DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 74.735
- Πόντοι
- 41.129
Οπως το γραφω
4 ωρες τη μερα πενθημερο
980 καθαρα!!!
και λιγα ειναι τυπε, 1300 θα επρεπε να παιρνει για τη δουλεια που κανει..
Οπως το γραφω
4 ωρες τη μερα πενθημερο
980 καθαρα!!!
τυπε εξαρχης ειπα οτι δεν φταινε αυτοι που τα παιρνουν για το συστημα αλλα οτι πρέπει να αλλαξει το συστημαπες μου που φταίνε τα στελέχη σε αυτό...
πάει τουλαχιστον τυπε γιατι και τη Νοτοπουλου για καδακια τη βαλανε να καθαριζει αλλα τελικα μαλλον καθαριζε ψωλές και βρεθηκε βουλευτηςΟπως το γραφω
4 ωρες τη μερα πενθημερο
980 καθαρα!!!
μου αρεσει που λες οτι δεν εισαι στο δημοσιο να σου δωσω ενα παραδειγμα για εναν ελευθερο επαγγελματια...>π.χ βγαζει 15.000 ευρω τον χρονο χ 29% που ηταν προσφατα η φορολογια =4.350 ευρω φορο+ 100 προκαταβολη=8700 ευρω + 650 ευρω φορος επιτηδευματος= 9350 ευρω+ κατι αλλα ψιλα,εισφορα αλληλεγγυης κ.α φτανει τα 10.000 ευρω για φορους απο τα 15.000 συνολο..υπολοιπο 5.000 ετησιο..η θα κλεισει ή θα κλεψει ;)η φοροδιαφυγη των ιδιωτικων υπαλληλλων των επιχειρηματιων και ελευθερων επαγγελματιων μας εχει φερει εδω που μας εχεις φερει σα χωρα..
φοροι φοροι φοροι μεχρι να πεθανει ο χαϊλαντερ για τους παραπανω, γονατισμα στους φορους μεχρι αυτοκτονιας στους απατεωνες που κλεβουν το κρατος..
και επειδη δεν βγαινει η εξισωση για να ταισουν τους τεμπεληδες εκτιναξαν τους φορους που δεν μπορεις να αποφυγεις οπως ρευμα,καυσιμα κλπ που φυσικα ειναι το μεγιστο εγκλημα κατα της υγιους αναπτυξης και της πατριδας γενικοτερα..η θα κλεισει ή θα κλεψει ;)
μου αρεσει που λες οτι δεν εισαι στο δημοσιο να σου δωσω ενα παραδειγμα για εναν ελευθερο επαγγελματια...>π.χ βγαζει 15.000 ευρω τον χρονο χ 29% που ηταν προσφατα η φορολογια =4.350 ευρω φορο+ 100 προκαταβολη=8700 ευρω + 650 ευρω φορος επιτηδευματος= 9350 ευρω+ κατι αλλα ψιλα,εισφορα αλληλεγγυης κ.α φτανει τα 10.000 ευρω για φορους απο τα 15.000 συνολο..υπολοιπο 5.000 ετησιο..η θα κλεισει ή θα κλεψει ;)
Ποιος ΔΥ παίρνει κάτω από χιλιάρικο καθαρά, ρε τύπε;Εδώ θα πρέπει να ξεχωρίσουμε σε ποιους Δημοσίους Υπαλλήλους αναφερόμαστε. Υπάρχουν αυτοι όπως οι Διοικητικοί, οι Μηχανικοί, που δουλεύουν σε Υπουργεία, Δήμους κλπ, και λαμβάνουν μισθούς πείνας, (γύρω στα 700 ευρώ καθαρά η κατηγορία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και κανα 850 η κατηγορά Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης – μετά από 20 χρόνια ίσως αγγίξει τα 1100, γιατί οι μισθοί που γράφονται είναι μεικτά).
βροχη τα θαλασσοδανεια στους επιχειρηματιες !!! πληρωνει φορο ο δ/υ τα δανεια του επιχειρηματια !!!
που ναι τα δανεια ??? εγιναν μερσεντες και διαμερισματα !!!
φορους !!! φερτε και αλλους φορους !!!!
εξοντωστε τους μεχρι να φυγουν απο τη χωρα οι κλεφτες !!!
τυπε εξαρχης ειπα οτι δεν φταινε αυτοι που τα παιρνουν για το συστημα αλλα οτι πρέπει να αλλαξει το συστημα
και λιγα ειναι τυπε, 1300 θα επρεπε να παιρνει για τη δουλεια που κανει..
μου αρεσει που λες οτι δεν εισαι στο δημοσιο να σου δωσω ενα παραδειγμα για εναν ελευθερο επαγγελματια...>π.χ βγαζει 15.000 ευρω τον χρονο χ 29% που ηταν προσφατα η φορολογια =4.350 ευρω φορο+ 100 προκαταβολη=8700 ευρω + 650 ευρω φορος επιτηδευματος= 9350 ευρω+ κατι αλλα ψιλα,εισφορα αλληλεγγυης κ.α φτανει τα 10.000 ευρω για φορους απο τα 15.000 συνολο..υπολοιπο 5.000 ετησιο..η θα κλεισει ή θα κλεψει ;)
τυπε ποια η αποψη σου για οσους λενε οτι ο ΕΣ ειναι η κατεξοχην αποθηκη δυ,top heavy με πιο πολους ναυαρχους απο το us navy ολοι τους ακαπνοι και το 90% των πολεμικων δαπανων να πηγαινει στη μισθοδοσια τους αντι για οπλα?τυπε ας πουμε για τα 700 που λες, για δημοσιο μπορει να αφορουν καποιους που προσεληφθησαν προσφατα που ποτε δεν μενουν εκει ομως συν το αν βαλεις τις μερες αδειας τους και οτι δεν εργαζονται για να παρουν αυτα τα λεφτα στη πραγματικοτητα ο μισθος τους ειναι αξιακα πανω απο 2χιλ,τα 700 εκτος δημοσιου βγαινουν με αιμα, φανταζομαι να το γνωριζεις
Δεν εχουν δωρα ομως οι ΔΥ. Μεγαλη πληγη.
14% κατω μονο απο αυτα, χωρια περικοπες μισθων, κλπ
10 χρονια, απο 2 μισθους ανα ετος = 20 μισθοι. Επι 1500 μεικτα μεσο ορο συνολο 30.000 ευρω εχασε καθε ΔΥ μονο απο τα δωρα.
Επι 1.000.000 ΔΥ συνολο 30 δις.
O EΣ αποτελειται οχι απλα απο αχρηστους ΔΥ αλλα και απο ψωνισμενους, υπερεκτιμημενους απο την κοινωνια.
Οι μονιμαδες ειναι οι πρωτοι που θα κοτεψουν αν μπουν οι Τουρκοι. Και ακου κατι στρατοκαβλες κοτες να λενε οτι πρωτα θα τους καψουμε και μετα θα ρωτησουμε ποιοι ειναι.
Μου ειναι ανεξηγητο πως ενα μερος του δημοσιου που καταφερε μεσω χουντας να χασει τη μιση κυπρο χαιρει τοσο μεγαλου σεβασμου απο την κοινωνια
ναι ε?για πες εσυ που εισαι διαβασμενος.γιατι εγω ξερω τι δινω απο την τσεπη μου..