Νέα

Περί αυταρχικού : ηθικά διλήμματα και αντιμετώπιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Θα ήθελα να γράψω κάποιες σκέψεις μου για το αυταρχικό.
Αν ο admin κρίνει απαραίτητη τη διαγραφή ή συγχώνευση του συγκεκριμένου  post  θα τον παρακαλούσα να το διαγράψει, χωρίς καμία, από μέρος μου, παρεξήγηση.
Προσωπικά η επιλογή του αυταρχικού προγράμματος γίνεται μόνο στα πλαίσια του αγοραίου έρωτα. Και μόνο σε αυτόν.
Ενέχονται κίνδυνοι αν δεν μπορείς να διαχωρίσεις μια τέτοια επιλογή από το οικογενειακό σου και επαγγελματικό σου περιβάλλον. Από την καθημερινότητα σου δηλ, από τη ζωή σου βασικά.
Ως μια ενόρμηση, πιθανόν για διάφορους λόγους που δε χρειάζεται να αναλύσω εδώ και αφορούν μόνο εμένα, είναι μια επιλογή που δε πιστεύω να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την ελευθερία μου..αλλά ούτε και τα στοιχειώδη δικαιώματα του άλλου.

Έγινε μια προσπάθεια, από μέρους μου καταγραφής κάποιων εμπειριών, που αφορούσαν το συγκεκριμένο πρόγραμμα..(διορθωση)...κυρίως για λόγους ενημέρωσης αλλά και προσωπικής ικανοποίησης (όπως πιστεύω ορμώμενη πράττει η πλειοψηφία αυτών που ανεβάζουν κριτικές).

Όλες αυτές οι σκέψεις, λιγάκι μπερδεμένες, μου ήρθαν σήμερα...διαβάζοντας ένα προσωπικό μήνυμα του φίλου male tsouli που και αυτός είναι λάτρης του αυταρχικού.
Με ενημερώνει πως σταματάει η συμμετοχή του σε αυτό το σαιτ...και επίσης αναστέλλει τη λειτουργία του blog που είχε δημιουργήσει με ανάλογη θεματολογία.
Δε θέλω να αναλύσω τους λόγους και την αιτία (δεν έχω το δικαίωμα άλλωστε).
Πρόκειται για ένα μέλος με αξιοπρέπεια και στοιχειώδη ευγένεια (χαρακτηριστικά που εκτιμώ απεριόριστα). Ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές του επιλογές..πιστεύω δεν προκάλεσε ποτέ σε αυτό το σαιτ, παρά μόνο παρέθεσε εμπειρίες και προτάσεις για ένα θέμα που αφορά το σεξ ...σε ένα σαιτ που ασχολείται με το σεξ και το πληρωμένο έρωτα.

Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο.
Μόνο αυτό:
"Οι βάρβαροι ήταν για σας  μια κάποια λύση"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σε ένα σαιτ που ασχολείται με το σεξ και το πληρωμένο έρωτα.

Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο.
Μόνο αυτό:
"Οι βάρβαροι ήταν για σας  μια κάποια λύση"

και στο οποιο σχολιαζονται και κυριως κρινονται οι σεξουαλικες προτιμησεις οσων δε συναδουν με αυτες τις πλειοψηφιας...γιατι προφανως ειναι νορμαλ και φυσιολογικο να γαμας πουτανες αλλα αφυσικο να σου αρεσει το αυταρχικο, το cd, τα τραβελια ή οτιδηποτε αλλο παρεκκλινει του "φυσιολογικου" μικροκοσμου...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Όχι ρε ο τσουλής ήταν ωραίος κ το μπλόγκ του ωραίο έχει επενδύσει χρόνο κ ήταν πολύ ωραίο  :(

Σάρου αν δεν γίνομαι αδιάκριτη για ποίο λόγο θες τα γούστα σου να τα κάνεις μόνο στον χώρο του πληρωμένου κ όχι με τις σχέσεις σου ?  :think:
αν δεν θες να απαντήσεις οκ  :grouphug:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
και στο οποιο σχολιαζονται και κυριως κρινονται οι σεξουαλικες προτιμησεις οσων δε συναδουν με αυτες τις πλειοψηφιας...γιατι προφανως ειναι νορμαλ και φυσιολογικο να γαμας πουτανες αλλα αφυσικο να σου αρεσει το αυταρχικο, το cd, τα τραβελια ή οτιδηποτε αλλο παρεκκλινει του "φυσιολογικου" μικροκοσμου...
Ωχου...
Η γνωστη μουνιτσα.
Πρεπει να δωσει πολιτικο υποβαθρο στο θεμα.

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
βασικα ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να βρεις πραγματικη αφεντρα εκτος αγοραιου ερωτα..αν και οι του αγοραιου Κυριες αναγκαζονται να το παιξουν προκειμενου να ικανοποιησουν τα γουστα καποιων πελατων

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μαστα....ολοκληρο θρεντ ανοιξε για να κανει διαφημιση ο "σαρουλης"....

καλα το πατε....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
βασικα ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να βρεις πραγματικη αφεντρα εκτος αγοραιου ερωτα..αν και οι του αγοραιου Κυριες αναγκαζονται να το παιξουν προκειμενου να ικανοποιησουν τα γουστα καποιων πελατων

και τι εννοια εχει ναχεις γκομενα αμα δε σε φτιαχνει?

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
και τι εννοια εχει ναχεις γκομενα αμα δε σε φτιαχνει?
ειπα πως δεν υπαρχουν πραγματικες αφεντρες οποτε ειναι λογικο να απευθυνετε καποιος στον αγοραιο ερωτα...τι δεν καταλαβες?

