diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
Εδώ δεν θα βγει κανεις υπουργός να πει ότι θρηνούνε δύο οικογένειες σήμερα; Γιατί άραγε..
Ο γιατρός δεν κοιτάει "θεματάκια". Κοιτάει πολύ χοντρικά πράγματα, τι να καταλάβει σε 10 λεπτά. Αν άυριο στραβογαμήσεις και "φας" έναν, που να το μαντέψει....βλεπω μαγκες, κανεις δν αναρωτιεται πως ο γερος ειχε οπλο?!?!? Ειχε αδεια οπλοκατοχης εν'ισχυ? Ποιος γιατρος υπεγραψε ενω εμφανως ειχε "θεματακια"? Ειχε ληξει η αδεια ? Αν ναι, ενημερωθηκε το οικειο τμημα? και γτ του αφησανε το οπλο κ δν το κατασχεσανε? Δηλαδη εξισου μεγαλη ευθυνη με τον τρελο εχει κ καποιος/καποιοι στην ενδιαμεση διαδικασια!!!
...μαγκα μου, αμα δν μπορει ο ψυχιατρος να καταλαβει το γερο αν ηταν "κουκου" (που το΄ξερε ολη η γειτονια), παμε χαμενοι!Ο γιατρός δεν κοιτάει "θεματάκια". Κοιτάει πολύ χοντρικά πράγματα, τι να καταλάβει σε 10 λεπτά. Αν άυριο στραβογαμήσεις και "φας" έναν, που να το μαντέψει.
Δεν έχω ακούσει ποτέ να πέσει ευθύνη σε ψυχίατρο για τέτοια περιστατικά. Ακόμη και αν τον "ψυχανεμιστεί" λόγω εμπειρίας ότι είναι επικίνδυνος, πρέπει να βρει ένα λόγο για να μην εκδόσει την άδεια. Π.χ. χάπια που μπορεί να έπαιρνε ο γέρος, το τάδε εύρημα στην εξέταση (π.χ. αργά αντανακλαστικά). Αν δεν βρει τίποτα από αυτά δεν μπορεί να στηρίξει πουθενά την εικασία του....μαγκα μου, αμα δν μπορει ο ψυχιατρος να καταλαβει το γερο αν ηταν "κουκου" (που το΄ξερε ολη η γειτονια), παμε χαμενοι!
αν θελουν να εχουν δουλεια και τουρισμο στο μπουρδελοχωριο τους ας μαθουν να φερονται, αλλιως ας τα τρωνε μονοι τους....στο διπλανο χωριο ειχε εξισου ωραια ταβερνα και δεν μου ζαλισε και κανεις τα αρχιδια!Στα χωριά ισχύει ο νόμος του χάους.
Καλά έκανες κι έφυγες.
Προφανως(εσφαλμένα) θεώρησαν πως η θέση έξω από το σπίτι τους ήταν δική τους(κάτι που δεν ισχύει)
Ωστόσο έπραξες σοφά.
Εγώ ίσως να έψαχνα ένα άλλο μέρος εκεί κοντά για να μη χάσω την ταβέρνα αν όντως πήγαινα στοχευμένα για τη συγκεκριμένη και ήξερα ότι έχει καλό φαγητό.
σωστο για περιπτωσεις που βγαζουν ματια,αλλα και παλι ολες οι κωλοτρυπιδες εχουν δυο τρεις καραμπινες με καποιο τροπο εστω και χωρις αδεια!...μαγκα μου, αμα δν μπορει ο ψυχιατρος να καταλαβει το γερο αν ηταν "κουκου" (που το΄ξερε ολη η γειτονια), παμε χαμενοι!
Παπαρια προσεκτικοι ειναι οι Αμερικανοι στη χρηση οπλων! Ουτε καν φανταζεσαι ποσοι (χιλιαδες καθε χρονο) ηλιθιοι αυτο-τραυματιζονται η πυροβολουν κατα λαθος οικειους τους ενω προσπαθουν να παραστησουν τον ΛουκυΛουκ. Και δεν βαζω καν στην εξισωση ποσοι (επίσης χιλιαδες καθε χρονο) εμπλέκονται σε περιστατικα απο αυτα που οι γειτονες μετα λενε "τον ξεραμε ηταν καλο παιδι"Οι Αμερικανοί έχουν όπλα, αλλά γενικά είναι πιο προσεκτικοί στη χρήση τους
Φταίει το λοκνταουν ΚΑΙ για αυτό;Πειραιάς: Τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για μία θέση πάρκινγκ, λένε οι μάρτυρες - Βίντεο και φωτογραφίες
Ο ηλικιωμένος που πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα δημιουργούσε συχνά προβλήματα στη γειτονιά - Το χρονικό της υπόθεσηςwww.protothema.gr
Τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός αποτρόπαιου εγκλήματος με θύμα έναν άνδρα στον Πειραιά, στην οδό Πραξιτέλους 147, που πυροβολήθηκε δύο φορές στο κεφάλι, δίνουν αυτόπτες μάρτυρες, άνθρωποι που γνώριζαν τον ηλικιωμένο δράστη.
