daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
Τυχαια βρεθηκε η καμερα εκει οπως εντελλως τυχαια και συμπτωματικα βρεθηκε και η Πεπη....
Τυχαια βρεθηκε η καμερα εκει οπως εντελλως τυχαια και συμπτωματικα βρεθηκε και η Πεπη....
Eρμηνιες για οσκαρ λεμε
τη Πεπη την ειχα δει πολες φορες στη λεοφόρος βουλιαγμενης και στο σταθμο του αγιου δημιτριου μεχρι το 2007 μετα εξαφανιτικε. ήταν από τις λίγες σελεμπριτισ που αν τις δεισ από κοντά ειναι καλίτερες μεγαλα βυζια καμπύλες αλλα για το σωμα της δεν ηταν καθολου μα καθολου χοντρή κοντή γύρω στο 155 παντοτε κυκλοφορουσε με τακουνες γενικα οπτικα πολυ συμπαθητικη
τη Πεπη την ειχα δει πολες φορες στη λεοφόρος βουλιαγμενης και στο σταθμο του αγιου δημιτριου μεχρι το 2007 μετα εξαφανιτικε. ήταν από τις λίγες σελεμπριτισ που αν τις δεισ από κοντά ειναι καλίτερες μεγαλα βυζια καμπύλες αλλα για το σωμα της δεν ηταν καθολου μα καθολου χοντρή κοντή γύρω στο 155 παντοτε κυκλοφορουσε με τακουνες γενικα οπτικα πολυ συμπαθητικη
ε αμα την ξαναδεις παρτης το τηλεφωνο και καντο πμ. ;)
Δεν την προλάβαμε και όταν πηδιόταν στη Φυλλής για 30 ευρώ. Λες να μην το έδινε το τηλέφωνο;
Όταν την πιάσανε το μόνο που είχε βρει να πει ήταν πως δεν πηδιόταν ΜΟΝΟ για 30 ευρώ.
Μετά πήγε στη Χαλκίδα σε μπουζουκζίδικο-κωλάδικο της συμφοράς όπου επίσης αυτή τη δουλειά έκανε η δόλια, το τηλέφωνο μοίραζε.
Να μην έχω πεταχτεί ένα βράδυ! Μισή ώρα δρόμος ήταν.
Πάντως εμένα στο βιντεάκι μου άρεσε.
Ο.Κ. έδειχνε λίγο "φτήνια", αλλά είχε ένα πάθος, έναν αισθησιασμό...
γιατι δεν τοκανες δοκτωρα γιατι????????
Πετάχτηκα μια νύχτα στη δική σου "γειτονιά", στο Λουτράκι, και είδα σε παραλιακό "μαγαζί" την Αμαλία Αυγουστάκη.
Εξαιρετική παρουσία από κάθε άποψη.
Δεν ξερω αν εκδίδεται η γυναίκα, διότι ήταν "κυρία", αλλά και πως αλλιώς να ζει άραγε; Με τα δυο μεροκάμαμα από την "Πλώρη" ή μήπως έχει καμιά δισκογραφία.
Για πάνε καμιά φορά και πες μου πως θα σου φανεί!
Άντε σας έχω μάθει όλη την Κορινθία κουφάλες, που είμαι ξένος!
Γι αυτο το κομματι λεμε??????
Κι εγώ σου είπα πως πριν δυο χρόνια δούλευε στη Χαλκίδα, με την οποία έχω σχέσεις. Ξέρω πως είχαν γίνει και κάνα δυο σαματάδες για τα μάτια (και όχι μόνο!) της Πέπης.
Πάει να πει πως έμενε στην Αυλίδα τότε;
Προφανώς όπου βρει δουλεύει κι αυτή η καημένη.
(Το άλλο ήταν όντως off topic. Θα έπρεπε να είχε σταλεί με π.μ. Συνήθως τα προσέχω αυτά, τώρα μου ξέφυγε. Υποθέτω πως με συγχωρείτε. )
Πολλα βιντεο oπου τραγουδάει στη χαλκίδα στο Coronet είναι στο youtube- τέχνη οχι αστεία
πχ
Έλα μωρέ, δεν έχει καλή ηχοληψία η κοπέλα και την αδικεί το βίντεο-κλιπ!
Τώρα, στα σοβαρά, στο Κορονέτ και η Βανδή ή η Μαντόνα να τραγουδούσαν, κάπως έτσι θ' ακούγονταν.