OP
OP
sarouman

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Όχι ρε ο τσουλής ήταν ωραίος κ το μπλόγκ του ωραίο έχει επενδύσει χρόνο κ ήταν πολύ ωραίο  :(

Σάρου αν δεν γίνομαι αδιάκριτη για ποίο λόγο θες τα γούστα σου να τα κάνεις μόνο στον χώρο του πληρωμένου κ όχι με τις σχέσεις σου ?  :think:
αν δεν θες να απαντήσεις οκ  :grouphug:

Πολύ απλά γιατί τέτοια θέματα taboo είναι δύσκολο να τα υπερασπιστείς σηκώνοντας σταυροφορία..χωρίς να περάσεις αλώβητος απο μια σχέση, απο την οικογένεια σου, απο το εργασιακό σου χώρο.
Και γιατί πεποιθηση μου είναι πως δεν πρέπει να προκαλείς μια μη προετοιμασμενη κοινωνία.

Αλλωστε και αυτη ακόμα η υπαρξη του bourdela.com ηταν μια γροθια, ένα αξιοπερίεργο γεγονός σε μια ηθικολογούσα κοινωνία όπως η ελληνική (που καλώς ηθικολογεί αν ήταν αμιγώς ηθική...αλλά υποκρίνεται τα πάθη της).
Ομως μια μια οι επνανστάσεις. Δε γίνεται να προβάλλεις ένα θέμα οπως το αυταρχικο σεξ ως απλά μια σεξουαλική επιλογή..ακόμα και πίσω απο την ασπίδα της ανωνυμίας του sarouman, του male tsouli, του alex458, του night7080...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειπα πως δεν υπαρχουν πραγματικες αφεντρες οποτε ειναι λογικο να απευθυνετε καποιος στον αγοραιο ερωτα...τι δεν καταλαβες?

καλα σκασε εσυ θα μου απαντησει ο σαρουμανος στο ιδιο ερωτημα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Πολύ απλά γιατί τέτοια θέματα taboo είναι δύσκολο να τα υπερασπιστείς σηκώνοντας σταυροφορία..χωρίς να περάσεις αλώβητος απο μια σχέση, απο την οικογένεια σου, απο το εργασιακό σου χώρο.
Και γιατί πεποιθηση μου είναι πως δεν πρέπει να προκαλείς μια μη προετοιμασμενη κοινωνία.

Αλλωστε και αυτη ακόμα η υπαρξη του bourdela.com ηταν μια γροθια, ένα αξιοπερίεργο γεγονός σε μια ηθικολογούσα κοινωνία όπως η ελληνική (που καλώς ηθικολογεί αν ήταν αμιγώς ηθική...αλλά υποκρίνεται τα πάθη της).
Ομως μια μια οι επνανστάσεις. Δε γίνεται να προβάλλεις ένα θέμα οπως το αυταρχικο σεξ ως απλά μια σεξουαλική επιλογή..ακόμα και πίσω απο την ασπίδα της ανωνυμίας του sarouman, του male tsouli, του alex458, του night7080...
εδω το ΠαΠακι εχει κανει ολοκληρη εκστρατεια για τους γκαιη και τις υιοθεσιες, με σας θα παρεξηγηθει το κοινο....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πολύ απλά γιατί τέτοια θέματα taboo είναι δύσκολο να τα υπερασπιστείς σηκώνοντας σταυροφορία..χωρίς να περάσεις αλώβητος απο μια σχέση, απο την οικογένεια σου, απο το εργασιακό σου χώρο....

τι δουλεια εχει η οικογενεια και ο εργασιακος χωρος σε αυτα? σαμπως και οποιος γαμαει τον κωλο της γκομενας δηλαδη το λεει στην οικογενεια και στη δουλεια?

OP
OP
sarouman

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
μαστα....ολοκληρο θρεντ ανοιξε για να κανει διαφημιση ο "σαρουλης"....

καλα το πατε....

το διορθωσα...
καλο σχόλιο πάντως...αν εννοείς αυτο που νομίζω...
(σε ευχαριστώ για την παρατήρηση)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Μα ακριβώς αυτό είναι το θέμα ότι οι κοπέλες το κάνουν επειδή έχει ζήτηση όχι επειδή το γουστάρουν επειδή ας πούμε αυτή είναι η "φύση τους " ... άρα πως μπορεί κάποιος που έχει την ανάγκη να είναι υποτακτικός/σκλάβος να σταματήσει εκεί κ να μην θέλει κάτι πιο αυθεντικό να τον γεμίζει κτλ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ναι...συγγνωμη που μου φαινεται αφυσικο ολο αυτο...θα πω 10 φορες το πατερ ημων
Αυτη η διαρκης επαναληψη του οτι "ολα ειναι φυσιολογικα και εσεις αφυσικοι που δεν το δεχεστε" εχει καταντησει κουραστικη.
Σαν τον ποντιο που πηγαινε αναποδα στην εθνικη οδο και ελεγε οτι ολοι ειναι τρελοι που πανε αναποδα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μα ακριβώς αυτό είναι το θέμα ότι οι κοπέλες το κάνουν επειδή έχει ζήτηση όχι επειδή το γουστάρουν επειδή ας πούμε αυτή είναι η "φύση τους " ... άρα πως μπορεί κάποιος που έχει την ανάγκη να είναι υποτακτικός/σκλάβος να σταματήσει εκεί κ να μην θέλει κάτι πιο αυθεντικό να τον γεμίζει κτλ
βιλμακι το στραπον για τη βελβυ το θες η για σενα τελικα?  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom