Επισκέπτης
Τόση ώρα μιλάμε για τον υπουργό επικρατείας του Μητσοτάκη?
Ναι..
Όπως ακριβώς το'πες..
Ναι..
Όπως ακριβώς το'πες..
Και χάσαμε και τον Αλέκο...
Κρίμα πάντως που αρνήθηκε την υποψηφιότητα για ΠτΔ.
Θα ήταν η απόλυτη διαγραφή των εμφυλιοπολεμικών καταλοίπων.
Η απόλυτη δικαίωση των αγώνων του ως προσώπου.
Η απόλυτη συγγνώμη για τα λάθη του ελληνικού κράτους εναντίον μερίδας του λαού που αυτός εκπροσωπούσε.
Η απόλυτη επικύρωση της Εθνικής Συμφιλίωσης...
Κρίμα πάντως που αρνήθηκε την υποψηφιότητα για ΠτΔ.
Θα ήταν η απόλυτη διαγραφή των εμφυλιοπολεμικών καταλοίπων.
το ραντεβου ηταν στις 11... θα είναι σε καμιά γωνιά με κιάλια (άσε μην έχει πάει και σε κανα τμήμα ο μαλάκας)Πετάγομαι μία Δαληβίγκα να δω..
Κάνεις πλάκα έτσι? Μιλάμε για τόσο φιλόδοξο και φιλοτόμαρο εξουσιομανή που ουδέποτε θα αρνείτο τέτοια πρόταση...
Μιλάμε για τον "Καραμανλής ή τανκς", για τον "Α, ρε Βαγγέλη κρίμα..." όταν έφαγαν τον Μάλλιο, για τον "Έγινα υπουργός για να πιάσω τη 17Ν..." ΕΛΕΟΣ!
Αρνήθηκε στον Καραμανλή νομίζω το 2005. Πριν προτείνει Παπούλια είχε πει σε αυτόν νομίζω.
Και το Καραμανλής ή τανκς ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα τότε (1974). Δεν είχαν ηρεμίσει τα πράγματα καθόλου και απόδειξη είναι ότι μήνες αργότερα (1975) έγινε απόπειρα άλλης δικτατορίας (αυτό που λέμε σταγονίδια και πιζάμα).
Ούτε καν όταν οριστικοποιήθηκε ότι νικούσε το Πα.Σο.Κ το 1981 δεν ήταν εξασφαλισμένα τα πράγματα.
Για αυτό και κράτησε το υπουργείο Εθνικής αμύνης ο ίδιος ο Παπανδρέου. ;)
Ρε μπαγάσα, τον Μπόλαρη θυμήθηκες?
Σας παρακαλώ κύριε. Ο μόνος Μπόλαρης που γνωρίζω είναι ο Βουλευτης Ν. Σερρών και νυν Υπουργός Οικονομίας, Ναυτιλίας κτλ. Δεν ξέρω τι εννοείτε...
Ρε συ τώρα που το λες... λές να έχει σχέση με τον τότε?
Δεν ξέρω να σου πω. Πάντως ο Παπακωνσταντίνου είναι συγγενής του παλιού Παπακωνσταντίνου (aka Ούζο 12), Υπουργού Οικονομίας επί Μητσοτάκη που πεθανε πρόσφατα.
Κάνεις πλάκα έτσι? Μιλάμε για τόσο φιλόδοξο και φιλοτόμαρο εξουσιομανή που ουδέποτε θα αρνείτο τέτοια πρόταση...
Μιλάμε για τον "Καραμανλής ή τανκς", για τον "Α, ρε Βαγγέλη κρίμα..." όταν έφαγαν τον Μάλλιο, για τον "Έγινα υπουργός για να πιάσω τη 17Ν..." ΕΛΕΟΣ!
ε εντάξει με ενημέρωσες με πμ ότι τα φασιστοπουστράκια διασπείρανε αυτή τη φήμη στο τραβελοθρεντ, για να πλήξουν το "εικονικό μου image"!!!
μπράβο και δημόσια!
χε χε είχε πολύ πλάκα εκείνο το πμ !!!
πιθανολογούσες σοβαρά το να είμαι και ο λίλας!!!!
τεσπα,
αυτά είναι για παιδιά και καμμένους!
απλώς μερικά νικς της ακρομεσοδεξιάς, το έχουν ψωμοτύρι αυτό και δυστυχώς και μέσω των κλώνων διαμορφώνουν κλίμα (σιγά τη δουλειά, βέβαια), οπότε ενίοτε τους κράζω κι εγώ!
δε θα κάνω τον gentleman στα φασιστοπουστράκια, ούτε θα σφυρίζω αδιάφορα!
και για να μην υπάρχουν ασάφειες:
τέτοια νικς είναι
γαμεμάκης (αν κι έχει βελτιωθεί εσχάτως....)
ραφι (αδιόρθωτος, αλλά έχει πλάκα)
εσκορτίτσα (η πιο εμπαθής περίπτωση και με διαφορά)
μαδημένος γέρακας (εμπαθής επίσης new entry)
και κλώνοι τύπου klase xose κλπ
αυτοί όλοι λειτουργούν ως ομάδα και προσπαθούν να δημιουργήσουν χουλιγκάνικο κλίμα...
και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ:
δεν αντιπαρατίθενται με την άποψη, αλλά με το φορέα της...
δεν ερευνούν την ορθότητα της αποψης αλλά ΣΥΝΑΓΟΥΝ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΒΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ) ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ από την άποψη ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ της άποψης.
κι αυτό αγαπητέ ΦΠ είναι ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ γωνία ΑΡΧΗ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΟΣ!!!
έτσι ο ΠΠ έχει γίνει
"ομοφυλόφιλος" (λόγω θέσεων για τα δικαιώματα των gay)
"σκοπιανός/τούρκος" (λόγω θέσεων για τα μειονοτικά)
"εραστής των πάκηδων" (λόγω θέσεων για τους μετανάστες)
κι αυτό γίνεται με ορανωμένο τρόπο από την ακρομεσοδεξιά ομαδούλα
κι άλλους συμπαθούντες της ή αντιπαθούντες με....
σε αυτά dear φπ έκανες ΤΟΥΜΠΕΚΙ!
οπότε ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ, ή τουλάχιστον UNFAIR
να μ' επικρίνεις που κάνω καζούρα στο ράφι για τα κιλά του!!!!
Oτι και να λετε,οτι και να λεμε,ειναι Μεγας.....
Οσες και λαθος επιλογες να εκανε,και μονο που ακουω κατι τετοιες μελωδιες,του τα συγχωρω ολα...
Κανοντας την αυτοκριτικη μου απο το μικροκαβουκι μου,νομιζω πως δεν εχω το δικαιωμα να κρινω