NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Τι μακακα εισαι
Τι μακακα εισαι
που ησουν εσυ οταν ανοιξε ρε?
Απο σημερα ολοι εδω. Και στα παγκακια του Παοπαοκ
ελα ρε, για αυτο το ανεσυρα , να γινει χαβαλες
σουταρισμενος?
θα τον παω μπαφιορε τον θειο αυριο
νασαι καλα ρε νικολα
πες μας πο΄σες εχεις ακουσει να κλανουν?Απο σημερα ολοι εδω. Και στα παγκακια του Παοπαοκ
εδω να στειλουμε τον 25ποντο τζιμακοΑπο σημερα ολοι εδω. Και στα παγκακια του Παοπαοκ
Εσυ γιατι νομιζεις οτι τα παγκακια εχουν ανοιγματα απο κατω;πες μας πο΄σες εχεις ακουσει να κλανουν?
καλα αυτος όταν γαμαει κώλο , μετα θα ακουει ομοβροντίεςεδω να στειλουμε τον 25ποντο τζιμακο
ρεντα εχεις ρε μουνικαλα αυτος όταν γαμαει κώλο , μετα θα ακουει ομοβροντίες
να ρωτησουμε τον ειδικο, ραοπαοΕσυ γιατι νομιζεις οτι τα παγκακια εχουν ανοιγματα απο κατω;
ειχα μια γκομενα μικρος
και φυσικα εκλανα μπροστα της
μια φορα ειμαστε ξαπλωμένοι κατω απ το παπλωμα και ξαφνικα μυριζω κλανιδι :S
εκλασες?της λεω
συγγνωμη μου φυγε,αχ τι ντροπη ...και μπηκε κατω απ το παπλωμα κι ελεγε ότι δε θα ξαναβγεί απ τη ντροπη της
δε μου χει ξανατυχει ποτε με γκομενα
μια άλλη φορα ημουν στα κτελ και διπλα μου καθοταν ένα καλο μουνακι
ρε μαγκες 3 ωρες ταξιδι που καναμε ,δε σταματησε να κλανει.δεν ξερω τι στον πουτσο...αγκινάρες ειχε φαει?μιλαμε αδιάλειπτα και βρωμερες κλανιες
εντωμεταξει σε κάθε πορδο που αφηνε βολευοταν και αλλιως στη θεση...ξερετε,τις κλασσικες κινησεις αμηχανιας που κανουμε όταν θελουμε να καλυψουμε την κλανια
αλλα μιας και πιασαμε το θεμα...μου χει τυχει και μενα στο κτελ να με πιασει αφορητο κλανιδι απ αυτό που αν το κρατησεις πολλη ωρα μετα σε ποναει η κοιλια σου.ημουν τυχερος όμως...καθοταν διπλα μου ένας πακιστανος!οποτε τις αμολαγα ελευθερα αφου ολοι τον πακιστανο θα υποπτευονταν και που και που του ριχνα και καμια θυμωμενη ματια
Ψαχνω να το βρω αλλα δεν το βρισκω. Ελα ρε Νικολα, εσυ που εισαι ειδικος...να ρωτησουμε τον ειδικο, ραοπαο
κατσε θα στο βρωΨαχνω να το βρω αλλα δεν το βρισκω. Ελα ρε Νικολα, εσυ που εισαι ειδικος...
Γιατί ρεεέεεεε φίλε αυτές ΔΕΝ έχουν ψυχή ;;;;
τις ριχνει αριστκρατικεςελιωσα....
μας το παιζει και αγλαισμα ο θειος
9 μελη και 12 επισκεπτες
ειχα μια γκομενα μικρος
και φυσικα εκλανα μπροστα της
μια φορα ειμαστε ξαπλωμένοι κατω απ το παπλωμα και ξαφνικα μυριζω κλανιδι :S
εκλασες?της λεω
συγγνωμη μου φυγε,αχ τι ντροπη ...και μπηκε κατω απ το παπλωμα κι ελεγε ότι δε θα ξαναβγεί απ τη ντροπη της
δε μου χει ξανατυχει ποτε με γκομενα
μια άλλη φορα ημουν στα κτελ και διπλα μου καθοταν ένα καλο μουνακι
ρε μαγκες 3 ωρες ταξιδι που καναμε ,δε σταματησε να κλανει.δεν ξερω τι στον πουτσο...αγκινάρες ειχε φαει?μιλαμε αδιάλειπτα και βρωμερες κλανιες
εντωμεταξει σε κάθε πορδο που αφηνε βολευοταν και αλλιως στη θεση...ξερετε,τις κλασσικες κινησεις αμηχανιας που κανουμε όταν θελουμε να καλυψουμε την κλανια
αλλα μιας και πιασαμε το θεμα...μου χει τυχει και μενα στο κτελ να με πιασει αφορητο κλανιδι απ αυτό που αν το κρατησεις πολλη ωρα μετα σε ποναει η κοιλια σου.ημουν τυχερος όμως...καθοταν διπλα μου ένας πακιστανος!οποτε τις αμολαγα ελευθερα αφου ολοι τον πακιστανο θα υποπτευονταν και που και που του ριχνα και καμια θυμωμενη ματια