skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
είσαστε στην κλαδική γι αυτό......
ααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα πουστοκαλαμαράκι Ελδυκάριος?
Δε σου τα πα ρε παπάρα? (Ελδυκάριος λοχίας...)
είσαστε στην κλαδική γι αυτό......
ααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα πουστοκαλαμαράκι Ελδυκάριος?
Δε σου τα πα ρε παπάρα? (Ελδυκάριος λοχίας...)
πουστάκιιιιιιιιιιιιιι τον κόβω ότι ξαναρχόσουνα χαλαρά.
λοχίας
Στην πηγάδα ρε πουστράκι..
ε μη σγχώνεσαι.... οσονούπω παίζει να αρχίσεις το ψάξιμο.....Κι αυτό σου το πα... παπάρα... (μαλακία που δεν ψάχτηκα τότε)
Μη φοβασαι, με ειχαν ριξει...
Σου τηγάνισαν και σαρδέλες??
Οι ευθυνες για τετοιες καταστασεις ανηκουν στο Κρατος.
Το Κρατος επαιξε το παιχνιδι του με τους ΔΥ,οπως επαιξε και το παιχνιδι του με τους φορτηγατζηδες μοιραζοντας αδειες:ουσιαστικα χτιζοντας τον μεταπολεμικο ελληνικο μικροαστισμο.
Για την ακριβεια,τα δυο μεγαλα Κομματα απο το 1974 και εντευθεν που ΑΜΦΟΤΕΡΑ καναν αυτο το παιχνιδι-για τους ΔΥ λεω.
Συμφωνω οσο δεν παει.....
Αυτο ειναι το θειικο ποστ κυρια δρομα μου!!!!
εχει μια δόση αλήθειας.
αλλα και πάλι το να παίρνεις πισω προνόμια που κακώς έδωσες δεν ισοδυναμεί με εξόντωση αλλα δικαιοσύνη.
ο παγκαλος θελει κρεμασμα, και ξυλο μετα τις σημερινες δηλωσεις. τετοιος κυνισμος ουτε στη χουντα, ποιοι τα φαγαμε μαζι κυριε παγκαλε? εσεις και εγω? γι αυτο δεν πρεπει να μιλαω? βρε ουστ κοπριτες, μουνοσκυλα,
εχει μια δόση αλήθειας.
αλλα και πάλι το να παίρνεις πισω προνόμια που κακώς έδωσες δεν ισοδυναμεί με εξόντωση αλλα δικαιοσύνη.
σημερα εσπασε τα ρεκορ της μαλακιας..ακομα και για τα δικα του στανταρ,αυτο ηταν του ματσ...ο παγκαλος θελει κρεμασμα, και ξυλο μετα τις σημερινες δηλωσεις. τετοιος κυνισμος ουτε στη χουντα, ποιοι τα φαγαμε μαζι κυριε παγκαλε? εσεις και εγω? γι αυτο δεν πρεπει να μιλαω? βρε ουστ κοπριτες, μουνοσκυλα,
Το βλεπεις απο την λαθος μερια
Τι δικαιοσυνη και πιπες μου τσαμπουνας;
Το θεμα ειναι το Κρατος να μπορεσει (υπο τους παρουσες συνθηκες..)να βαλει τους υπαλληλους του να
δουλεψουν παραγωγικα και υπευθυνα.....
Το να πουλας ολους τους δημοσιους Οργανισμους και να απολυεις τους υπαλληλους,δεν ειναι
εκσυγχρονσμος αλλα Παραδοχη Κακοδιοικησης-Ανικανοτητα ...οποτε οδηγουμαστε σε αλλες
λυσεις,λιγουλακι δραστικοτερες απο το βροντολαγαμε τα πληκτρα ενος πισι.....
Ετσι το βλεπω εγω...
το νο1 έως το νο3τοτε δε ξερω ποιος ειναι ο μαλακας σ'αυτην την ιστορια..
όταν θα το δεις από την ίδια παίζει να είσαι δεμένη χεοροπόδαρα.ενα ειναι σιγουρο: το βλεπουμε απο διαφορετικη πλευρα.
τοτε δε ξερω ποιος ειναι ο μαλακας σ'αυτην την ιστορια..
ενα ειναι σιγουρο: το βλεπουμε απο διαφορετικη πλευρα.