Είναι ρετουσαρισμένες απο το φωτογράφο του περιοδικού οι φωτογραφίες Πηδίκουλα. Απουσιάζουν οι κυτταρίτιδες και τα συναφή. Δέστηνε απο κοντά πρώτα, κι αν σ' αρέσει και τότε, όρμα!
Eσύ την έχεις δει;
Είναι ρετουσαρισμένες απο το φωτογράφο του περιοδικού οι φωτογραφίες Πηδίκουλα. Απουσιάζουν οι κυτταρίτιδες και τα συναφή. Δέστηνε απο κοντά πρώτα, κι αν σ' αρέσει και τότε, όρμα!
Παίδες την Πέπη την θυμάμαι απο πιτσιρικάς το '89 που έκανε Φυλής πιάτσα συγκεκριμένα στο 54 αν δεν με απατά η μνήμη μου με τα σκαλιά. Είχα την τύχη πριν απο 3,5 περίπου χρόνια ένας φίλος μου να μου πει ότι πήδηξε την Πέπη στη Λιοσίων με 20 Ε. Φυσικά δεν έμεινα άπραγος και κατέβηκα σε χρόνο μηδέν. Μάλιστα είχε και κάμερα και άνοιγε μόνο αν έβλεπε κυριλέ κόσμο. Τσιμπούκι πολύ καλά κοιτώντας στα μάτια και συμμετοχή επίσης πολύ καλή. Μετά την πιάσανε την κοπέλλα απο διάφορες ρουφιανιές και της το κόψανε το 'άθλημα'. Ο δε αστείος 'δημοσιογράφος' Χίος θυμάμαι που είπε ότι δεν πρέπει να την ξαναβγάλουνε στην τηλεόραση την Πέπη για αυτή την 'ξεφτίλα'. Λες και τα γαμωκάναλα και οι πατσαβουροδημοσιογράφοι είναι 'αγνά' και 'αμόλυντα' πλάσματα
πειτε με ανωμαλο παιδια παντος θα επελεγα να πηδιξω μιχανολακου...δε ξερω αλλα μου βγαζει κατι πιο εκφυλο
Η Πέπυ είναι χωρίς τουπέ. Η Βίκυ έχει τουπέ και σε προκαλεί για πίπα κώλο ασάλιωτο. Εμένα τουλάχιστον.
Αλλά θα προτιμούσα να πάρω πρώτα την Πέπυ και μετά τη Βίκυ. Ποιον θα χάλαγε κάποια απ' αυτές?