Νέα

PC δεν μπουτάρει - πληκτρολόγιο αναβοσβήνει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Έκκληση προς μπουρδελιαρηδο-PC-γιατρούς:

Σερφάρω κανανονικά με τον Quad/Vista PC. Ξαφνικά το ακούω να ζορίζεται κάνα δυο φορές και αμέσως μετά σκοτείνιασε η οθόνη και αναβοσβήνει το πληκτρολόγιο, κάνοντας και τον χαρακτηριστικό επαναλαμβανόμενο ήχο. Ξανακάνω ON δεν μπουτάρει με τίποτα και το ίδιο σχέδιο συνέχεια με φλασάρισμα πληκτρολογίου - επαναλαμβανόμενο ήχο. Σκέφτομαι μήπως είναι οι RAM, ανοίγω κουτί τις πιάνω προσεκτικά, βάζω την κάθε μία μόνη της, τους αλλάζω θέση τίποτα, δεν μπουτάρει. Βγάζω την ψύκτρα και κοντρολάρω τον επεξεργαστή, θερμαίνεται άρα λειτουργεί. Τσεκάρω με πολύμετρο την τάση στη μητρική είναι ΟΚ. Boot ούτε με σφαίρες όμως. Καμιά ιδέα ρε παιδιά;

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
βάλε ξανά στην ίδια θέση την μνήμη RAM και πες μου τι ήχο βγάζει μέσα από τον υπολογιστή .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Δεν ειναι τιποτα,συνδεεις τα ψιψιψινια με τα κοκοψοψα... :dancing:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αντωνη αμα το πισι αντι για windows update  βγαζει το google.... και δεν κανει download τιποτα απο microsoft  να αρχισω να φοβαμε?

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
βάλε ξανά στην ίδια θέση την μνήμη RAM και πες μου τι ήχο βγάζει μέσα από τον υπολογιστή .

Συνεχή και ασταμάτητα "γκλιν-γκλιν-γκλιν" (όχι κατά ομάδες τριών, αλλά ασταμάτητα)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
για τους ήχους που κάνει η μητρική σου πλακέτα θα πρέπει να ανατρέξεις στο site της εταιρείας η από το manual της μητρικής σου . τώρα από ότι κατάλαβα μου λες κάνει ένα ήχο διακεκομένο και μακρύ ήχο αυτό σημένει ότι φτέει η Κάρτα Γραφικών σου σε συνδιασμό και με την οθόνη που λες ότι γίνετε μαύρη .

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
τώρα από ότι κατάλαβα μου λες κάνει ένα ήχο διακεκομένο και μακρύ ήχο αυτό σημένει ότι φτέει η Κάρτα Γραφικών σου σε συνδιασμό και με την οθόνη που λες ότι γίνετε μαύρη .
Κάτι κάηκε. Το έχω πάθει κι εγώ. Ανυπόφορος ο ήχος. Με είχε πιάσει ένα άγχος άλλο πράγμα.Έβαλα την κάρτα του motherboard και δούλευε.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
επηδει το θρεντακι ειναι μικρο και δεν θα τραβηξει για πολυ... να κανω νεο θεμα η θα μου απαντησετε εδω αν ξερετε κατι?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
επειδή δεν είμαι σίγουρος αν όντως φτέει η κάρτα γραφικών η κάτι άλλο μάλλον θα πρέπει να το πας για service  η εκτός άμα θέλεις να μας εμπιστευτεις και να πάρεις μια καινούργια .

για του ήχους www.pcguide.com/ts/x/sys/beep/index.htm]εδώ [/url] και www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml]εδώ[/url]

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
στο ιντερεντ λεγανε για spyware τα εκανα ολα αλλα same shit

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Βγαλε οτι εξτρα καρτες εχεις, dvd κλπ (μεινε μονο με το σκληρο) και δοκιμασε. Αν δουλεψει, ξεκινα και καρφωνε μια μια τις καρτες (εκτος τις καρτας γραφικων φυσικα, εκτος και αν εχει επανω η mobo, οποτε χρησιμοποιησε αυτη αφου φυσικα την ενεργοποιησεις απο το bios).

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
OK παίδες ακολουθώ οδηγίες σας. θα ενημερώσω αργότερα. Thanx!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom