Νέα

Πέρδονται τα θήλεα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Μόνο οι πεθαμένοι δεν κλάνουν και σ'αυτό πάλι δεν είμαστε σίγουροι!

οχι φιλε κλανουν το εχω διαβασει ... κ  λογικα θα βρομαει πολυ... ψοφιμι κατασταση...

Στα επι του θεματος ... εχω πετυχει πολλες γκομενες που κλανουν απο το μουνι κατα την διαρκεια του σφυροκοπηματος... δεν γινοταν παντα κ  με ολες ... πολλες ντρεποντουσαν αλλες δεν ειχαν θεμα ! εμενα με καβλωνε πολυ οταν γινοταν ... δεν ξερω το γιατι ... ισως ο ηχος !!! Ο ηχος λενε οτι ειναι το μεγαλυτερο αφροδισιακο!!! Η πιο λογικη εξηγηση που πηρα ηταν απο μια που μου ειπε οτι αν εχει παγιδευτει αερας κ μετα με τα μεσα εξω κ με τα υγρα κ με την καβλα κ την διαστολη να υπαρχει περιπτωση να ελευθερωθει ο αερας...κ να ακουστη σαν κλανια... κ φυσικα να μυρισει μουνακι...

Στο πρωκτικο σεξ γινετε πιο συχνα ... μου εχει τυχει πολλες φορες πιο πολυ  με ελληνιδες που εχουν μαυρα μεσανυχτα επι του πρωκτικου σεξ... προετοιμασια κτλπ...κ  οποιος πει οτι δεν του εχει τυχει λεει ψεματα...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ειχα παει να γαμησω μια απο τον κωλο αλλα εκανα λαθος τρυπα κ μπηκα μουνι με δυναμη ενω αυτη ηταν στα 4 κ εκλασε πολυ δυνατα το μουνι της

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
University of Nottingham
(Flatulence fetishism, or eproctophilia)

Eproctophilia.
Sexual fantasies involving flatulence. The sexual attraction to human flatulence is mainly heterosexual with and overwhelming number of males being attracted to females who "pass gas"

:headbang: :headbang: :headbang:

Τυπε τετοια posts ανεβαζουνε τοσο πολυ ττο επιπεδο του forum που αναγκαζει ακομη και τους επισκεπτες που παρακολουθουνε καιρο το site - να επισπευσουν την εγγραφη τους για να χορτασουν ποιοτητα.  :S :S :S

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1
Πριν καιρό θυμάμαι με μια παλιά μου σχέση την ώρα που πήγαινα να της τον βάλω στα τέσσερα αφήνει ένα ύπουλο κλανίδι, η ξενέρα ήταν στιγμιαία αλλά συνέχισα ακάθεκτος :fuck2:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα καλά μιλάμε για θρενταρα αχαχαχαχαχα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Αυτά είναι θέματα!!!

Όχι σαν κάτι άλλα επουσιώδη που ανοίγουν  ουτιδανοί...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
εδω θα βγαλουμε χειμωνα μου φαινεται :rockon:

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
οχι φιλε κλανουν το εχω διαβασει ... κ  λογικα θα βρομαει πολυ... ψοφιμι κατασταση...

Στα επι του θεματος ... εχω πετυχει πολλες γκομενες που κλανουν απο το μουνι κατα την διαρκεια του σφυροκοπηματος... δεν γινοταν παντα κ  με ολες ... πολλες ντρεποντουσαν αλλες δεν ειχαν θεμα ! εμενα με καβλωνε πολυ οταν γινοταν ... δεν ξερω το γιατι ... ισως ο ηχος !!! Ο ηχος λενε οτι ειναι το μεγαλυτερο αφροδισιακο!!! Η πιο λογικη εξηγηση που πηρα ηταν απο μια που μου ειπε οτι αν εχει παγιδευτει αερας κ μετα με τα μεσα εξω κ με τα υγρα κ με την καβλα κ την διαστολη να υπαρχει περιπτωση να ελευθερωθει ο αερας...κ να ακουστη σαν κλανια... κ φυσικα να μυρισει μουνακι...

Στο πρωκτικο σεξ γινετε πιο συχνα ... μου εχει τυχει πολλες φορες πιο πολυ  με ελληνιδες που εχουν μαυρα μεσανυχτα επι του πρωκτικου σεξ... προετοιμασια κτλπ...κ  οποιος πει οτι δεν του εχει τυχει λεει ψεματα...

