Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δεν διαφώνησαΑυτό δεν έγραψα??
δεν διαφώνησαΑυτό δεν έγραψα??
Έτσι λένε τον Κολοκοτρώνη οι Αλβανοί που θέλουν να τον [size=18pt]καπηλευτούν![/size]
Δεν κοιτούν όμως που ο δικός τους εθνικός ήρωας ήταν Έλλην. Ο Σκεντέρμπεης ονομαζόταν Καστριώτης!
για τις επίσημες εκδοχές όντως έχεις δίκηο
για τους αρβανίτες ήρθαν το 1300 περίπου
θα σου απαντήσω στο άλλο για να κλείνει το θέμαγια τους αρβανίτες υπάρχει πηγούλα
για τους "γερμαναράδες που δεν άφησαν τους καημένους αυστριακούς να λέγονται γερμανοί";;;;
[move]σούργελο!!!![/move]
την πέφτεις φασίστακαι για να εξηγούμαι
την πέφτω ιδιαίτερα
σε όσους (πχ wonderful)
πετάνε μια ΜΑΛΑΚΙΑ και
μετά κάνουν το παγώνι αν τους ρωτήσει κανείς σχετικά!!!
θα σου απαντήσω στο άλλο για να κλείνει το θέμα
αυστρία
στενός δημόσιο τομέας 66.000
σύνολο δημοσίου τομέα 154.000
σύνολο εργαζομένων 3.000.000
χρησιμοποιήθηκε ως επιχείρημα από την κομισιόν για τον Δτομέα της ελλάδας
αν θέλεις και λινκ για τον αριθμό θα στο στείλω να το βάλεις όλο στον κομματικό πισινό σου
βάζουν το "Ι" μπροστα.
ΙΣΠΑΡΤΑ = Σπάρτη
ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ = Κωνσταντινούπολη
ΙΖΜΙΡ = Σμύρνη
Και ούτω κάθε εξής
την πέφτεις φασίστα
σε όσους λένε κάτι
και δεν έχεις τη πηγή για να τη δώσεις στους προισταμένους σου
στο κόμμα που δουλεύεις
κομματόσκυλο
αρτέμη μάτσα
σούργελε
στον κώλο σου να βάζεις εσύ τις πηγές σου!
Και πρόσφατα
e-shop
e-banking κτλ. κτλ..
είδες που λες εσύ μαλακίεςσούργελε
στον κώλο σου να βάζεις εσύ τις πηγές σου!
τα στοιχεια που αναφέρονται
στο άρθρο με το οποίο άνοιξε το νήμα αυτό είναι από την ΔΟΕ (ILO)
(laborsta στο ιντερνετ)!
από την αρχή είπα ότι άλλες πηγές είναι ευπρόσδεκτες!
εσύ έκανες το μαλάκα!
βέβαια την πηγή την περιμένουμε ακόμη....
αλλά πιο ενδιαφέρον είναι το άλλο που αμόλησες...
ότι οι "γερμανοί εμποδίσανε τους αυστριακούς να ονομάζονται γερμανοί"
ΠΗΓΟΥΛΑ;;;;;
Ωωωωχ! Αρχίσανε οι τραμπουκισμοί, οι χουλιγκανισμοί και οι ουραγκοταγκισμοί.
Ξέρω, ξέρω! Γιατί κάνω παράθεση το δικο σου μήνυμα και την πέφτω σε εσένα και όχι στον άλλον.
Ε, είμαι ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ πού λέει και ο πρόσθετος τίτλος μου.
Τροποποίηση: Εσχάτως και φορμαλιστής
Ωωωωχ! Αρχίσανε οι τραμπουκισμοί, οι χουλιγκανισμοί και οι ουραγκοταγκισμοί.
Ξέρω, ξέρω! Γιατί κάνω παράθεση το δικο σου μήνυμα και την πέφτω σε εσένα και όχι στον άλλον.
Ε, είμαι ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ πού λέει και ο πρόσθετος τίτλος μου.
