Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
oλα τα..αβυζα κανανε σωματειο...
....οντως,ουτε μια,εστω για δειγμα,βυζαρου...oλα τα..αβυζα κανανε σωματειο...
ηταν η julie,αλλα παει και αυτη.....Αν είναι να πιάνουμε κόκαλα, να πάμε σε κανένα νεκροταφείο...είναι και τζάμπα...
πολύ σέξυ με τις κάλτσες. :S
τωρα μεγαλε εδω που τα λεμε με καλτσες η χωρις το μωρο ακομα δεν παιζεται .....
Σε πάω γιατί σου αρέσουν όλες παίχτη!
Σαν τον ήρωα της ταινίας του Τρυφώ "Ο άντρας που αγαπούσε τις γυναίκες"!
Για την Κέλυ τώρα θα έλεγα πως στον αγώνα είναι όντως πολύ καλή.
Στο πρόσωπο δεν θα έλεγα και "θεά", ούτε και άσχημη. Μια μέτρια κοπέλα.
Στο σώμα, που αντικειμενικά είναι το ατού της εμένα (με τις πλάτες τις ούτε μισές για τις δικές μου), μου φαίνετα τόσο "εύθραυστη"! Μου δίνει την εντύπωση πως λίγο να την ζόριζα, την έσπαγα στα δύο σαν κλαράκι.
Συνολικά για μια φορά καλή θα έλεγα πως είναι...
η φαιη μου αρεσε περισσοτερο οταν ηταν πιο αδυνατη ( προσωπικη γνωμη ) αλλα απο σερβις αξιζουν και οι 2
duo κέλλυ Φαίη?? Πώς σας φαίνετε;
σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω..η Φαίη το έχει δηλώσει η κοπέλα ότι δεν είναι...αλλά στο κάτω κατώ επαγγελματίες είναι...το θέμα είναι αν ο συνδυασμός με κάποιο τρόπο βγεί δυνατός..κρίμα τότε που σταμάτησε για το ευρύ κοινό η Εύα...
δεν εχω πανω απο 2 μηνες που την ειδα οποτε δεν νομιζω να ειναι παλι στην κατηγορια της κελυς σε θεμα υψους και σωματοτυπουNoμίζω πως τώρα είναι πάλι αδύνατη.
Μάλλον το καλοκαίρι, προς το τέλος, είχε βάλει λίγα κιλά, αλλά (τα περισσότερα τουλάχιστον) τα έχει χάσει...
δεν εχω πανω απο 2 μηνες που την ειδα οποτε δεν νομιζω να ειναι παλι στην κατηγορια της κελυς σε θεμα υψους και σωματοτυπου
για παραπανισια κιλα μιλαω φιλε οσο για το υψος δεν νομιζω οτι εχουν τοσο μεγαλη το πολυ να εχουν 5 με 7 εκατοστα ( δεν τις ειχα διπλα διπλα ) εκτος και αν μπερδευομαι στο θεμα υψους απο τις γοβες που φορουσανεMε τρέλλανες! Νόμιζα πως μιλούσαμε για παραπανήσια κιλά.
Ούτε σωματοτυπικά ήταν ποτέ ίδιες αφού η Κέλυ είναι πάρα πολύ αδύνατη, αλλά κυρίως στο ύψος πως να γίνουν ίδιες που η Κέλυ είναι 1,60 και η Φαίη 1,75;
Θα κοντύνει η δεύτερη;