Νέα

Περί δημοσίων υπαλλήλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να καταργηθει η μονιμοτητα στο δημοσιο?τι λετε?

• τωρα αμεσωσ!οθστ να απολιονται οι αχρηστοι τεμπελιδεσ!

Ψήφοι: 215 74,9%
  • οχι ποτε!να ριζωσοθν

Ψήφοι: 72 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    287

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μια χαρα το τσίμπησαν το τυράκι....
βεβαίως η έκτακτη εισφορά στη φορολογία απο την αρχή του χρόνου σβουράει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.  :grin:

πρόχειρα.
ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ.
μάλιστα η ιστορία διδάσκει ότι τις μεγαλύτερες πούτσες παγκοσμίως τις έχουν φάει χώρες με τεράστιο ορυκτό πλούτο.
απο πού να ξεκινήσω;
απο τη λατινική αμερική;
τους τσετσένους;
τους ασιάτες;

γάματα η υπόθεση.

οι μόνες χώρες που έχουν υψηλότατο επίπεδο είναι πάντα αυτές με φτωχό ορυκτό πλούτο αλλά πολύ ξέπλυμα χρήματος.
η επιλογή της κύπρου να φύγει απο το ελβετικό μοντέλο και να το γυρίσει σε χιλιανό θα σημάνει πρακτικά την εξαθλίωση των κατοίκων της.
και προκαλώ έναν οποιοδήποτε να μου πεί εάν είναι τυχαίο που οι εξορύξεις στην Κύπρο ξεκίνησαν περίπου όταν αποφασισαν να χρεοκοπήσουν την ελλάδα......
γειτονάκια τα κοιτάσματα διαφορετικές ράτσες.
ο έλληνας θέλει καρπαζά ο κύπριος τυράκι..... :tits2:

Πολυ παραξενο δειγμα Ελληνα εισαι, το post αυτο εχει ηδη εκτυπωθει και θα συζητηθει με φιλικα μου προσωπα , σε συζητηση με θεμα "τα παραδοξα της ελληνικης ραγιαδιστικης συμπεριφορας και η ψυχοπαθολογια της"

...ειναι σαν καποιος να προσπαθει να μας ξεκολλησει απο τα σκατα και μεις μανιωδως να αντιστεκομαστε , να τα τρωμε με ευχαριστηση και να ασχολουμαστε μονιμως με την μιζερη
καταντια μας...

Φυσικα δεν εχει νοημα να συνεχισθει η συζητηση
αλλα σ'ευχαριστω παντως μου δινεις τροφη για σκεψη

περαστικα σου  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρισπεκτ λατρεια μου
κάτσε μου δίνουν περαστικά και με λένε ραγιά.....

έχω μόνο να παραθέσω το παρακάτω απο την χιλή που κατέχει το 1/3 παραγωγής χαλκού σε όλο τον κόσμο.....

πρόχειρα....

Η Χιλή κατέχει τα πρωτεία στην εξόρυξη χαλκού. Το 2006 περισσότερο από το ένα τρίτο της παγκόσμιας εξόρυξης χαλκού προερχόταν από τη Χιλή, σε σύγκριση με το ένα μόνο τέταρτο που κατείχε πριν από 10 χρόνια. Τη δεύτερη θέση στην εξόρυξη χαλκού παγκοσμίως, κατέχουν οι Η.Π.Α., παρά το γεγονός ότι το μερίδιο της πίτας που αντιστοιχεί στη χώρα μειώθηκε τα δέκα τελευταία χρόνια από 17,6% σε 8,2%. Πιο αναλυτικά, η ποσότητα χαλκού από εξόρυξη στη Χιλή αυξήθηκε κατά ένα εκατ. τόνους από το 1996 μέχρι το 2006 ενώ μειώθηκε κατά 750.000 τόνους στις Η.Π.Α.

ας δούμε τώρα και το βιοτικό επίπεδο......

