rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
μια χαρα το τσίμπησαν το τυράκι....
βεβαίως η έκτακτη εισφορά στη φορολογία απο την αρχή του χρόνου σβουράει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.
πρόχειρα.
ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ.
μάλιστα η ιστορία διδάσκει ότι τις μεγαλύτερες πούτσες παγκοσμίως τις έχουν φάει χώρες με τεράστιο ορυκτό πλούτο.
απο πού να ξεκινήσω;
απο τη λατινική αμερική;
τους τσετσένους;
τους ασιάτες;
γάματα η υπόθεση.
οι μόνες χώρες που έχουν υψηλότατο επίπεδο είναι πάντα αυτές με φτωχό ορυκτό πλούτο αλλά πολύ ξέπλυμα χρήματος.
η επιλογή της κύπρου να φύγει απο το ελβετικό μοντέλο και να το γυρίσει σε χιλιανό θα σημάνει πρακτικά την εξαθλίωση των κατοίκων της.
και προκαλώ έναν οποιοδήποτε να μου πεί εάν είναι τυχαίο που οι εξορύξεις στην Κύπρο ξεκίνησαν περίπου όταν αποφασισαν να χρεοκοπήσουν την ελλάδα......
γειτονάκια τα κοιτάσματα διαφορετικές ράτσες.
ο έλληνας θέλει καρπαζά ο κύπριος τυράκι.....
Πολυ παραξενο δειγμα Ελληνα εισαι, το post αυτο εχει ηδη εκτυπωθει και θα συζητηθει με φιλικα μου προσωπα , σε συζητηση με θεμα "τα παραδοξα της ελληνικης ραγιαδιστικης συμπεριφορας και η ψυχοπαθολογια της"
...ειναι σαν καποιος να προσπαθει να μας ξεκολλησει απο τα σκατα και μεις μανιωδως να αντιστεκομαστε , να τα τρωμε με ευχαριστηση και να ασχολουμαστε μονιμως με την μιζερη
καταντια μας...
Φυσικα δεν εχει νοημα να συνεχισθει η συζητηση
αλλα σ'ευχαριστω παντως μου δινεις τροφη για σκεψη
περαστικα σου ;)