You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέπη Τσεσμελή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 475K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ίσως σταματήσεις και τη μαλακία.
Μπαααααααα ....
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
σκαει τακτηκα στον σκαραβαιο η πεπη!!πως και δεν υπαρχει θρεντ γι αυτο το μαγαζακι που πλημιριζμενο με μουνια 24ςρες??
Εαν ενθυμουμε σωστα φορουσε μια μελαχροινη με μακρια μαλια περουκα για να μην την αναγνωρισει κανας δικος της.Τουλαχιστον ετσι την ειχα πετυχει εγω!Και επειδη το μαγαζι αυτο ειχε και καμερα εξω στον δρομο .....Ωσπου μετα απο καποιο καιρο την πετυχα στην τηλεοραση οταν αρχισε να γινετε γνωστη και να λεω τι μου θυμιζει τι μου θυμιζειΣυνάδελφε μου! Καλά θυμάσαι!
Είχαμε την ίδια γκόμενα?
(Το περί περούκας δεν το θυμάμαι! Γιατί περούκα?)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σκαβαρεο μαγαζαρα τιπεσκαει τακτηκα στον σκαραβαιο η πεπη!!πως και δεν υπαρχει θρεντ γι αυτο το μαγαζακι που πλημιριζμενο με μουνια 24ςρες??
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Το μαγαζί είχε κάμερα, ήταν της Δέσποινας (η Πέπη ήταν ρεπατζού της Δέσποινας στη χάση και στη φέξη), και τον αδερφή τσάτσο τον θυμάσαι?το μαγαζι αυτο ειχε και καμερα εξω στον δρομο ..... Ωσπου μετα απο καποιο καιρο την πετυχα στην τηλεοραση οταν αρχισε να γινετε γνωστη και να λεω τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει
Έχουν πεθάνει, και ο τσάτσος και η Δέσποινα...
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Πάντως έτσι και έπεφτε σύρμα πως η Πέπη ξαναδουλεύει, θα γινόταν της πουτάνας από κόσμο... Δεν πα να έχει γίνει φώκια.
Μέχρι κι εγώ θα πήγαινα.... Απωθημένο την είχα...!
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μέχρι κι εγώ θα πήγαινα....
Μα και εγώ θα ξαναπήγαινα!
Πέπη, διαβάζεις?
Δεν την παίρνεις τη ρημάδα την απόφαση?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
o Aρης ο παπας......Το μαγαζί είχε κάμερα, ήταν της Δέσποινας (η Πέπη ήταν ρεπατζού της Δέσποινας στη χάση και στη φέξη), και τον αδερφή τσάτσο τον θυμάσαι?
Έχουν πεθάνει, και ο τσάτσος και η Δέσποινα...
Και την Δεσποινα την ειχα τιμησει πολλες φορες....
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
o Aρης ο παπας......
Α γειά σου.....
Αλλά είπα να μη το γράψω, να μη προσβάλλω το θρησκευτικό συναίσθημα μερικών εδώ μέσα...
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Pepi Tsesmeli live @ coronet 3/11/2007 xalkida #13
[size=18pt]π.Κ.[/size] (όπως λέμε π.Χ.)
[size=14pt]Προ Κρίσης![/size]
Ακόμα θυμάμαι το πρωτοσέλιδο του "Αδέσμευτου Τύπου" όταν έπιασαν την Πέπη: "Ε, όχι και για 20 Ευρώ ρε Πέπη" με μεγάλα γράμματα στην πρώτη σελίδα. Τη συγκεκριμένη εφημερίδα δεν τη διαβάζω, αλλά εκείνη τη μέρα την αγόρασα (για πρώτη και τελευταία φορά).
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Α γειά σου.....
Αλλά είπα να μη το γράψω, να μη προσβάλλω το θρησκευτικό συναίσθημα μερικών εδώ μέσα...
Ναι. Ο παπΆρης. Δεν ήταν παπας κανονικός βέβαια. Μούφα παπάς αλλά πούστης κανονικός. Περιστεριώτης, γνωστή μορφή. Δεν ήξερα ότι έκανε και τον τσάτσο και ότι πέθανε
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δεν ήταν παπας κανονικός βέβαια. Μούφα παπάς
Ποιος στο πε?
Είχε πάει κανονικά, με ράσο κλπ (μέχρι διάκος έφτασε νομίζω, δεν έγινε ποτέ αρχιμανδρίτης) αλλά τον πήρε πρέφα ο μητροπολίτης του ότι ήταν... ζωηρούλης από την πίσω πόρτα (και αρκετά ενοχλητικός στο "ποίμνιο" - υπήρχαν παράπονα) και του έδειξε την έξοδο.
Κατέληξε τσατσά, όπου έδινε και κωλαράκι ή καμιά πίπα στο μπουρδέλο αν εύρισκε πρόθυμο πελάτη, αλλά "την άρπαξε" (AIDS), και απ' αυτό πέθανε. Όχι μεγάλος.
Δυστυχία σκέτη.
Η Δέσποινα είχε θεαθεί να κάνει πεζοδρόμιο στην Καποδιστρίου/Αθηνάς κλπ (γιατί κάποιος της έφαγε όλα της τα λεφτά και το μπουρδέλο και τα πάντα) και μετά έμαθα ότι πέθανε, δεν ξέρω από τι όμως.
Στο μπουρδέλο είχαν βάλει και φωτιά (κάποιοι άγνωστοι) δυο φορές. Στάχτη είχε γίνει. Βενζίνα/πετρέλαιο κάτω από τη χαραμάδα ώρες που ήταν κλειστό.
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
Οταν δεν πηγαινα με πουτανες, η μοναδικη φορα που θυμαμαι οτι ειπα "οχι ρε πουστη" ηταν οταν την επιασαν. Οχι επειδη την επιασαν. Επειδη δεν το ξερα για να προλαβαινα να ειχα παει
Η πρωτη καβλα της ελληνικης τηλεορασης.
Πριν απο μενεγακη και τις αλλες.
Πεπαρα
Πεπαρα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και δεν ησουν ο μονος τυπεΟταν δεν πηγαινα με πουτανες, η μοναδικη φορα που θυμαμαι οτι ειπα "οχι ρε πουστη" ηταν οταν την επιασαν. Οχι επειδη την επιασαν. Επειδη δεν το ξερα για να προλαβαινα να ειχα παει
Πεπαρα
τυχεροι οσοι προλαβαν
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642