Η ανεργία ανήλθε σε ποσοστά 9-10% με την οικονομική ύφεση του 1999, τιμή μεγαλύτερη από το μέσο όρο του 7% για τη δεκαετία 1990. Το 2006, το αντίστοιχο ποσοστό κυμαινόταν στο 7,8%, ενώ μειώθηκε το 2007 στο 6,8% ως μέση μηνιαία τιμή μέχρι τον Αύγουστο. Οι μισθοί αυξάνονται με ρυθμό μεγαλύτερο του πληθωρισμού, ως αποτέλεσμα της υψηλής παραγωγικότητας, ανεβάζοντας το εθνικό βιοτικό επίπεδο. Το ποσοστό των χιλιανών νοικοκυριών με εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχειας (ορίζεται ως το διπλάσιο κόστος για την ικανοποίηση των ελάχιστων διατροφικών αναγκών) έπεσε από 45,1% το 1987 στο 13,7% το 2006, σύμφωνα με κρατικές πηγές.[size=14pt] Υποστηρίζεται βέβαια ότι τα πραγματικά ποσοστά φτώχειας είναι υψηλότερα από αυτά που δημοσιεύονται, καθώς χρησιμοποιείται ένας προϋπολογισμός για τα έξοδα των νοικοκυριών που δεν ενημερώνεται με τις τρέχουσες τιμές. Σύμφωνα με την ασκούμενη κριτική, η χρήση των τιμών κόστους του 1997 στους υπολογισμούς, ανεβάζει το ποσοστό της φτώχειας στο 27%. [/size]
Αν και η Χιλή έχει ένα συγκριτικά υψηλό ΑΕΠ και δυναμική οικονομία σε σχέση με άλλα κράτη της Λατινικής Αμερικής, [size=24pt]στη χώρα καταγράφεται μία από τις πιο μεγάλες ανισοκατανομές του πλούτου σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία υποσκελίζεται μόνο από τη Βραζιλία στη Λατινική Αμερική και τα πιο ανεπτυγμένα υποσαχάρια αφρικανικά κράτη. [/size]
[size=18pt]Το 10% των πλουσιότερων κατοίκων της χώρας κατέχει το 47% του εθνικού πλούτου.[/size] Αναφορικά με την κατανομή του εισοδήματος, το 6,2% του πληθυσμού ανήκει στο ανώτερο κλιμάκι, το 15% στο μεσαίο, [size=18pt]το 21% στο χαμηλό μεσαίο, το 38% στο χαμηλό κλιμάκιο, ενώ το 20% χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα χαμηλό εισόδημα.[/size]

αι ρεστ μαι κεις.

μετά το ευρω ήρθε και η αοζ να ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ουτε το ευρω ουτε η ΑΟΖ δεν μπορει να σωσει ανθρωπους εγγενως μιζερους και ραγιαδες

ας μην κανουμε τιποτα ας βγουμε απο το ευρω
ας αποκυρηξουμε τα δικαιωματα μας στη θαλασσα
ας συνεχισουμε να μιζεριαζουμε στα καφενεια

αυτο μας αξιζει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ουτε το ευρω ουτε η ΑΟΖ δεν μπορει να σωσει ανθρωπους εγγενως μιζερους και ραγιαδες

ας μην κανουμε τιποτα ας βγουμε απο το ευρω
ας αποκυρηξουμε τα δικαιωματα μας στη θαλασσα
ας συνεχισουμε να μιζεριαζουμε στα καφενεια

αυτο μας αξιζει
ρε φιλαράκι.
με έχεις κόψει τόσα χρόνια που με διαβάζεις για μιζέρι;
εγώ απλα καταγράφω τι γίνεται στον κόσμο.
παγκοσμίως χώρες αδύναμες με ορυκτό πλούτο γίνονται βορρά των μεγάλων και των ιδιωτικών συμφερόντων.
κανείς δε σ αγαπάει κανείς δε θέλει να σε σώσει.
κανείς δε θα σου πει το δικαιούσαι κανείς δε θα σε βοηθήσει για να καλοπεράσεις.
η αοζ για την ελλάδα και την κύπρο είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη η καταδίκη τους.
χώρες χωρίς πολεμική μηχανή όπως του ισραήλ δε μπορούν να προστατέψουν τα συμφέροντά τους.
τώρα εάν εσύ νομίζεις ότι θα σε αφήσουν να καλοπεράσεις μόλις ανακαλύψεις πετρέλαια και αερια τι να σου πω.
με γειά και χαρά σου.
μη διαμαρτύρεστε όμως μετά για χούντες και καταπατήσιες ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Λίγο μένει να μου πείτε ότι οι αμερικάνοι έβαλαν τον Πινοσέτ στη Χιλή γιατί είχαν πρόβλημα με τους κομμουνιστές.

