Το μωρό είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορα αυτήν την στιγμή.Πολυ καλή επαγγελματίας.Τέλεια συμπεριφορά και χαρακτήρας άψογος.Χωρίς μα και μου και ψιλομυτιες που κάνουν άλλες του χώρου.Και έχει και ένα κωλαράκι ...ποιήμα...εκπληκτικό που το δουλεύει τέλεια!Περιμένω πως και πως να ξαναέρθει Αθήνα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
καλή??
εξαιρετική!!!
Επισκέπτης
Το μωρό είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορα αυτήν την στιγμή.Πολυ καλή επαγγελματίας.Τέλεια συμπεριφορά και χαρακτήρας άψογος.Χωρίς μα και μου και ψιλομυτιες που κάνουν άλλες του χώρου.Και έχει και ένα κωλαράκι ...ποιήμα...εκπληκτικό που το δουλεύει τέλεια!Περιμένω πως και πως να ξαναέρθει Αθήνα.
Παρτε και άλλη μιά πιο καλιτεχνική για του λόγου του αληθες...τι γλυκό μωράκι που ναι αυτό!!!!!
εμένα γιατί μου θυμίζει τον επιλοχία του λόχου μου, χωρίς μουστάκι;;;;;
Επισκέπτης
εμένα γιατί μου θυμίζει τον επιλοχία του λόχου μου, χωρίς μουστάκι;;;;;
γιατί η τελευταία φωτο την αδικεί, για αυτό!
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Γουστα ειναι αυτα και εμενα μου θυμιζει την παραδουλευτρα του απεναντι !!!
ειμαι ο απεναντι
TheKing532
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απ'ότι μου είχε πει τελευταία φορά που την τίμησα θα έρθει πάλι μέσα Οκτωβρίου και θα έχει και καινούρια
Ψιλοχλωμό πριν από μερικές μέρες (5-6) τα έβαλε κι έφτιαξε και κάτι άλλο επομένως θα πάρει περισσότερο καιρό να έρθει
Επισκέπτης
Ψιλοχλωμό πριν από μερικές μέρες (5-6) τα έβαλε κι έφτιαξε και κάτι άλλο επομένως θα πάρει περισσότερο καιρό να έρθει
τι άλλο? :o ...έτσι μου είχε πει η ίδια τι να σου πω...
Επισκέπτης
Τα βυζια Παιχτη οταν μεγαλωνουν θελουν κανενα δυμηνο αραγμα και οχι αρμεγμα .
Nio οσο καλα και να σφουγγαριζει κρατατην !!! ;)
και όμως κινείται ;) Οκτώβριο μέσα με τέλη θα είναι εδώ
Επισκέπτης
Τη γουστάρω και το ξέρει. Σε κάθε tour πάω.
εκείνη σε γουστάρει?
αυτο περιμενουμε να μαθουμε αλλα ειναι παρτακηδεσ οι τυποιεπειδη καποιους σας βλεπω αρκετα ενημερωμενους μηπως ξερετε ποτε θα ρθει επιτελους το κοριτσι απο τα μερη μας??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις