giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
κολλησε η βελονα εεεε ????το ξερουμε οτι εισαι πουστης....
ελα τωρα που χυνω ανοιξε το στομα σου και παρτα ολα .![]()
κολλησε η βελονα εεεε ????το ξερουμε οτι εισαι πουστης....
ελα τωρα που χυνω ανοιξε το στομα σου και παρτα ολα .![]()
κολλησε η βελονα εεεε ????
ελα, συνεχιζεις μονος σου..θες και βελονα στο κωλο ; ;
ελα, συνεχιζεις μονος σου..
:-* :-* :-* :-*
εχει πέραση το κωλαρακι μου αυτον τον καιρο.ερώτηση:
το θρεντ είναι παζάρι για νέο γαμήσι ή για νέο διαμέρισμα;
Gay έρωτες σε νεόδμητα.ερώτηση:
το θρεντ είναι παζάρι για νέο γαμήσι ή για νέο διαμέρισμα;
Κοίτα klwnos, όλοι λίγο πολύ ή πήραμε κανά σπίτι με δάνειο ή πήραν συγγενείς μας. Αυτό που δεν αρέσει στο κόσμο, ούτε και σε μένα, είναι όλο αυτό το φαγοπότι με τα μαύρα και αδήλωτα χρήματα που παίρνετε. Μην κάνεις το μαλάκα σε αυτό αφού γίνεται καθημερινά. Μετά κάποιοι σίγουρα ενοχλούνται από το γεγονός ότι στην οικοδομή πια δεν δουλεύουν δικοί μας, αλλά ξένοι που δεν τους κολλάτε ΙΚΑ, ή τους κολλάτε τα απαραίτητα ένσημα για να πάρουν την άδεια παραμονής τους. Εγώ στην είχα ξαναπεί πιο παλιά από ότι θυμάμαι. Δεν έχω μένος ούτε με σένα ούτε με εργολάβους. Αλλά πρέπει να δεις λίγο και τις ευθύνες σας.Εγω δεν καταλαβαίνω προς τι τοσο μένος για τους εργολάβους.
Εχεις την ίδια κακία απέναντι στις τραγουδίστριες, τους ιδιοκτήτες νυχτ. κέντρων, τους βιομήχανους, τους πλοικτήτες?
Βγάζεις απλό ξεκάθαρο κόμπλεξ (και ολίγον απο ενδειξη ψυχασθενειας με το να αναφέρεις τόσες φορές τη συγκεκριμένη φραση)
Για κοιτάξου λίγο......
Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι εμπαθής.Εγω δεν καταλαβαίνω προς τι τοσο μένος για τους εργολάβους.
Εχεις την ίδια κακία απέναντι στις τραγουδίστριες, τους ιδιοκτήτες νυχτ. κέντρων, τους βιομήχανους, τους πλοικτήτες?
Βγάζεις απλό ξεκάθαρο κόμπλεξ (και ολίγον απο ενδειξη ψυχασθενειας με το να αναφέρεις τόσες φορές τη συγκεκριμένη φραση)
Για κοιτάξου λίγο......
Κοίτα klwnos, όλοι λίγο πολύ ή πήραμε κανά σπίτι με δάνειο ή πήραν συγγενείς μας. Αυτό που δεν αρέσει στο κόσμο, ούτε και σε μένα, είναι όλο αυτό το φαγοπότι με τα μαύρα και αδήλωτα χρήματα που παίρνετε. Μην κάνεις το μαλάκα σε αυτό αφού γίνεται καθημερινά. Μετά κάποιοι σίγουρα ενοχλούνται από το γεγονός ότι στην οικοδομή πια δεν δουλεύουν δικοί μας, αλλά ξένοι που δεν τους κολλάτε ΙΚΑ, ή τους κολλάτε τα απαραίτητα ένσημα για να πάρουν την άδεια παραμονής τους. Εγώ στην είχα ξαναπεί πιο παλιά από ότι θυμάμαι. Δεν έχω μένος ούτε με σένα ούτε με εργολάβους. Αλλά πρέπει να δεις λίγο και τις ευθύνες σας.
Τελικά είσαι κοριτσάκι??
Σε κάθε επιχείρηση γίνεται η φάση με τα μαύρα, δεν είστε σίγουρα οι μόνοι, φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ κιόλας.Οσον αφορα τα μαύρα, δικιο εχεις... Αλλά είμαστε οι μόνοι? (π.χ. οι καφετεριάρχες και καταστηματάρχες και λοιποι ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν περισσότερα?)
Δεν δουλεύουν δικοί μας στα επαγγέλματα που δεν θελουν να δουλέψουν
Τους κολλάμε τα απαραίτητα ένσημα που ελέγχονται απο το ΙΚΑ, δεν είναι τα πραγματικά αλλά είναι αρκετά κοντά και κυρίως πολύ πολύ καλύτερα απο οποιαδήποτε περιοδο στο παρελθον (και παλι γινεται ο,τι ΑΚΡΙΒΩΣ σε ολη την ελληνική κοινωνία, πχ. περισσοτερα απο οσα θα κολλήσεις εσυ οταν φτιάξεις μόνος σου κάποιο σπίτι)
Ειμαστε Ελληνες επιχειρηματίες και κάνουμε ακριβως ό,τι και οι υπολοιποι επιχειρηματίες.
Ναι, κοριτσάκι είμαι (..... οκ μη βαρατε, μεγαλοκοπέλα)
Πάντως στα νυχτερινά κέντρα γίνεται η πιο μεγάλη φάση με τα "μαύρα". Μιλάμε για πολλά γκαφρά!Οσον αφορα τα μαύρα, δικιο εχεις... Αλλά είμαστε οι μόνοι? (π.χ. οι καφετεριάρχες και καταστηματάρχες και λοιποι ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν περισσότερα?)
Τους κολλάμε τα απαραίτητα ένσημα που ελέγχονται απο το ΙΚΑ, δεν είναι τα πραγματικά αλλά είναι αρκετά κοντά και κυρίως πολύ πολύ καλύτερα απο οποιαδήποτε περιοδο στο παρελθον (και παλι γινεται ο,τι ΑΚΡΙΒΩΣ σε ολη την ελληνική κοινωνία, πχ. περισσοτερα απο οσα θα κολλήσεις εσυ οταν φτιάξεις μόνος σου κάποιο σπίτι)
Ειμαστε Ελληνες επιχειρηματίες και κάνουμε ακριβως ό,τι και οι υπολοιποι επιχειρηματίες.
Οσον αφορα τα μαύρα, δικιο εχεις... Αλλά είμαστε οι μόνοι? (π.χ. οι καφετεριάρχες και καταστηματάρχες και λοιποι ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν περισσότερα?)
Εκείνο όμως που έχουμε δείξει εδώ μέσα με απτά παραδείγματα είναι ότι οι τιμές των ακινήτων είναι όχι απλά υψηλές αλλά πέρα από κάθε λογική. Και έχουν γίνει συγκρίσεις με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και τις ΗΠΑ. Επίσης έχουν γίνει προσπάθειες να υπολογιστούν μερικοί πραγματικοί δείκτες (όπως τι ποσοστό του μέσου εισοδήματος αντιπροσωπεύει η δόση ενός τυπικού στεγαστικού δανείου).
Έχουν γίνει εκτιμήσεις του επί πλέον κόστους που επιβαρύνει μία τυπική οικοδομή ο αντισεισμικός κανονισμός.
Όπως και να το δει κανείς, από όποια πλευρά και αν το εξετάσει, η αλήθεια είναι ότι μέχρι πολύ πρόσφατα οι τιμές των ακινήτων δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τρανό παράδειγμα οι 470.000 που ζητά κάποιος σήμερα για 120 τετραγωνικά πρώτου στα πεδινά των Βριλησσίων (Α' Ζώνη).
Υπάρχει τέλος το επιχείρημα ότι όλα στην Ελλάδα είναι υπερτιμημένα πλην όμως παρόλο που το επιχείρημα αυτό δεν ισχύει απόλυτα (πχ οι τιμές των ηλεκτρικών ειδών) η υπερτίμηση των ακινήτων ξεπερνάει κάθε άλλο αγαθό.
Διότι ακόμη και στην στρεβλή ελληνική αγορά ένας υποτυπώδης ανταγωνισμός λειτουργεί. Για παράδειγμα, και το γάλα είναι υπερτιμημένο, αλλά ο Βγενόπουλος έκανε την κίνηση και έριξε τις τιμές.
Οπότε αυτά περί επιχειρηματιών και η αέναη κλάψα ότι όλοι κάνουν έτσι, ότι όλοι κλέβουν οπότε ας κλέψω όσο περισσότερο με πέρνει, δεν ισχύουν απόλυτα.
Έτσι δεν είναι;
Για να δούμε κανένας εργολάβος - επιχειρηματίας (τρέμε Trump) θα μιμηθεί τον Βγενόπουλο;
τρίχες.(πχ οι τιμές των ηλεκτρικών ειδών)
Όπως και να το δει κανείς, από όποια πλευρά και αν το εξετάσει, η αλήθεια είναι ότι μέχρι πολύ πρόσφατα οι τιμές των ακινήτων δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τρανό παράδειγμα οι 470.000 που ζητά κάποιος σήμερα για 120 τετραγωνικά πρώτου στα πεδινά των Βριλησσίων (Α' Ζώνη).
Το πολύ μπλα μπλά δεν μου πάει.
Εχεις δει τιμές οικοπέδων?
Ποια κλάψα? Αλλοι κλαίγονται εδω μέσα...
Οταν ο κάθες παπάρας που πιάνει 5 φράγκα σηκώνει πολυκατοικία (ιδίως τον καλό καιρό των δανείων) μόνο με το ολιγοπώλειο του γάλακτος δεν μπορεις να μας συγκρίνεις...
Για να δω... ποιος κατασκευαστης θα δουλέψει με κέρδος κάτω του 10-20% να γελάω.
Θα βάλεις 1.000.000 € σε μια ΜΕΣΗ!! οικοδομη και θα περιμένεις κέρδος 5%??????????????
Δεν θα προτιμήσεις να τα βάλεις στην τράπεζα κλειστα και με μηδενικό ρίσκο?
Μα καλα περιμένετε για μαλάκες?
ΚλώνεΑν μου βρεις πόσο κάνει ένα οικοπεδο στα Βριλήσσια τοτε μόνο μπορούμε να συζητήσουμε...
τα λοιπα είναι μπουρμπούτσαλα.
πρόβλημά σου. Να διαπραγματευτείς με άλλη βάση, να μην παίρνεις ένα κάρο δάνεια για να δουλεύεις με 30 40 % κέρδος. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.Αν μου βρεις πόσο κάνει ένα οικοπεδο στα Βριλήσσια τοτε μόνο μπορούμε να συζητήσουμε...
τα λοιπα είναι μπουρμπούτσαλα.