Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.119
- Πόντοι
- 216
τι εννοεις την ειδες μεταξουργειο ;;;; στο δρομο περναγε ή δουλευε σε κανα σπιτι ;;;
Σε σπιτι...
τι εννοεις την ειδες μεταξουργειο ;;;; στο δρομο περναγε ή δουλευε σε κανα σπιτι ;;;
δουλευει ?Σε σπιτι...
Προσφατα η παλια οταν ειχε βγει στο κλαρι?Thn eixa dei typoi moy sto metaksoyrgio..kormara einai...alla phge 50;;;koyfauika leme! sory gia ta greklis exei kolisi to plhktrologio moy
Φιλε με τον πονο μαs παιζειs..............Σε σπιτι...
Προσφατα ηταν εξω απο το μετρο του μεταξουργειου τυπε μουΠροσφατα η παλια οταν ειχε βγει στο κλαρι?
εγώ την είχα δει να κατεβαίνει στον ηλεκτρικό στη βικτώρια!τυχαίο;Προσφατα ηταν εξω απο το μετρο τουμετ μεταξουργειου τυπε μου
δωσε πληροφοριες ρε τυπε...αν ειναι σε κλειστο κυκλο σε καταλαβαινω...αλλα αν ειναι σε σπιτι δωσε τυρακι...Αντε αρχισαμε παλι..."ενας φιλος μου μου ειπε πως συνεχιζει σε κλειστο κυκλο" , "την ειδα πριν μια βδομαδα Αριστοβης 8" "εχω τηλεφωνο αλλα δεν μπορω να το δωσω" κτλ κτλ
Ρε σεις εδω μεσα σε χρονο dt γραφουμε πως εκλασε μια τανα στο ταδε σημειο πιστευετε πως αν "δουλευε" σε σπιτι δεν ηταν συγκεκριμένο ηδη??
Α και μην ξεχασω τα ελληνικα δεν εγιναν επισημη γλωσσα των ΗΠΑ για μια ψηφο
Αστικος μυθος τυπε
Η κοπελα σοβαρευτηκε
Αν ειχε ξαναρχισει θα ειχε ακολουθησει αναλυτικη ενημερωση
επισης η αριστοβης που ειναι ρε τυπε??????????????
δίπλα απ'το αριστόβης 6επισης η αριστοβης που ειναι ρε τυπε??????????????
κι αυτή πιστεύω θα λιώνει για σέναOνειρο ζωης η Πεπη
Την εχω πετυχει και γω, το Σεπτεμβριο αν θυμαμαι καλα, στο Μακντοναλντς στο Συνταγμα..
Εχει μπαζεψει αρκετα, αλλα ακομα θελω να τη γαμησω σα τρελος