είδες που λες εσύ μαλακίες
το επιχείρημα αυτό τέθηκε στις βρυξέλλες πρώτα στη κομισιόν
και μετά πήγε εκεί που το βρήκε ο συριζαίικος πισινός σου
το έγραψε συνολικά μετά και το βήμα η εφημερίδα
για το άλλο με τη γερμανία
πρώτα πήγε να το κάνει η αυστρία το 1919 ως γερμανική δημοκρατία
και το έκοψε η entente (αν ξέρεις γαλλικά πούστη γερμανέ)
και μετά πήγαν να το ξανακάνουν μετά τον β' παγκόσμιο και το έκοψαν οι γερμανοί εθνικιστές
αγωνίσου εσύ τώρα για
τα σκόπια
τους gay (που ανήκεις)
τους μουλάδες του ιράν
την καλή αριστερά
και άντε γειά
φασίστα
(την πηγούλα αν θες να στη δώσω από κοντά καιάλλες πολλές)
δείξε μου κι εσύ την πηγή ότι δεν είσαι ρουφιάνος και λούγκρα και μετάπηγούλες από κοντά στους φίλους σου...
εδώ πάντως ΓΑΡΓΑΡΑ !!!!
ΚΑΜΙΑ ΠΗΓΟΥΛΑ!!!
μόνο ΦΟΥΜΑΡΑ!!!!
[size=18pt]ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ!!![/size]
τρυκιμια εν κρανιο λεμε. δεν θα μπω στη διαδικασια να ξεχωρισω τους ελληνες σε καθαρους και μη καθαρους φυλετικα. ολοι ελληνες ειμαστε, αλλα ο μωριας ηταν η πρωτη περιοχη της χωρας που εδιωξε τους τουρκους. και επειδη το μισος περισευε, σφαχτηκαν και οι συνεργατες του καταχτητη, εβραιοι, αλβανοι και αιγυπτιοι. διαβαστε λιγη ιστορια ρε και ξεκολατε απο τις μαλακιες που σας λενε στα κομματικα γραφεια. στο αιγιο, πρωτη πολη που ελευθερωθηκε στην ελλαδα οι τουρκοι εφυγαν χωρις να πεσει ουτε μια ντουφεκια, οσοι ομως απο τους συνεργατες τους εμειναν στην πολη σφαχτηκαν και πεταχτηκαν στη θαλασα. το ιδιο εργο επαναληφθηκε στην τριπολη και σε αλλες περιοχες του μωρια.
αυτά περί φυλετικής καθαρότητας είναι τοπάνε να κάνεις καμμιά πίπα να στανιάρεις.
όταν δεν υπάρχει έθνος (ελληνικό κράτος δημιουργήθηκε το 1830) το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να διώξεις τον κατακτητή και να είσαι ελεύθερος.
το μόνο στοιχείο που ίσως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως διακριτικό είναι η θρησκεία.
Βεβαίως τόσο μαλάκας είσαι τέτοια ιστορία διαβάζεις.
Οι Τούρκοι (και αυτοί σαν το νεοελληνικό κράτος ήταν έθνος από τα πολύυυυυυυυυυ παλιά χρόνια του Κεμάλ αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) είχαν βασικό τους μέλημα την εκκαθάριση των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και όχι των ΕΛΛΗΝΩΝ εξού και οι γενοκτονίες Αρμενίων, Ποντίων και Ελλήνων χριστιανών της Μικράς Ασίας.
Θέμα δεν υπήρξε η εθνική καταγωγή αλλα η θρησκεία.
Οσον αφορά τις πίπες για την καθαρότητα Ελλήνων γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κατά την ανταλλαγή πληθυσμών το 22 ΕΦΥΓΑΝ από την ΕΛΛΑΔΑ 500 χιλιάρια ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ααααααααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ.
και προφανώς ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ γεωγραφική περιοχή που τώρα ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 400 χρόνια ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΚΩΛΟΒΥΘΡΟΞΥΛΟ ΓΙΑ ΚΩΛΟΒΥΘΡΟΞΥΛΟ η ανταλλαγή ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ το 22 ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.