Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 23.080
- Πόντοι
- 7.046
Κατάντια... μυαλό κουκούτσι.Φτάνει με τις γυναίκες..
Κάναμε και την Κατερίνα πρόεδρο, κ έριχνε λουλούδια στα βαγόνια..
Κατάντια... μυαλό κουκούτσι.Φτάνει με τις γυναίκες..
Κάναμε και την Κατερίνα πρόεδρο, κ έριχνε λουλούδια στα βαγόνια..
Μπααα, αν ειθελα γυναικα, θα κοιτουσα κατι σε Παπαρηγα, που με φτιαχνει και σεξουαλικα. Αυτη η γυναικα, ρε παιδι μου, με τον τροπ που φορουσε, αυτο το γυαλι, μου ξυπνουσε κατι αγρια σεξουαλικα ενστικτα. Σαν ουρακοταγκος σε οιστρο ενα πραμαΚαι όχι Ζωή?
Και Αρχιεπίσκοπος?Βασιλευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία :
Βασιλέας : Παύλος
Πρωθυπουργός : Κυρία Ζωη Κωνσταντοπούλου.
![]()
Ο Νεας Χαλκηδόνας - Φιλαδελφείας.Δεν υπάρχει ζωή χωρίς τη Ζωή.
Υπάρχει, στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.Δεν υπάρχει ζωή χωρίς τη Ζωή.
Ειναι ερετος η διορισμενος?Εχουν.
Ο Χάρρυ Κλυνν είχε πει για την Παπαρήγα ότι ο μπαμπάς της ήθελε να βγει αγόρι ,η μαμά κορίτσι και όταν γεννήθηκε η Αλέκα έμειναν και οι δύο ικανοποιημένοι.Μπααα, αν ειθελα γυναικα, θα κοιτουσα κατι σε Παπαρηγα, που με φτιαχνει και σεξουαλικα. Αυτη η γυναικα, ρε παιδι μου, με τον τροπ που φορουσε, αυτο το γυαλι, μου ξυπνουσε κατι αγρια σεξουαλικα ενστικτα. Σαν ουρακοταγκος σε οιστρο ενα πραμα
Κληρονομικός νομίζω.Ειναι ερετος η διορισμενος?
Φερτε πισω τον Πρεβεζης! Να γελασει ο λαος, να γαμισει κι ο φτωχος. Και να παρουν και αφεσηΟ Νεας Χαλκηδόνας - Φιλαδελφείας.
Μήπως υπάρχει κανένα βίντεο από ψαλιδισματα Αλέκας Λιάνας;
Καλα απο τα σχολικα μου χρονια, λογω βιασυνης, κατακοκκινα τα τετραδια απο ορθγραφικα λαθη. Κι ο φουστης, αφου την ειξερα τη γραμματικη. Τεσπα ορθογραφια, ξεορθογραφια, σε μπουρδελε σαιτ μιλαμε. Με την γραμματικη θα γαμισουμε?Κληρονομικός νομίζω.
Αιρετός βρε συ θα τρομάξεις όσους ξέρουν σωστή ορθογραφία.
Ας γράφουμε όσο μπορούμε σωστά,ανεξάρτητα σκοπού.Καλα απο τα σχολικα μου χρονια, λογω βιασυνης, κατακοκκινα τα τετραδια απο ορθγραφικα λαθη. Κι ο φουστης, αφου την ειξερα τη γραμματικη. Τεσπα ορθογραφια, ξεορθογραφια, σε μπουρδελε σαιτ μιλαμε. Με την γραμματικη θα γαμισουμε?
Δεν είμαι Μπαμπινιώτης, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό.Ας γράφουμε όσο μπορούμε σωστά,ανεξάρτηταανεξαρτήτως σκοπού.
Το αιρετός βγαίνει από το αιρώ ,αιρούμαι.Δεν είμαι Μπαμπινιώτης, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό.
Καλό.Ο Νεας Χαλκηδόνας - Φιλαδελφείας.
Μην περιμένεις τέτοια από τον Υψηλότατο.Άμα δεν δώσει να γαμησουμε γαλαζοαιματη, ψήφο δεν παίρνει..
Η ψηφοφορία είναι ηλίθια.Χάνει τις Εκλογές ο Υψηλότατος.