TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Οτιδήποτε αφορά την Peny22 μπορεί να γράφεται εδώ...
ρε συ ττ, στην υπογραφή σου είναι ο τύπος που έχει την τεκίλα?
Καλημερα παιδια..! Ειναι τα πρωτα μου βηματα στο bourdela και ψαχνομαι γενικα για κατι καλο σε call girl ...Διαβασα η κοπελα ειναι καινουρια? Υπαρχει καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας μαζι της?
Ευχαριστω...!
Καλημερα παιδες...
Η πενυ ηταν στις πρωτες επιλογες επειδη ηθελα κατι νεο φρεσκο...επειδη κ γω στο site ειμαι νεος...αλλα οι κριτικες δεν με επεισαν και τοσο...
Δοκιμασα ευα και οπως λετε...ειναι απιστευτη...
Σκεφτομαι τελικα να δωσω και μια ευκαιρια στη πενυ... αξιζει μετα απο την εβιτα?...η να ψαξω σε αλλα λημέρια?
Καλημερα παιδες...
Η πενυ ηταν στις πρωτες επιλογες επειδη ηθελα κατι νεο φρεσκο...επειδη κ γω στο site ειμαι νεος...αλλα οι κριτικες δεν με επεισαν και τοσο...
Σκεφτομαι τελικα να δωσω και μια ευκαιρια στη πενυ... αξιζει μετα απο την εβιτα?...η να ψαξω σε αλλα λημέρια?
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ...ΧΑΧΑαΧΑΧΑΧ.....ΘΕΟΣ!!!
Για τοσο χαλια μιλαμε ρε παιδια?... τι να πω...μονο απο περιεργια θα πηγαινα να δω.... θα την αφησω στη μπαντα προς το παρον...να βρουμε κατι που...ειναι SuperLeague!!!
δεν ειναι χαλια ..εξαλλου κατευθυνεται απο την κριση του καθενος η επιλογη ...αλλος μπορει να γουσταρει να μυησει την κοπελα κι αλλος να θελει ετοιμη "γκομενα" ή ετοιμη "τσοντα" στην συμπεριφορα εννοω εξου και τα εισαγωγικα...
διαβαζεις-κρινεις-διαλεγεις...*
;)
* φυσικα εκει αναμεσα μπαινει κι ενα "-ρωτας-"
το "τσιμπάς" μην ξεχάσεις
Καλημερα παιδες...