Δεν κλάνουν μόνο απ΄το μουνί. Μου έχει τύχει και με κολ γκερλ των 250  ευρώ. Μου δικαιολογήθηκε ότι ζορίστηκε επειδή την σφυροκόπησα. Επίσης σε αλλαγή στάσης και καθώς σκύβουν μπορεί να τους ξεφύγει καμία. Σε πρωκτικό δεν θυμάμαι να έχει συμβεί. Μόνο μερέντα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.595
Πόντοι
26.096
Αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα καλά μιλάμε για θρενταρα αχαχαχαχαχα.

Αυτά είναι θέματα!!!

Όχι σαν κάτι άλλα επουσιώδη που ανοίγουν  ουτιδανοί...

εδω θα βγαλουμε χειμωνα μου φαινεται :rockon:

Να τα λέμε αυτά!

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Ενεστώς: Πέρδομαι
Αόριστος: Έπαρδον
Παρακείμενος: Πέπορδα

Το νήμα αυτό ανοίγει με αφορμή το αγωνιώδες υπαρξιακό ερώτημα του κ. Alex71, όπως αυτό διατυπώθηκε στο νήμα των παππούληδων ...

Το ερώτημα αυτό είναι προφανές ότι ταλανίζει τον κ. Alex71, αφού για όλα τα υπόλοιπα ζητήματα έχει ήδη απάντηση ...  :jerking:
Το ερώτημα όμως αυτό ιντρίγκαρε και τον κ. The Saint, ο οποίος φέρεται να αναζητά αιτιολογημένες απόψεις επί του θέματος ...

Δεκτές λοιπόν οι απόψεις και οι γνώμες σας επί του τεραστίου ενδιαφέροντος επιστημονικού τούτου θέματος όχι μόνο για το εάν πέρδονται τα θήλεα αλλά και για τις αιτίες του φαινομένου, το ρόλο της πεολειχίας και της καταπόσεως σπέρματος ή αέρος [ αερόπιπες ] επί του φαινομένου κλπ.
Καλοδεχούμενη βεβαίως και η απάντηση της κας. Wilde Rose, απάντηση την οποία έχει ήδη δώσει, προφανώς, με π.μ. στον κ. Alex71. Ανυπομονούμε λοιπόν να μας διαφωτίσει για την προσωπική εμπειρία της επί του θέματος.
Σας ακούμε λοιπόν ...
Υπερσυντέλικος? (μηπως επεπορδακην?)

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
Εγώ κάποτε συζούσα με μια γκόμενα. Ενα πρωί που ξυριζόμουν χτυπάει την πόρτα και με ρωτάει να μπω να κατουρήσω; Έλα της λέω. Όπως κατουρούσε της φεύγει μία (κάνει και αντήχηση στη λεκάνη...). "Ωχ συγγνώμη" μου λέει. Έτσι όπως ήμουν γυρίζω -ανεβαίνω και σε ένα μικρό σκαμνάκι που είχα στο μπάνιο (καθόσον δεν είμαι και πρώτο μπόι)- και της τον δίνω στο στόμα. "Ασε τις συγγνώμες και γυάλισέ τον τώρα". Ένα από πιο πρόστυχα αλλά και καβλωτικά τσιμπούκια που μου έχουν πάρει...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εγώ κάποτε συζούσα με μια γκόμενα. Ενα πρωί που ξυριζόμουν χτυπάει την πόρτα και με ρωτάει να μπω να κατουρήσω; Έλα της λέω. Όπως κατουρούσε της φεύγει μία (κάνει και αντήχηση στη λεκάνη...). "Ωχ συγγνώμη" μου λέει. Έτσι όπως ήμουν γυρίζω -ανεβαίνω και σε ένα μικρό σκαμνάκι που είχα στο μπάνιο (καθόσον δεν είμαι και πρώτο μπόι)- και της τον δίνω στο στόμα. "Ασε τις συγγνώμες και γυάλισέ τον τώρα". Ένα από πιο πρόστυχα αλλά και καβλωτικά τσιμπούκια που μου έχουν πάρει...
:vomit:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
αν καθεται η αλλη στη χεστρα κ για να φτασει ο πουτσος στο στομα της θελει σκαμνακι πρεπει να εισαι κοντα στο 1.60 αδερφε

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
αν καθεται η αλλη στη χεστρα κ για να φτασει ο πουτσος στο στομα της θελει σκαμνακι πρεπει να εισαι κοντα στο 1.60 αδερφε

Αυτο συμβαινει οτα καποιος λεει φιδια τυπε.
Πεφτει σε αντιφασεις.  :S :S :S :S

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories