Νέα

Πειραιάς και το χρώμα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έρχεσαι Νικολάκη από τα μέρη μας κ πηδάς τα κορίτσια μας; :knuppel: :knuppel: :knuppel:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
που και που  :rolleyes: :rolleyes: :-*
ποια περιοχη εισαι dark?

brous7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κίτρινο Πασαλιμάνι.
το πασαλιμανι ειναι κοκκινο dark.θελεις δε θελεις.μαγκια σου που αντιτιθεσαι στην οπαδικη κατασταση της περιοχης που μενεις,αλλα  πρεπει να το αποδεχτεις κ να μην δημιουργεις εντυπωσεις.ο πειραιας,και ειδικα το πασαλιμανι,ειναι κοκκινα...!τα λεμε!

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Καλά ρε μεγάλε εσύ εσύ γράφτηκες στο site και το πρώτο σου μήνυμα ήταν για το "κόκκινο λιμάνι";

Κολλημένος με τη μπάλα..... :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το πασαλιμανι ειναι κοκκινο dark.θελεις δε θελεις.μαγκια σου που αντιτιθεσαι στην οπαδικη κατασταση της περιοχης που μενεις,αλλα  πρεπει να το αποδεχτεις κ να μην δημιουργεις εντυπωσεις.ο πειραιας,και ειδικα το πασαλιμανι,ειναι κοκκινα...!τα λεμε!

........ναι ακριβως......ΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......!!!!!!!!!!

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Το "γαμίσατε" το θέμα με τα ποδοσφαιρικά. :cheesy:
Με την ευκαιρία μήπως υπάρχει κανένα νέο από την ʼντζελα;
Είχε πει ότι θα ξανάρχιζε τη "δουλειά" από Ιανουάριο.
Ξέρει κανείς τίποτα?

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ακριβώς κ γι αυτό δεν απαντάω στις χαζομάρες,γιατί σέβομαι το εν λόγω θρεντ που είναι αμιγώς για ιερόδουλη κ όχι για οπαδικά.Όσο για την ʼντζελα κάτι έχει πάρει το μάτι μου κ το αυτί μου κ όταν το διασταυρώσω ,θα σας το πω.

Ρε το Πασαλιμάνι είναι Κ Α Τ Α Κ Ι Τ Ρ Ι Ν Ο.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πω,πω έχω εντυπωσιαστεί με τις τροποποιήσεις των υπεύθυνων στους τίτλους των post.Πω,πω είστε μέγιστοι επιστήμονες.Ευγε,εύγε. :crazy:

agnostos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ρε μεγάλε γιατί κοντράρεσαι, αφού βλέπεις ότι και εσύ ο ίδιος ψέμματα λες...ποιον προσπαθείς να πείσεις?
3 και ο κούκος είστε στον πειραιά, και στην τελική γιατί μπαίνεις και προκαλείς για κίτρινα πασαλιμάνια και τέτοιες μπούρδες, αφού το ξέρεις ότι μαγκιά πουλάς μέσα από το Internet και μόνο, εμφανίσου να σε δούμε κάπου...

και μην πας μακρυά, κοίτα γιατί δεν άνοιξε ποτέ η floriginal πειραιά και τι πάθατε όταν πήγατε να κάνετε τα εγκαίνια, ναι εκεί στο κίτρινο πασαλιμάνι πήγατε να τα κάνετε και οι φάπες έπεφταν σύννεφο...φιλάκια κιτρινόμαυρη κούκλα

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε μεγάλε κ είμαι καραγίόζης κ με γαμάνε κ με δέρνουνε κ όλα μου τα κάνουνε.ʼσε μας στην ησυχία μας τώρα κ πήγαινε πιες κανενα φραπέ στο Πασαλιμάνι κ να παίξεις κ κανα μπιλιάρδο να ξελαμπικάρεις που θα ασχοληθώ μαζί σου.Εντάξει με δέρνεις.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
καταρχην καλησπερα σας και καλη Χρονια σε ολους!ρε παιδια,αφου το ειπε ο τυπος απο την αρχη!"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΑ ΤΟ ΘΡΕΝΤ"!!χαλαρωστε-οι "γαυροι",εννοω!ελα,ας γυρισουμε στα θεμματα για τα οποια,συνηθως,συμφωνουμε και ας αφησουμε και καποιο site "απ'εξω",απ'αυτα που.....πρεπει μονιμως να τσακωνομαστε για τις....ομαδαρες μας!by the way Βαζελος ειμαι,γι'αυτο και το "ομαδαρες μας" μου βγηκε τοσο ευκολα ειρωνικο :2funny:
καλη συνεχεια σε ολους

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όπως το είπες είναι το πράγμα,άσχετα αν κάποιοι ''διορατικοί'' τσίμπησαν.Εξάλλου για τα οπαδικά ,έχω τον δικό μου χώρο όπου όποιος θέλει μπορεί να μπει κ να πει τις οπαδικές του απόψεις.Αλλά κάποιοι...τέλοσπαντων...μέρες που είναι.

Μιας που βλέπω ότι έγραψες το πρώτο σου post-καλώς μας ήρθες κ καλή χρονια να έχεις.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστω πολυ DARK,να'σαι καλα!η αληθεια ειναι πως εδω και καιρο ειμαι "μεσα" αλλα δεν ειχα στειλει κατι(ενας απο τους λογους ειναι πως γενικα στο site μπηκα για "χαβαλε",να δω "τι παιζει" αφου μου φανηκε πως θα ειχε χαβαλε η ολη φαση-και δεν ειχα αδικο :grin:-αλλα τελικα το ολο σκηνικο πραγματικα ειναι πολυ καλο.και-εστω και καθυστερημενα-συγχαρητηρια σε ολους τουσ "ενεργους" χρηστες που το κρατουν ενδιαφερον και διασκεδαστικο(και,φυσικα,χρησιμο σε καποιο συγκεκριμενο ειδος "διασκεδασης")

agnostos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
όταν μπαίνεις και προκαλείς για κιτρινόμαυρα πασαλιμάνια και καραγκιοζιλίκια τέτοιου τύπου να περιμένεις και αντιδράσεις...

και στην τελική το θέμα γράφει οπαδικά, δεν χαλάσαμε κάποιο θέμα γύρω από το σέξ...απλά τα πράγματα

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
agnostos το μικρό σου μήπως είναι Τάκης;;..... :2funny:

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
agnostos το μικρό σου μήπως είναι Τάκης;;..... :2funny:

Μπα, γιατι ο γνωστος μπιχλας Τακης απο το Πασαλιμανι δεν τολμαει να περασει εδω και χρονια!!  ;)
Παντως χαλαρωσε "Τακη" και το Πασαλιμανι ειναι ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΟ!
Αντε και καλο... μπιλιαρδο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom