Πατρίτσια Περιστέρη-Μίλλικ
Τετάρτη 5 Απριλίου 2006 [Σχόλια:14]
Η λολίτα της σειράς «Έρωτας», του ΑΝΤ1 Πατρίτσια Περιστέρη-Μίλλικ, βιάζεται να γίνει γυναίκα.
Γιατί έχεις βραχνή φωνή;
«Κάνω» ναργιλέ. Το δοκίμασα στο «Ταζ Μαχάλ», στη Ρόδο, σε γεύση κεράσι. Από τότε έχουμε γίνει αχώριστοι. Μάλιστα η μητέρα μου αγόρασε έναν ναργιλέ και πηγαίναμε κάθε απόγευμα στην παραλία για να «κάνουμε».
Η μητέρα σου δεν σε βρίσκει μικρή γι' αυτά;
Όχι, είμαστε φίλες. Εκείνη είναι 38 κι εγώ δεκαεπτάμισι. Από τότε, «κάνω» συνέχεια με το αγόρι μου, στο δωμάτιό του.
Είσαι με το αγόρι σου, στο δωμάτιό του, και κάνετε... ναργιλέ;
Ε, κάνουμε και άλλα πράγματα.
Ο φίλος σου ήταν ο πρώτος σου;
Ναι, κι αυτό με έχει κάνει να κολλήσω περισσότερο μαζί του. Πριν δεν ήμουν σταθερή, έβγαινα και μόνη μου. Ήμουν «από 'δω κι από 'κει». Γι' αυτό και με ζηλεύει.
Δηλαδή, μόλις δει τη φωτογράφηση, υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε;
Αν το έκανε δεν θα είχε και άδικο, αλλά δεν θα τσακωθούμε. Ανέχεται πολλά. Εγώ στη θέση του δεν θα άντεχα, δεν θα μπορούσα. Ζηλεύω πάρα πολύ.
Και με τις ερωτικές σκηνές τι λέει;
Τις ανέχεται, τι να κάνει; Στον «Έρωτα», τη σειρά του ΑΝΤ1 που παίζω, φιλάω συνεχώς τον συμπρωταγωνιστή μου. Τι να γίνει, αυτή είναι η δουλειά μου.
Οι γονείς σου τι λένε για τις τολμηρές φωτογραφήσεις στα περιοδικά;
Για τη φωτογράφηση του STATUS η μητέρα μου είχε μεγάλη περιέργεια. Όλο ρωτούσε πώς θα γίνει, και ύστερα πώς βγήκα στις λήψεις. Ο πατέρας μου είδε μία φωτογραφία στην οποία φοράω εσώρουχα και άρχισε τα «ωωωχ, τι είναι αυτό τώρα, Πατρίτσια;».
Γενικά, οι γονείς σου, σου δίνουν ελευθερίες;
Ναι, δεν έχουν κόμπλεξ και κολλήματα.
Τι θα μπορούσε να αλλάξει ένας άντρας στη ζωή σου;
Για να με αλλάξει ένας άντρας, πρέπει να μου βάλει μυαλό.
Θα μπορούσες να είσαι με μεγαλύτερο άντρα;
Όχι, δεν μου αρέσει, ...αλλά δεν ξέρω, εμπειρίες είναι αυτά.
Σε φλερτάρουν στο δρόμο;
Ναι. Σταματάνε αυτοκίνητα, μου μιλάνε. Πρόσφατα ένας βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να με κυνηγάει! Και «παίζουν» πολλές ματιές. Όταν έβγαινα μόνη μου έρχονταν και μου ζητούσαν το τηλέφωνό μου. Αλλά, ξέρεις, δεν μου αρέσει απλώς να έρθεις δίπλα μου να μου μιλήσεις... θέλω έναν πιο έξυπνο τρόπο προσέγγισης. Και δεν έχω ακούσει ακόμα ούτε μία καλή ατάκα από άντρα.
Τι πρόβλημα έχουν οι άντρες;
Πρέπει να γίνουν πιο πρωτότυποι.
Τους λυπάσαι;
Πάρα πολύ. Λυπάμαι τους άντρες που προσπαθούν να το παίξουν κάτι, ενώ δεν είναι τίποτα. Οκέι, έχεις Ferrari, και τι έγινε;
Στους καβγάδες υποχωρείς ή επιμένεις;
Όταν «χοντραίνει» το πράγμα, βάζω τα κλάματα και το θέμα σταματάει εκεί. Δεν φαντάζεσαι, με πιάνει υστερία.
Νιώθεις ακόμα παιδί ή θέλεις να είσαι και sexy ταυτόχρονα;
Μου αρέσει να είμαι sexy. Μπορεί να κυκλοφορώ με φόρμες και All Star, υπάρχουν όμως φορές που με πιάνουν αναλαμπές και βάζω τις γόβες μου, θέλω να γίνω γυναίκα.
Θέλεις να σε βλέπουν σαν Λολίτα;
Όχι. Θέλω να με βλέπουν σαν μία κοπέλα που ξέρει τι θέλει και να μη με αμφισβητούν.
Προτιμάς τους «σκληρούς» άντρες;
Φυσικά. Δεν θέλω να έρχεται ο άλλος και να μου λέει «αχ, σε αγαπάω, σε λατρεύω, είσαι η ζωή μου». Θέλω να μου δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι μόνο δικός μου. Ότι πρέπει να τον διεκδικήσω.
Το όνομά σου γιατί είναι ξενικό;
Η μαμά μου είναι από την Πολωνία, αν και το όνομά μου είναι ιταλικό.
Ποιο είναι το πιο extreme πράγμα που έχεις κάνει;
Όταν ξύρισα το κεφάλι μου, στη διαφήμιση της Cosmote, όπως η Βίσση. Το έκανα πραγματικά - γιατί κάποιοι δεν με πιστεύουν. Μάλιστα, όταν βγήκε η διαφήμιση, με πήρε τηλέφωνο η Αννα κι έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Τη συνάντησα τελικά στο «Βοτανικό».
Έχεις νιώσει αμήχανα σε ερωτική σκηνή;
Ναι. Έκανα μία κανονική ερωτική σκηνή, για μία ταινία της Λουκίας Ρικάκη που θα βγει τον Σεπτέμβριο. Ήμουν στο κρεβάτι με έναν νεαρό, τον Φοίβο. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα και πιστεύω ότι αυτό θα φανεί στην ταινία. Δεν ήμουν άνετα.
Σου έχουν ζητήσει πολλές φορές να κάνεις γυμνό;
Αλλη μία φορά, προτίμησα όμως το SΤΑΤUS.