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΧΑΖΟΒΙΟΛΑ
εσύ δεν μπορείς να λες τέτοιες βρισιές μια και δεν το θεωρείς κακό!καλά μπρε μη σκίζεις το καλσόν σου!
χοντρούλη σε είπαμε....
που να λέγαμε ότι τον παίρνεις κιόλας!
θα χτίσει το ΠΑΣΟΚ νέα κτίρια λέμε!αυτό με τη στέγαση σε ενιαίο χώρο δεν καταλαβαίνω
που θα γίνει?
εσύ δεν μπορείς να λες τέτοιες βρισιές μια και δεν το θεωρείς κακό!
αχαχααχαχαχαχαχαχαχα
καλά μπρε μη σκίζεις το καλσόν σου!
χοντρούλη σε είπαμε....
που να λέγαμε ότι τον παίρνεις κιόλας!
κελαϊδήστε!!!
Όταν κάποια στιγμη με πας στο ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΣΟΥ
να ρωτήσεις τα θηλυκά
Η μήπως δεν υπαρχουν
χοντρούλη γιατί εξάπτεσαι;;;
στα τίλακ αρέσουν οι χοντροί...
έτσι δεν είναι;
και τα παλιά τι θα τα κάνει?θα χτίσει το ΠΑΣΟΚ νέα κτίρια λέμε!
θα τονώσει (ΚΑΙ) τον κατασκευαστικό κλάδο!
ααχαχαχαχαχααχαχαχαχαα
ναι όμως στην ελλάδα οι υπηρεσίες είναι μακράν καλύτερες από τη γερμανίαΠάμε λοιπόν ΠάΠια:
η Ελλάδα έχει 11 εκατ κατ. και στον στενό δημόσιο τομέα εργάζονται περίπου 768.000 υπάλληλοι
η Γερμανία έχει 82 εκατ κατ. και στον στενό δημόσιο τομέα εργάζονται περίπου 1,7 εκατομ. υπάλληλοι
η φυλλάδα σου βέβαια γράφει (χωρίς πηγές και καμία αιτιολόγηση) 392.000 δημ. υπάλληλοι, κάτι που εσύ χωρίς καμία άλλη έρευνα, υιοθέτησες και σκίζεις τα στριγκάκια σου μέχρι σήμερα!
πες μας λοιπόν είτε με τα πραγματικά νούμερα, είτε με τα της φυλλάδας σου, ποιες είναι οι πολιτικές ευθύνες που αποκρύπτονται απ τη φιλολογία αυτή!
εκτός αν δεν μπορείς,
εκτός αν το μόνο που επιθυμείς είναι το ξεκατίνιασμα!
μ αρεσει που το πήρες και στα σοβαρά!και τα παλιά τι θα τα κάνει?
δεν υπάρχει εύρυθμη πολιτεία?μ αρεσει που το πήρες και στα σοβαρά!
έτσι.ναι όμως στην ελλάδα οι υπηρεσίες είναι μακράν καλύτερες από τη γερμανία
είδες οι κουτόφραγκοι...έτσι.
στην Ελλάδα για να βρω μια υπάλληλο της νομαρχίας (που υπογράφει τις άδειες για τα υγεονομικού ενδιαφέροντος καταστήματα) έκανα 3 μήνες!
τελικά μετά από 3 μήνες βρήκα μια θεόξυνη θείτσα, που με αγένεια, αλλά και δυσφορία (του στυλ: τι μας ζαλίζεις ρε φίλε-στάξε κάτι και θα γίνει γρήγορα η δουλειά σου) απάντησε στις ερωτήσεις μου
στη Γερμανία σε 2 μέρες τελειώνει η ίδια δουλειά και σε εξυπηρετούν γκομενίτσες (απ ότι μου είπαν τα λεφτά στο δημόσιο δεν είναι και πολύ καλά, οπότε δουλεύει συνήθως νεολέα, μέχρι να τακτοποιηθεί κάπου καλύτερα-σε μια μεγάλη εταιρία βεβαίως βεβαίως)!
άντε τώρα τι να του πεις του κάθε τσομπάνη-μαλάκα-αριστεριστή που μου υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων του ελληνικού δημοσίου!
μόνο καζούρα μπορείς να του κάνεις!