liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
φίλε μου...για σας παιδια το ξερω οτι ειναι κουραστικο να απαντατε συνεχεια στις ιδιες ερωτησεις αλα ειλικρινα θα ηθελα καποιες απαντησεις σχετικα με καποια θεματα που με απασχολουν σχετικα με το ταξιδι στην Παταγια
γενικα εχω διαβασει που πρεπει να παω και πως πρεπει να κινηθω φυσικα ομως επειδη ειναι και η πρωτη μου φορα 8α κανω και καποιες μαμακιες ομως αυτα που με απασχολουν περισσοτερο ειναι τα εξης
1) αξιζει να πας αυτο το ταξιδι ολομοναχος χωρις να εχεισ παρεα/φιλουσ ? δηλαδη ολη μερα να εισαι τοσο μακρια χωρις να εχεις καποιον να μιλας μαζι του να λες κατι βρε που λεει ο λογος η 8α εχω τοσα πολα να κανω που στα @@ οι φιλοι?
2) το ξενοδοχειο που 8α πληρωσω ειναι για εμενα μπορω να φερνω τις κοπελες ελευθερα μαζι μου η 8α μου ζηταει το ξενοδοχεια εχτρα λεφτα για την κοπελα
3) τα λεφτα τα δινω στην κοπελα στο ξενοδοχειο πριν η μετα και ποσο περιπου πρεπει να υπολογιζω να την μερα (εινα 2000-2500 μπατ την μερα καλα ) με την κοπελα φυσικα για ολη την μερα >?
θα εκτιμουσα ειλικρινα μια απαντηση /βοηθεια στα παραπανω ερωτηματα ωστε να μην παω ακλαφτος εκει περα κα8ως και οτι αλα σημαντικο μπορειτε να προσθεσετε για βοηθεια
φτάνεις στο βκκ.ρώτα κάπου για ταξί για παττάγια.ή έχει και λεωφοριάκι αλλά για π΄ρωτη φορά μια που δε τα ξέρεις πάρε ταξί.
φτάνεις στο ξενοδοχείο.ρώτα εκεί για τις κοπέλες που θα φέρνεις αλλά το νορμάλ είναι η πρώτη τσαμπα ,αφού έχεις πληρώσει δίκλινο βέβαια, και η δεύτερη,τρίτη ... ανάλογα. παρέα για πρώτη φορά καλό θα ήταν ,αλλά και αυτό για τις πρώτες ώρες ,μέρες...μετά θα ....καταλάβεις εκεί.
αν πάρεις από μπαρ,agogo δίνεις κάτι στο μαγαζί ,ανάλογα 400-600 και ανάλογα στα κορίτσια 2000-3000.
αν πάρεις από club 1000 -1500 πάλι ανάλογα.τα δίνεις την ώρα που φεύγει.
να υπολογίζεις 5000-6000 την μέρα σύνολο.μπορείς βέβαια και παραπάνω και παρακάτω.
πάντως να ξέρεις από τώρα ότι εκεί όλα βρίσκουν τον δρόμο τους εύκολα και γρήγορα.'ολα αυτά είναι για την πρώτη μέρα άντε δεύτερη.
και να θυμάσαι ότι πάντα με χαμόγελο.και ευγενικός.
καλά να περάσεις ( το βεβαιο) και καλά το άλλο βέβαιο