Νέα

Πέπη Τσεσμελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 475K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaulias20

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σκαει τακτηκα στον σκαραβαιο η πεπη!!πως και δεν υπαρχει θρεντ γι αυτο το μαγαζακι που πλημιριζμενο με μουνια 24ςρες??

kaulias20

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν το ειχα δει!!ευχαριστω!!!

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Συνάδελφε μου!  Καλά θυμάσαι!

Είχαμε την ίδια γκόμενα?

(Το περί περούκας δεν το θυμάμαι!  Γιατί περούκα?)
Εαν ενθυμουμε σωστα φορουσε μια μελαχροινη με μακρια μαλια περουκα για να μην την αναγνωρισει κανας δικος της.Τουλαχιστον ετσι την ειχα πετυχει εγω!Και επειδη το μαγαζι αυτο ειχε και καμερα εξω στον δρομο .....Ωσπου μετα απο καποιο καιρο την πετυχα στην τηλεοραση οταν αρχισε να γινετε γνωστη και να λεω τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει :2funny:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
το μαγαζι αυτο ειχε και καμερα εξω στον δρομο ..... Ωσπου μετα απο καποιο καιρο την πετυχα στην τηλεοραση οταν αρχισε να γινετε γνωστη και να λεω τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει
Το μαγαζί είχε κάμερα, ήταν της Δέσποινας (η Πέπη ήταν ρεπατζού της Δέσποινας στη χάση και στη φέξη), και τον αδερφή τσάτσο τον θυμάσαι?

Έχουν πεθάνει, και ο τσάτσος και η Δέσποινα...

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μπαα δεν τον θυμαμαι.Ο θεος ας συνχωρεσει την ψιχουλα τους  :priest:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Πάντως έτσι και έπεφτε σύρμα πως η Πέπη ξαναδουλεύει, θα γινόταν της πουτάνας από κόσμο... Δεν πα να έχει γίνει φώκια.

Μέχρι κι εγώ θα πήγαινα.... Απωθημένο την είχα...!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το μαγαζί είχε κάμερα, ήταν της Δέσποινας (η Πέπη ήταν ρεπατζού της Δέσποινας στη χάση και στη φέξη), και τον αδερφή τσάτσο τον θυμάσαι?

Έχουν πεθάνει, και ο τσάτσος και η Δέσποινα...
o Aρης ο παπας......
Και την Δεσποινα την ειχα τιμησει πολλες φορες....

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Ακόμα θυμάμαι το πρωτοσέλιδο του "Αδέσμευτου Τύπου" όταν έπιασαν την Πέπη: "Ε, όχι και για 20 Ευρώ ρε Πέπη" με μεγάλα γράμματα στην πρώτη σελίδα. Τη συγκεκριμένη εφημερίδα δεν τη διαβάζω, αλλά εκείνη τη μέρα την αγόρασα (για πρώτη και τελευταία φορά).

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Α γειά σου.....

Αλλά είπα να μη το γράψω, να μη προσβάλλω το θρησκευτικό συναίσθημα μερικών εδώ μέσα...

Ναι. Ο παπΆρης. Δεν ήταν παπας κανονικός βέβαια. Μούφα παπάς αλλά πούστης κανονικός. Περιστεριώτης, γνωστή μορφή. Δεν ήξερα ότι έκανε και τον τσάτσο και ότι πέθανε

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Δεν ήταν παπας κανονικός βέβαια. Μούφα παπάς

Ποιος στο πε?

Είχε πάει κανονικά, με ράσο κλπ (μέχρι διάκος έφτασε νομίζω, δεν έγινε ποτέ αρχιμανδρίτης) αλλά τον πήρε πρέφα ο μητροπολίτης του ότι ήταν... ζωηρούλης από την πίσω πόρτα (και αρκετά ενοχλητικός στο "ποίμνιο" - υπήρχαν παράπονα) και του έδειξε την έξοδο.

Κατέληξε τσατσά, όπου έδινε και κωλαράκι ή καμιά πίπα στο μπουρδέλο αν εύρισκε πρόθυμο πελάτη, αλλά "την άρπαξε" (AIDS), και απ' αυτό πέθανε. Όχι μεγάλος.
Δυστυχία σκέτη.

Η Δέσποινα είχε θεαθεί να κάνει πεζοδρόμιο στην Καποδιστρίου/Αθηνάς κλπ (γιατί κάποιος της έφαγε όλα της τα λεφτά και το μπουρδέλο και τα πάντα) και μετά έμαθα ότι πέθανε, δεν ξέρω από τι όμως.

Στο μπουρδέλο είχαν βάλει και φωτιά (κάποιοι άγνωστοι) δυο φορές. Στάχτη είχε γίνει. Βενζίνα/πετρέλαιο κάτω από τη χαραμάδα ώρες που ήταν κλειστό.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Οταν δεν πηγαινα με πουτανες, η μοναδικη φορα που θυμαμαι οτι ειπα "οχι ρε πουστη" ηταν οταν την επιασαν. Οχι επειδη την επιασαν. Επειδη δεν το ξερα για να προλαβαινα να ειχα παει  :grin:
Η πρωτη καβλα της ελληνικης τηλεορασης.
Πριν απο μενεγακη και τις αλλες.

Πεπαρα  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οταν δεν πηγαινα με πουτανες, η μοναδικη φορα που θυμαμαι οτι ειπα "οχι ρε πουστη" ηταν οταν την επιασαν. Οχι επειδη την επιασαν. Επειδη δεν το ξερα για να προλαβαινα να ειχα παει  :grin:
Η πρωτη καβλα της ελληνικης τηλεορασης.
Πριν απο μενεγακη και τις αλλες.

Πεπαρα  :rockon:
και δεν ησουν ο μονος τυπε
τυχεροι οσοι προλαβαν :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom