σου μιλω ανοιχτα για να τελειωνουμε..
εγω δε συντασσομαι ουτε με τη γραμμη αντιΠΠ,ουτε αντι-τιποτα...
οτι βλεπω και οτι κρινω λεω...παραδεξου οτι στην προκειμενη περιπτωση,ο δασκαλος που διδασκε το νομο δεν εκρατει,και παμε παρακατω..
δε με νοιαζει και δε με αφορα ουτε πως μιλας ουτε πως σου μιλανε....
με 3-4 ατομα εχετε ανοιξει μια κοντριτσα που γαμα ολα τα πολιτικα θρεντ..επειδη σε θεωρω εξυπνοτερο ανθρωπο απο αυτους περιμενω απο σενα να τη ληξεις,αλλα αντ αυτου σε βλεπω να πραττεις το αντιθετο.....
αυτα...
1) Αν δε σε νοιάζει "πως μιλάω, ούτε πως μου μιλάνε", όπως προφανώς δε σε νοιάζει για το πως μιλάει ο καθείς εδώ μέσα τότε ΠΟΙΟΣ Ο ΝΤΑΛΚΑΣ σου;;;;
Μάλλον νόμισες ότι βρήκες ευκαιρία "να την πεις στον ΠΠ"... Παραδέξου το και πάμε παρακάτω!
2) Όλα τα θρεντ (όσα παρακολουθω) γαμιούνται από διάφορες αιτίες και από διάφορους χρήστες με διάφορους τρόπους. Τις εκτός θέματος συζητήσεις δεν τις συμπεριλαμβάνω απαραίτητα στο γαμήσι! Αυτό δεν αλλάζει...
3)Την κριτική ότι κακώς μπαίνω σε χαζές αντιπαραθέσεις με ηλιθιότερούς μου την αποδέχομαι! Αλλά ποιος δεν το κάνει;;; Όλοι γουστάρουμε να παίξουμε κάποια ώρα...
Δεν παίζω pacman, παίζω rafman!
4) Η σοβαρότερη κριτική (που και αυτήν αποδέχομαι) είναι ότι κακώς μπαίνω σε σοβαρές συζητήσεις/ αντιπαραθέσεις με ηλιθιότερούς μου!
Αυτό με προβληματίζει περισσότερο...