ΑΚΟΥΣΤΕ και αυτο τωρα.....στης 23/08 παω με το αμορε Ναυπλιο διακοπες τρημερο. Το βραδάκι βόλτα στην πολη παραλιακά οπου σταματάμε για φαγητο σε ενα ετσι μικρο ταβερνακι εκει στο απεναντη τραπεζι τσουπ η Πεπη με αλλες 2 καμενες και 2 αλλους τύπους τρωνε . Μετα απο κανα μισάωρο εγω δεν την ειχα αναγνώριση αλλα ειχε βγαλη τους βυζους
της σχεδον ολους εξω απο το ανύπαρκτο σουτιεν και θέλοντας και μη έπεφταν τα ματια προς τα εκει μιας και την ειχα φατσα καρτα , η δικια μου καθότανε με πλατη . Με περνη γραμη σε καπια φαση χαμογελαει και τα ζουλαει ενω οι αλλες 2 ειχαν γαμηθη στο γελιο.Οπα λεω μην γηνουμε ρεζιλη και πεση και καμια παντοφλα και γυρίζω λιγο την καρεκλα.Σε 2 λεπτα έρχεται στο τραπεζι και μας λεει αν μπορουμε να τους βγαλουμε μια φωτο ολους μαζι ενώ οπως σκύβει φανηκανε μέχρι και η ρωγες χα χα χα
η δικια μου πύραυλος. ενοιτε πως την φωτο την εβγαλε η ΝΟΡΑ( δικια μου )και όπως εκατσε στο τραπεζι μου λεει τη σουργελα ειναι αυτα τα ....την γνωρίζεις μου λεει....?οχι λεω η ΠΕΠΗ ειναι η ΠΟΥΤΑΝΑ....χα χα χα έλιωσα στο γελιο . Σηκωνομε παω στο W.C και προς εκπληξη μου μου ητανε μεσα στον καθρεφτη και εφτιαχνε τα μαλια της η ΠΟΠΑΡΑ.Για να μην τα παραλεω όπως μπενω μεσα πάω να πληνω τα χερια ταχαμ ταχαμ στον καθρεφτη στο καπακι μου λεει.....στην ψιχρα σου αρεσουν τα βυζια μου....ΕΝΝΟΏ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ....!!!! μενω παγωτο χα χα χα ΩΡΙΣΤΕ .....λεω σαν μαλακας και ακολουθη ο κατωθη διαλογος με εκεινο το υφακι της εκπομπης.
-Σε είδα πως τα κοίταγες οταν ει σουνα εξω ..
-Τοσο πολυ έκανα
μπαμ με το βλεμα μου.
-Πάλη καλα που δεν σε καταλαβε η κοπελα σου.
-Συγγνωμη αν σας έφερα σε δύσκολη θεση κηρία ΠΕΠΗ και χαμογελαω .
-Θα σε συνχωρεσω μονο με εναν ορο ....αν τους δόσεις ενα φιλάκι στο καθενα.
-Ασ συχωρεθεί ο πεθαμένος ..και της τα βουταω πανω την μπλουζα προς στιγμήν τα χάνει λιγο χα χα δεν περίμενε και αυτη τετοια κινηση περημενε να την κανω και χώνω το ενα χερη κατω απο την μπλουζα.....με την ρογα καγγελο στο στομα μου.
-Βρε λυσσάρη ....θα με φας ενα φιλάκι είπαμε.
-Ετσι φιλαει ο CONAN.....και κατεβαζω την μπουζα ανοιγω την πορτα και φευγω.
Παω στο τραπεζι και δεν ηθελα αλλο να φαω ειχα την γευση απο τις ΒΥΖΑΡΕΣ
της ΠΟΠΑΡΑΣ .....