trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Gannt με primavera? how pathetic...stone age και έτσι.
ακριβώς ... με ενα εξελάκι η ενα αξες παει ....
τα σοφιστικέ εργαλεία θέλουν και τους αντίστοιχους κώλους ...
Gannt με primavera? how pathetic...stone age και έτσι.
Τι 'ναι αυτα τα μυστηρια που 'πε ο εισοδηματιας ρε παιδια?
Για 'ξηγηστε και σε 'μενανε τον αγραμματο.
εγω δεν πουλώ στο ΔΝΤ ... παλαιότερα συνεργάσθηκα με το IMF που αποτελλεί το χρηματοδοτικό μπράτσο του ΔΝΤ σε Washington-DC με αντικείμενο PPP real estate jobs in Ukraine
Πσσσσστττττττ, έχεις μπλέξει τα μπράτσα με τα μπούτια.
IMF = International Monetary Fund = Διεθνές Νομισματικό Ταμείο = ΔΝΤ
Συμπερασμα?Πσσσσστττττττ, έχεις μπλέξει τα μπράτσα με τα μπούτια.
Τι 'ναι αυτα τα μυστηρια που 'πε ο εισοδηματιας ρε παιδια?
Για 'ξηγηστε και σε 'μενανε τον αγραμματο.
ελπιζω να ειναι fake η αναρτηση
γιατι αν οι στρατιωτικοι μας θεωρουν αχρηστες τις ασκησεις τοτε κλαφτα Χαραλαμπε
Πσσσσστττττττ, έχεις μπλέξει τα μπράτσα με τα μπούτια.
IMF = International Monetary Fund = Διεθνές Νομισματικό Ταμείο = ΔΝΤ
Τι δεν κατάλαβες;
Την εικόνα που έβαλα δεν την είδες;;;;;
(και εγώ που νόμιζα ότι μερικά πράγματα είναι αυτονόητα).
αν δεν γνωρίζεις μη μιλάς φιλτατε ....
το IMF αποτελλεί το χρηματοδοτικό μπράτσο της World Bank που ελέγχεται απο το ΔΝΤ ειδικά σε χώρες οπου υπάρχει παρουσία .......
με απλά λόγια ειναι ο επενδυτικός βραχίονας σε επενδυτικά - παραγωγικά έργα όπου συμετέχουν institutional or private investors ... kind of PPP scheme ....
ασε τοχω δουλέψει το πραμα και συμφερει πολύ ... δεν έχει φυσικά σχέση με ελλαδούλα στην σημερινή κατάσταση ....
με απλά λόγια ειναι ο επενδυτικός βραχίονας σε επενδυτικά - παραγωγικά έργα όπου συμετέχουν institutional or private investors ... kind of PPP scheme ....
Εχουμε και λεμε.το IMF αποτελλεί το χρηματοδοτικό μπράτσο της World Bank που ελέγχεται απο το ΔΝΤ ειδικά σε χώρες οπου υπάρχει παρουσία .......
Ρε λες να είναι ο ίδιος που είχε πει ότι τα αρχικά του ελβετικού φράγκου είναι SFR αντί CHF;
Ρε λες να είναι ο ίδιος που είχε πει ότι τα αρχικά του ελβετικού φράγκου είναι SFR αντί CHF;
Εχουμε και λεμε.
ΙMF<---World Bank<---ΔΝΤ(aka IMF)...
Mπερδευτηκα...
Χχχχχμμμμμμμμ, τώρα που το λες και αυτός έκανε κάτι διεθνή project με ενέργεια..........
SFr και CHF είναι abbreviations για το ελεβετικό νομισμα καιισχύουν και οι 2 .. στην Ελβετία ειδικά στην γαλλόφωνη - Γενευη - οι περισσότεροι έτσι γραφουν το νομισμα SFr ...
ουτε αυτο δεν ξερετε μεγαλοι οικονομολόγοι μου ?
Γκαρσόννννννννννν....
Για πιάσε ένα ΣΔΙΤ με ολίγη κρατική χρηματοδότηση.
Και ένα σκέτο από γιουβέτσι.
Τύπε...
Πες μας τον αγγλικό τίτλο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου...
Και επιβεβαίωσε αν το ΔΝΤ είναι κάτι άλλο από το IMF...
αν δεν γνωρίζεις μη μιλάς φιλτατε ....
το IMF αποτελλεί το χρηματοδοτικό μπράτσο της World Bank που ελέγχεται απο το ΔΝΤ ειδικά σε χώρες οπου υπάρχει παρουσία .......
ΔΝΤ = IMF
Γκαρσόννννννννννν....
Για πιάσε ένα ΣΔΙΤ με ολίγη κρατική χρηματοδότηση.
Και ένα σκέτο από γιουβέτσι.
Κατι δεν μου πάει καλά στα λεγόμενά σου...
Μήπως χρησιμοποιείς συντακτικό από γαλλόφωνη ελβετία γιατί στα ελληνικά αυτό που γράφεις δεν βγάζει νόημα...