Που ειναι η πεπη ?????/ ΟΕΟ
ΤΙΠΟΤΑ νεοτερο .............
Εθεαθει ταμπελλα με την Πεπη Τσεσμελη εν Χαλκιδα....στο επωνομαζομενο ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ (πρωην CORONET)....τραγουδαει...και ποιος ξερει τι αλλο.....ΣΠΕΥΣΑΤΕ.
Που ειναι η πεπη ?????/ ΟΕΟ
ΤΙΠΟΤΑ νεοτερο .............
Δε με λές ρε φίλε, κολαράκι έδινε το κορίτσι?Που θα παει δεν θα γυριση στην Λιοσιων θα την ξε..λιασω
Η Πεπη τραγουδαει στην Χαλκιδα στο Σκυλλαδικο.πηγα και γινεται χαμοs.τωρα για βιζιτα δεν ξερω αν ηξερα το μαγαζατορα θα τον ρωταγα αλλα καταλαβαινεται οτι αν δεν σε ξερουνε δεν λενε.το μαγαζι ειναι απεναντι απο τα κτελ.
Φοβερο μαγαζι...ειχε καποτε το αναπαναληπτο ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ γραμμενο με μαυρο σπρεη στον τοιχο...χεχεχεχε
Η Πεπη τραγουδαει στην Χαλκιδα στο Σκυλλαδικο.πηγα και γινεται χαμοs.τωρα για βιζιτα δεν ξερω αν ηξερα το μαγαζατορα θα τον ρωταγα αλλα καταλαβαινεται οτι αν δεν σε ξερουνε δεν λενε.το μαγαζι ειναι απεναντι απο τα κτελ.
Φοβερο μαγαζι...[size=10pt]ειχε καποτε το αναπαναληπτο ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ γραμμενο [/size] με μαυρο σπρεη στον τοιχο
Stavro μου, αν μου επιτρέπεις, να σε διορθώσω. Επειδή το έχω δει με τα ματάκια μου: πρώτος το έβαλε σκυλάς στο δρόμο του Προμαχώνα, προς τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Εκανε, φυσικά, εντύπωση, το πήρε και ο λατρευτός Τζιμάκος.
Η Πεπη δουλευει στο Κορονετ ως τραγουδιστριαΧτες οδηγώντας απο Χαλκίδα προς Λάμψακο, ακριβώς δηλαδή στη στροφή προς Λάμψακο, επιασε το ματι μου φωτο της Πεπάρας, στο κλαμπ Κορονέτ, αραγε παίζει κατι τωρα η έχει μείνει η φωτο απο το χειμώνα ? Δεν μπόρεσα να σταματήσω γιατί βρισκόντουσαν και συνεργάτες μέσα στο αμάξι μου...
Καποιος φίλος απο Χαλκίδα εάν γνωρίζει περισσότερα ας μας πεί......
ρΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