Επίσης λίγο μένει να μου πείτε ότι η Κουβανέζικη επανάσταση θα πετύχαινε εάν η Κούβα είχε τα κοιτάσματα πετρελαίου της Ελλάδας και της Κύπρου....

οκ.
πάσο.
γκουντ νάιτ εντ γκουντ λάκ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.068
Πόντοι
1.686
Καλή παντόφλα ,κωλοτούμπα Περσονάκο !

Πριν ενα μηνα ωρυόσουν υπερ ΑΟΖ Κύπρου και τώρα

τα αλλάζεις !

Οι μεταπτώσεις ενός σώγαμπρου !  :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλή παντόφλα ,κωλοτούμπα Περσονάκο !

Πριν ενα μηνα ωρυόσουν υπερ ΑΟΖ Κύπρου και τώρα

τα αλλάζεις !

Οι μεταπτώσεις ενός σώγαμπρου !  :2funny: :2funny:
ελα βλαμμένε....
θυμάμαι πολύ καλά τι έκανα.
την έσπαγα σε κάτι μαλακισμένα που έχουν μάθει απο μικρά να την μετράνε.
εγώ έχω τόσα λιτρα αέριο.
τόσα πτυχιά σε Α4.
τόσες γνώσεις στρατηγάκη κλπ.
το ότι δε μπορείς να κάνεις ποτέ σοβαρό διάλογο δεν είναι θέμα παιδείας.
είναι δομικό της ύπαρξής σου όπως αυτό της ελλάδας που παραπαίει.
εάν γεννηθείς μαλάκας δε μπορεί να αλλάξει αυτό .
το ξέρεις καλά, το έχεις σπουδάσει. το έχεις κάνει επιστήμη.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.068
Πόντοι
1.686
Περσονάκο ,τα γραπτά μένουν !

Όλοι διάβαζαν αυτά που έγραφες περί ΑΟΖ Κύπρου !

Εισαι μυθικός ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Και ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ !

Συνέχιζε να διασκεδάζεις τα μέλη του σάϊτ !

Καλή παντόφλα ,σώγαμπρε !  :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε φιλαράκι.
με έχεις κόψει τόσα χρόνια που με διαβάζεις για μιζέρι;
εγώ απλα καταγράφω τι γίνεται στον κόσμο.
παγκοσμίως χώρες αδύναμες με ορυκτό πλούτο γίνονται βορρά των μεγάλων και των ιδιωτικών συμφερόντων.
κανείς δε σ αγαπάει κανείς δε θέλει να σε σώσει.
κανείς δε θα σου πει το δικαιούσαι κανείς δε θα σε βοηθήσει για να καλοπεράσεις.
η αοζ για την ελλάδα και την κύπρο είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη η καταδίκη τους.
χώρες χωρίς πολεμική μηχανή όπως του ισραήλ δε μπορούν να προστατέψουν τα συμφέροντά τους.
τώρα εάν εσύ νομίζεις ότι θα σε αφήσουν να καλοπεράσεις μόλις ανακαλύψεις πετρέλαια και αερια τι να σου πω.
με γειά και χαρά σου.
μη διαμαρτύρεστε όμως μετά για χούντες και καταπατήσιες ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Λίγο μένει να μου πείτε ότι οι αμερικάνοι έβαλαν τον Πινοσέτ στη Χιλή γιατί είχαν πρόβλημα με τους κομμουνιστές.

Επίσης λίγο μένει να μου πείτε ότι η Κουβανέζικη επανάσταση θα πετύχαινε εάν η Κούβα είχε τα κοιτάσματα πετρελαίου της Ελλάδας και της Κύπρου....

οκ.
πάσο.
γκουντ νάιτ εντ γκουντ λάκ.
η ΑΟΖ ειναι ενα σημαντικο βημα που πρεπει να γινει

συνοδευομενο ομως απο πολλα αλλα στα πλαισια παντα δημοσιονομικης εξυγειανσης,

ωστε να καλλιεργηθει το εδαφος για αναπτυξη.

Ειναι αναγκαια συνθηκη αλλα οχι ικανη απο μονη της, για ευημερια.