Όλα ξεκίνησαν από έναν διαπληκτισμό, με τον ηλικιωμένο να παίρνει την καραμπίνα και για μία ασήμαντη αφορμή να πυροβολεί το θύμα. Όταν ο άτυχος άνδρας έπεσε στο έδαφος, ο δράστης του έδωσε τη χαριστική βολή, πυροβολώντας τον ακόμη μία φορά. Η πράξη αυτή της τυφλής βίας έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στο πανελλήνιο, με τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα να συγκλονίζουν.
Σύμφωνα με γυναίκα που βρισκόταν κοντά στο σημείο των πυροβολισμών, το μεσημέρι, και μίλησε στο protothema.gr, ο δράστης δεν είχε καν αυτοκίνητο και μάλιστα παρουσίαζε εμμονικές συμπεριφορές κι έτρεφε μεγάλη απέχθεια προς τα πάρκινγκ.
Ο τυπος ηταν τρελος για δεσιμο!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πειραιάς: Πατέρας τριών παιδιών ο 39χρονος που δολοφόνησε ο 68χρονος πυροβολώντας τον στο κεφάλι με καραμπίνα
Ο άτυχος άνδρας στο έδαφος μετά τον πυροβολισμό - Ο θύτης επέστρεψε και του έριξε την χαριστική βολή φωνάζοντας «σε τελείωσα» - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες - Βίντεο και φωτογραφίεςwww.protothema.gr
....μαλλον δν θελεις να το καταλαβεις! Ο Νομοθετης εκρινε σωστο να περναμε ψυχιατρικη εξεταση, απο τον αντιστοιχο επιστημονα, για να μας εκδοθει αδεια οπλοκατοχης! Αν ο γιατρος δν μπορει να εκτιμησει την κατασταση σωστα, ποιος φταιει?!?!?!?Δεν έχω ακούσει ποτέ να πέσει ευθύνη σε ψυχίατρο για τέτοια περιστατικά. Ακόμη και αν τον "ψυχανεμιστεί" λόγω εμπειρίας ότι είναι επικίνδυνος, πρέπει να βρει ένα λόγο για να μην εκδόσει την άδεια. Π.χ. χάπια που μπορεί να έπαιρνε ο γέρος, το τάδε εύρημα στην εξέταση (π.χ. αργά αντανακλαστικά). Αν δεν βρει τίποτα από αυτά δεν μπορεί να στηρίξει πουθενά την εικασία του.
Το "ήξερε όλη η γειτονιά" δε σημαίνει τίποτα. Ανακριτής δεν είναι ο ψυχίατρος.
Και για την μαλακια του ιδιοκτήτη την πλήρωσε ο υπάλληλος.Το ρεπορταζ λεει οτιο ψυχακιας ειχε δικιο αλλα....
Επειδη το παρκιγκ ηταν γεματο,οι μαλακες ειχαν κανει ολο το δρομο
παρκιγκ με τα αυτοκινητα που αφηναν οι πελατες.
Ναι αδελφέ ο πουστης ο κολογεραςτον ξερω....γνωστος ημιτρελος στον πειραια....ολοι ξερανε οτι θα κανει μαλακια κανεις δεν φανταζοταν τοσο χοντρη
Έλα ρε τα ξέρεις όλα,ασε να ξέρουμε εμείς κάθε μέρα περνάμε από κει ξερόλα.Το ρεπορταζ λεει οτιο ψυχακιας ειχε δικιο αλλα....
Επειδη το παρκιγκ ηταν γεματο,οι μαλακες ειχν κανει ολο το δρομο
παρκιγκ με τα αυτοκινητα που αφηναν οι πελατες.
Ειναι παγια τακτικη των παρκομαγαζων.Και για την μαλακια του ιδιοκτήτη την πλήρωσε ο υπάλληλος.
Έλα ρε τα ξέρεις όλα,ασε να ξέρουμε εμείς κάθε μέρα περνάμε από κει ξερόλα.
ΤσακοΕιναι παγια τακτικη των παρκομαγαζων.
Αφηνει τα κλειδια ο οδηγος και τα σκορπανε οπου βρουν..
Πρκαδορος εισαι τυπε και παρεξηθηκες?
Δεν αφήνω συχνα αυτοκίνητο σε παρκινγκ αλλα οσες φορες άφησα παντα ηταν μεσα στο παρκινγκ δεν μου το έφερναν ποτε απο κάπου αλλου απ εξω.Ειναι παγια τακτικη των παρκομαγαζων.
Αφηνει τα κλειδια ο οδηγος και τα σκορπανε οπου βρουν..