apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σιγα μην σου πουν εδω τυπεΠεστε μου ρε παιδιά πως θα την γαμήσω να μου φύγει το αποθημένο.....
οι μοναχοφαιδες
σιγα μην σου πουν εδω τυπεΠεστε μου ρε παιδιά πως θα την γαμήσω να μου φύγει το αποθημένο.....
τέτοια τεμάχια δεν "καίγονται"... είναι ιδιωτικής χρήσης μόνο...σιγα μην σου πουν εδω τυπε οι μοναχοφαιδες
παλιά ξινά σταφύλια ....Κάπου στην Λιοσίων αν θυμάμαι καλάρε παιδιά το ξέρατε?
την είχε πάρει κανένας δικός μας?
Αντε να δούμε με την Τζζούλια πότε θα κάνουμε καμιά προκοπήκαλα δεν ηξερες οτι δουλευε η πεπη στα μπουρδελα?
γτ αλλο πεπη κι αλλο πρεπει
επειδη εχει συζητηθει και παλιοτεραρε παιδιά το ξέρατε?
την εχω δει απο κοντα(στη βικτωρια μαλιστα... ) και δε λεει παντως...Αντε να δούμε με την Τζζούλια πότε θα κάνουμε καμιά προκοπή
παντως είμαστε σε καλό δρόμο πουλησε λένε την πορσε
εκεινος ο ποιητης απ το ριαλιτι?οταν ημουν μικρός την τραβούσε ένας από την γειτονιά μου και σαν παιδί και εγώ ειχα σπάσει στην μαλακία
ρε μαδα φάκα γιατί ξηγιέσε κωλοδάχτυλο στο τέλος της πρότασης?την εχω δει απο κοντα(στη βικτωρια μαλιστα... ) και δε λεει παντως...
γιατι αλλο κοτα κι αλλο ντακοτα
οχι ένας μπράβος μπουζουκερι β κατηγορίας ή κάτι τέτοιο. ειχα ακούσει πως τον είχε πατήσει αμάξιεκεινος ο ποιητης απ το ριαλιτι?
καλα θα το βαζω στην αρχηρε μαδα φάκα γιατί ξηγιέσε κωλοδάχτυλο στο τέλος της πρότασης?
γτ αλλο ντοστογιεφσκι κι αλλο μις ραξεβσκιοχι ένας μπράβος μπουζουκερι β κατηγορίας ή κάτι τέτοιο. ειχα ακούσει πως τον είχε πατήσει αμάξι
φαρμακομούνα η ρημάδα
Για πολυ γελιο το εν λογω βιντεο...ρε παιδιά το ξέρατε?
τέζαρισμένη στα λεξοτανίλ μοιάζει..Για πολυ γελιο το εν λογω βιντεο...