Χρειαζεται πολλη δουλεια , αλλα χρειαζεται πρωτιστως το πρωτο βημα

το οποιο λεγεται ΑΟΖ.

Με τους φορους , τις απολυσεις ΔΥ , τα προστιμα στους φοροφυγαδες , και τα χαρατσια δεν

γινεται δουλεια , οδηγουμαστε σε

αδιεξοδο, ειναι μεν απολυτα αναγκαια , αλλα αν δεν συνδυασθουν με αυτο που τοσα χρονια

ωρυεται ο καθηγητης Καρυωτης , τοτε θα μυρηκαζουμε την μιζερια μας ες αει, και θα ειναι

δικαιη η καταντια μας.

Θα συζηταμε για τον μαλακα τον Κωστοπουλο και τους αχρηστους ΔΥ ...

Χρειαζεται αποφασιστικοτητα , οσοι λοιπον καταλαβαινετε τι λεω , στις επομενες εκλογες

ψηφιζουμε κομματα που δεσμευθηκαν για μια τετοια κινηση και αν δεν το κανουν τους γαμαμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ευχαριστώ για τις ευχές κωστάκη.

ακόμα και εάν δεχτούμε ότι ισχούουν όλα αυτα
ακόμα και εάν τα αποδεχθώ αυτό δεν αλλάζει διόλου ότι εσύ θα παραμείνεις ο ίδιος μαλάκας.  :grin:

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ψηφιζουμε κομματα που δεσμευθηκαν για μια τετοια κινηση και αν δεν το κανουν τους γαμαμε.
αυτο το τελευταιο το εξηγας λιγο? Πως ακριβως θα τους γαμησουμε δλδ? το εχω απορια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η ΑΟΖ ειναι ενα σημαντικο βημα που πρεπει να γινει

συνοδευομενο ομως απο πολλα αλλα στα πλαισια παντα δημοσιονομικης εξυγειανσης,

ωστε να καλλιεργηθει το εδαφος για αναπτυξη.

Ειναι αναγκαια συνθηκη αλλα οχι ικανη απο μονη της, για ευημερια.

Χρειαζεται πολλη δουλεια , αλλα χρειαζεται πρωτιστως το πρωτο βημα

το οποιο λεγεται ΑΟΖ.

Με τους φορους , τις απολυσεις ΔΥ , τα προστιμα στους φοροφυγαδες , και τα χαρατσια δεν

γινεται δουλεια , οδηγουμαστε σε

αδιεξοδο, ειναι μεν απολυτα αναγκαια , αλλα αν δεν συνδυασθουν με αυτο που τοσα χρονια

ωρυεται ο καθηγητης Καρυωτης , τοτε θα μυρηκαζουμε την μιζερια μας ες αει, και θα ειναι

δικαιη η καταντια μας.

Θα συζηταμε για τον μαλακα τον Κωστοπουλο και τους αχρηστους ΔΥ ...

Χρειαζεται αποφασιστικοτητα , οσοι λοιπον καταλαβαινετε τι λεω , στις επομενες εκλογες

ακόμα και εάν δεχθώ τη συλλογιστική σου (που δεν έχω κανένα λόγο να μην το πράξω) απο την αρχή σου λεω ότο ΑΟΖ χωρίς εθνική κυριαρχία και πολεμική στρατιωτική ετοιμότητα μπορεί να σημάνει αύξηση του ΑΕΠ αλλά αυτό ελάχιστα θα επηρέασει την ζωή και την ποιότητα ζωής του μικρού και φουκαρά έλληνα.
ενδεχομένως να υποφέρει περισσότερο. βεβαίως ένα είναι σίγουρο..
ο βαρδινογιάννης θα μπορεί πλέον να αγοράσει όλη την κρήτη όπως έκανε κάποτε ο ωνάσης με τον αστακό.
αυτά.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αυτο το τελευταιο το εξηγας λιγο? Πως ακριβως θα τους γαμησουμε δλδ? το εχω απορια

με οποιο τροπο μπορουμε να πιεσουμε

αρνητικη ψηφο και διαδηλωσεις διαμαρτυριας

υγ:Στα τοσα πανό και στα τόσα συνθηματα που λέμε στις πορείες διαμαρτυριας
ας πούμε κάτι για τα πετρέλαια και τον ορυκτό πλούτο μας

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
με οποιο τροπο μπορουμε να πιεσουμε

αρνητικη ψηφο και διαδηλωσεις διαμαρτυριας

υγ:Στα τοσα πανό και στα τόσα συνθηματα που λέμε στις πορείες διαμαρτυριας
ας πούμε κάτι για τα πετρέλαια και τον ορυκτό πλούτο μας
επειδη οπως παρατηρουμε αποδιδει κιολας αυτη η διαμαρτυρια, next?
εδω διαμαρτυρομαστε με σθενος επειδη δεν εχουμε να φαμε, επειδη θα βαλουμε και το συνθημα τις αοζ θα ριξει την κυβερνηση ο μπενυ... τζιζους

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.068
Πόντοι
1.686
:2funny: :2funny: :2funny:

ΚΥΠΡΙΕ Περσονάκο ,βάλε ένα ηχητικό ντοκουμέντο

με την φωνούλα σου ,να γελάσουν όλοι !  :2funny: :2funny: :2funny:

Μπροστα σου ,ο Τασσος Παπαδόπουλος ηταν ...καθηγητής ορθοφωνίας ! :2funny:

Το πιό αστείο είναι ότι αποφεύγεις να παραδεχτεις ότι είσαι

ΚΥΠΡΙΟΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ντρέπεσαι ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνέχιζε να διασκεδάζεις τα μέλη και τους επισκέπτες του σάϊτ !  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ακόμα και εάν δεχθώ τη συλλογιστική σου (που δεν έχω κανένα λόγο να μην το πράξω) απο την αρχή σου λεω ότο ΑΟΖ χωρίς εθνική κυριαρχία και πολεμική στρατιωτική ετοιμότητα μπορεί να σημάνει αύξηση του ΑΕΠ αλλά αυτό ελάχιστα θα επηρέασει την ζωή και την ποιότητα ζωής του μικρού και φουκαρά έλληνα.
ενδεχομένως να υποφέρει περισσότερο. βεβαίως ένα είναι σίγουρο..
ο βαρδινογιάννης θα μπορεί πλέον να αγοράσει όλη την κρήτη όπως έκανε κάποτε ο ωνάσης με τον αστακό.
αυτά.

δεν τις καταλαβαινω αυτες τις φοβιες και την απαισιοδοξια

επειδη οπως παρατηρουμε αποδιδει κιολας αυτη η διαμαρτυρια, next?
εδω διαμαρτυρομαστε με σθενος επειδη δεν εχουμε να φαμε, επειδη θα βαλουμε και το συνθημα τις αοζ θα ριξει την κυβερνηση ο μπενυ... τζιζους

ειπα να πιεσει την επομενη κυβερνηση ρε φιλε

αλλιως δεν θα εχουμε να φαμε κυριολεκτικα ομως ,

τα περιθωρια θα ειναι ακομα πιο στενα αν δεν εκμεταλλευτουμε την ΑΟΖ μας

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1

ειπα να πιεσει την επομενη κυβερνηση ρε φιλε

αλλιως δεν θα εχουμε να φαμε κυριολεκτικα ομως ,

τα περιθωρια θα ειναι ακομα πιο στενα αν δεν εκμεταλλευτουμε την ΑΟΖ μας
δλδ αυτη η κυβερνηση δεν λογαριαζει τις διαμαρτυριες, ενω η επομενη θα τις λογαριαζει?
ηδη αρκετοι δεν εχουν να φανε κυριολεκτικα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δλδ αυτη η κυβερνηση δεν λογαριαζει τις διαμαρτυριες, ενω η επομενη θα τις λογαριαζει?
ηδη αρκετοι δεν εχουν να φανε κυριολεκτικα

οχι μονο θα ειμαστε αυτο που περιγραφει το nick σου , αλλα και αξιοι της μιζεριας μας

αν δεν  διαδωσουμε σε οσους μπορουμε την ευκαιρια που δινεται με την αοζ, ωστε να γινει

μοχλος πιεσης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δες.
και οι έλληνες μετά την αλβανία είχαν αισιοδοξία ότι θα γαμήσουν και τους ναζίδες.....
:grin:

απο αισιοδοξία άλλο τίποτα.
:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom