ρε πουτανοσπερματα ελατε να σας ξεναγησω και ο ιδιος.Ελατε γαμω τα σπιτια σας καραγκιοζηδες.
Ελατε αν εχετε αρχιδια τζαμπα μαγκες.
Θα γίνει και αυτό τουρκόσπορε. Όλα στην ώρα τους. Να φοράς καθαρό σώβρακο μονο
ρε πουτανοσπερματα ελατε να σας ξεναγησω και ο ιδιος.Ελατε γαμω τα σπιτια σας καραγκιοζηδες.
θα σας παρακαλουσα να με συμπεριλαβετε στην επισκεψη. δεν νομιζω να ξαναδω συντομα τετοιο αξιοθεατο.
Βρε μαλάκα κοίτα τη παράθεση..
εγω ερχομαι και αυριο κιολας αν θελεις.αλλα αν ερθω θα σε παω στο λιμανι και θα σε βαλω να κανεις τον λιμεναρχη τον πουστη εκει περα να ξερεις.ρε πουτανοσπερματα ελατε να σας ξεναγησω και ο ιδιος.Ελατε γαμω τα σπιτια σας καραγκιοζηδες.
Θα γίνει και αυτό τουρκόσπορε. Όλα στην ώρα τους. Να φοράς καθαρό σώβρακο μονο
φερε και τη γυναικα σου να την περασω ενα καλο μανικι μην μεινει με το παραπονο.
εγω ερχομαι και αυριο κιολας αν θελεις.αλλα αν ερθω θα σε παω στο λιμανι και θα σε βαλω να κανεις τον λιμεναρχη τον πουστη εκει περα να ξερεις.
μπασταρδακι,κωλομαγκα του πληκτρολογιου,βγαζεις στομα.θα σε θαψω αμα ερθω εκει μαλακα να ξερεις.
φερε και τη γυναικα σου να την περασω ενα καλο μανικι μην μεινει με το παραπονο.
Πριν η μετά την καθιερωμένη πίπα στο βουλευτή?
Ρε θα γίνεις ρόμπα, ετοιμάσου να τρέχεις με το σώβρακο στην παλιά πολύ...
ειμαι βεβαιος οτι θα ερεθιστει ιδιαιτερα. εισαι το ονειρο του γαμια της καθε ελληνιδας. φτωχος, βρωμιαρης, μικροψωλης, αποτυχημενος, αμορφωτος, αγαμητος, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ελπιζω τουλαχιστον το λιπος σου να σε προστατεψει απο τοην διαπομπευση...
σαλτα γαμησου ρε βλακα.ρε την πουτανιστικη φαρα σου κωλοαλβανε γιατι το λες και δεν το κανεις?
Ελα ρε πουτανοπαιδο σε περιμενω λεμε...φερε και τους αλλους τους μαλακες...
σαλτα γαμησου ρε βλακα.
καθομαι και ασχολουμε μαζι σου,αντε παρε τα χαπια σου,και πανε για υπνο.
για ιδρυμα εισαι μεγαλε να ξερεις.
αντε το δημοσιο συνεργαζετε με ολα τα ιδρυματα.
Ολα τα ξερεις εσυ ολα τα ξερεις μπραβο.
τι ρομπα βρε μαλακα.
Ετοιμασου να τρεχεις σε κανενα γιατρο να σου κανει εμφυτευμα στην πριγκηπικη φατσα σου.
Ελα ρε ξεγανωτε τενεκε
Ολο λογια εισαι.Ελα απο κοντα να τα πουμε.
μιζερακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτι πεις ρε τελειωμενη ιδιωτικουρα.
Οτι πεις...
Συνεχισε να παριστανεις τον επιτυχημενο επιχειρηματια και τον γαμια του πληκτρολογιου κωλοαλβανε,
το ξερω οτι εχω πεσει μεσα. επληνες τα χερια σου? ξυραμενα χυσια καιπληκτρολογιο δεν συμβαδιζουν.
Είπαμε. Όλα στην ώρα τους Αχμέτ.
Ξεκινάμε με mail στο Δήμο Χανιών από Δευτερα και μετά έρχονται και τα υπόλοιπα
Φτύσε τώρα το σπέρμα από το στόμα
μιζερακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο