You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέπη Τσεσμελή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 476K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
και απο εγκυρες πληροφοριες, ειναι για να τη λυπασαι
Οχι ρε παιδιά. Δεν είναι για να τη λυπάσαι. Μια χαρά κρατιέται για τα χρόνια, τη ζωή και τα κιλά της. Και συμφωνώ με όσους έγραψαν, ειναι για σφυροκόπημα μέχρι τελικής πτώσης
και απο εγκυρες πληροφοριες, ειναι για να τη λυπασαι
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Οχι ρε παιδιά. Δεν είναι για να τη λυπάσαι. Μια χαρά κρατιέται για τα χρόνια, τη ζωή και τα κιλά της. Και συμφωνώ με όσους έγραψαν, ειναι για σφυροκόπημα μέχρι τελικής πτώσης
Κοίτα,
Αν είχες ποτέ την ευκαιρία να συζητήσεις "ανοιχτά" με κάποια απ' τις γυναίκες που κάνουν τέτοια δουλειά σε κωλόμπαρα (και ιδίως στην επαρχία), θα καταλάβαινες γιατί είναι "για να τη λυπάσαι".
Έχει κάνει στη ζωή της απ' όλα, νόστιμη ήταν, διάσημη έγινε, και κατέληξε στα 50 παρά (ή μήπως 50 συν) να δουλεύει κονσομασιόν σε κωλόμπαρο στην επαρχία, για να βγάλει μεροκάματο? (που προφανώς το έχει ανάγκη, για να το κάνει). Δεν είναι και ό,τι καλύτερο σαν σταδιοδρομία.
Όπως μου είχε πει γνωστή μου που έχει περάσει από τέτοια φάση (κωλόμπαρο στην επαρχία), τα λεφτά βγαίνουν "από ποτά και γαμίσια".
Τώρα για το "σφυροκόπημα", τι να σου πω... Αυτά είναι θέματα γούστου, οπότε δεν υπάρχουν αντικειμενικές απόψεις. Αν εσένα στον σηκώνει η θέα της, εμάς των υπολοίπων μας περισσεύει...
Επισκέπτης
εχουμε κανενα νεο της;; γυρισε μηπως αθηνα;;;
Είδα κάπου τυχαία φωτογραφία Πέπης και την θυμήθηκα. Διάβασα μερικές σελίδες πίσω στο thread άλλα δεν ήταν ξεκάθαρο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Πράγματι αποτελεί μία "αρρωστημένη" φαντασίωση για αρκετούς από εμάς, ευχαρίστως δοκίμαζα μία φορά μαζί της.Υπάρχει σοβαρή πληροφορία? μοιραστείτε την αλλιώς μην γράψετε τίποτα, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι ας μην τα ρίχνουμε όλα στην πλάκα, χαιρετώ
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
Εθεαθη απο καποιον μυστη μεταξι;; Υπαρχει καποια πληροφορια;; Καποιος το εγραψε στην ημερησια ενημερωση.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Εθεαθη απο καποιον μυστη μεταξι;; Υπαρχει καποια πληροφορια;; Καποιος το εγραψε στην ημερησια ενημερωση.
Μετάξι η Πέπη με δεκάρικο?
Oh my God!
Quelle decadance!
Ως που έχει φτάσει η κρίση δηλαδή?
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
Καποιος τογραψε στην ημερησια δεν ξερω τυπε μου...Μετάξι η Πέπη με δεκάρικο?
Oh my God!
Quelle decadance!
Ως που έχει φτάσει η κρίση δηλαδή?
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
Καποιος εγραψε οτι βρισκεται σε πιανο-μπαρ πριν λιγο καιρο εδω στο φορουμ ξερει κανεις κατι;
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.200
- Πόντοι
- 6.256
Και καλύμνου ρε φίλεΚαποτε περασε απο τον οικο Φωκ.19 και μετα στον οικο Λιοσ.91
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
στην λιοσιον 91 την περιοδο 2005 τον χειμωνα ειχα παει εγω αρκετες φωρες η ταριφα ηταν 50 ευρο για απλο πρόγραμμα και 150 ευρο για 1 ωρα φουλ την ειχα παρει 4 φωρες μετα εγεινε το πεσιμο και την βγαλανε στα καναλια δουλευε για λιγο καιρω το 2008 στην υπονακτος 14 στον νέο κοσμο και εκει με το ιδιο κουστουμι ειχα επαφη και τοτε τωρα δεν ασχολητε με το σπορ από τη εχω ψαξει γιατι την εχω φιλη στο φβ απλα εχει καποιους πελατες που όταν γουσταρει κανει μονο ραντευου για συνοδεια 24 ωρη για ποτο φαγητο και διασκεδαση
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
δεν μενω αθηνα αδερφε το μονο που ξερω είναι ότι συγουρα δεν δουλευη πλεων γιατι είναι στο βελγιο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις