Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πατησίων 299, Άνω Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Σιγα ρε εγω εχω κανει παραθεση σε μηνυμα του 2006!. . . :rockon:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τιποτα ,δεν βρεθηκε κανεις να κανει καμια καταδρομικη κ να ενημερωσει.....
  η μονη που αξιζε απο το παλιο 314 , τωρα τελευταια ηταν η ελλη.  νεα, ψηλη, ομορφουλα , αρκετα καλο σωμα , ωραια επιδερμιδα ( για οποιον ενδιαφερεται  :tooth: ) , πρασινα ματια και με πολυ καλα  :tits:    καθισε λιγο  εκει , και μετα πηγε στο 3ηs ΣΕΠΤ 54 .

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τιποτα ,δεν βρεθηκε κανεις να κανει καμια καταδρομικη κ να ενημερωσει.....
  παρακμη πια αυτο το μαγαζι.  καποτε εφερνε μπολικεs και ολο και καποια θα αξιζε.    πχ.  περσυ τετοιο καιρο  που ειχε περασει για λιγο μια βουλγαρα, η μαργαριτα με 3,5  :tits:      πολυ ομορφη κοπελλα, μικρη  και το σημαντικοτερο ηταν η συμμετοχη τηs.  πηδοτιαν σαν γκομενα.

Σαϊνης

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
το ελαιοτριβείο έκλεισε.
δεν υπάρχει τίποτα στα κουδούνια.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Το Πατησίων 314 έχει μεταφερθεί Πατησίων 299 στον 4ο όροφο.
Στο κουδούνι γράφει "Διαμέρισμα 27 - 4ος". Ο χωρος είναι μέτριος, στα στάνταρ της περιοχής... Δωμάτιο με κλιματισμό και καναπέ για πασα χρηση ;) Μπάνιο κοινόχρηστο - παλιατζουρα...

Στην υποδοχή, ενα υπερμπάζο που εννοειται ότι δε συμμετεχει στα οργανα. Δεν εχει ανακριση και τετοια, κατ ευθειαν στο ψητο... Ανακοινώνει 60€ μασαζ και αισθησιακό πρόγραμμα για 40 λεπτά  :sunglasses:

Παρελασαν 5 ή 6 τεμαχια. Αντικειμενεικα, εμφανισιακά μονο ενα άξιζε, μοντελε σωμα, μαλλον γυφτορουμουνακι, ονομα δε θυμάμαι...
Τα υπόλοιπα ήταν μιλφ και βάλε... :rolleyes:

Είχε 3 (!!!!!) βυζαρούδες μιλφ. Μια Νικη μιλφ είχε τεράστια βυζιά  :tits: :tits: αλλά εβγαζε μια ψιλοβαρεμαρα στη διαθεση, η 2η δε βλεπόταν. Επελεγη η 3η... Σοφια, Πολωνέζα 40ρα γεματουλα με μπακιτσα και βυζους με μεγαλες ρώγες  :o

Φιλότιμη σε όλα... προσφέρθηκε και 2ος γύρος με πίτα-κεμπαπ απ' ολα... χωρίς έξτρα χρέωση και παρά και την χρονική υπέρβαση  :dancing:

Κατά τη διάρκεια παραμονής, δεν πάτησε ούτε μύγα... :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φιλότιμη σε όλα... προσφέρθηκε και 2ος γύρος με πίτα-κεμπαπ απ' ολα... χωρίς έξτρα χρέωση και παρά και την χρονική υπέρβαση  :dancing:

Έφαγες καλά εκείνη την ημέρα, ατιμούλικο...... :dancing:

Τολμάει να προσέλθει άλλος όταν βρίσκεσαι σε συνεδρία.....? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.213
Πόντοι
506
Στο κουδούνι γράφει "Διαμέρισμα 27 - 4ος". Ο χωρος είναι μέτριος, στα στάνταρ της περιοχής... Δωμάτιο με κλιματισμό και καναπέ για πασα χρηση ;) Μπάνιο κοινόχρηστο - παλιατζουρα...

Στην υποδοχή, ενα υπερμπάζο που εννοειται ότι δε συμμετεχει στα οργανα. Δεν εχει ανακριση και τετοια, κατ ευθειαν στο ψητο... Ανακοινώνει 60€ μασαζ και αισθησιακό πρόγραμμα για 40 λεπτά  :sunglasses:

Παρελασαν 5 ή 6 τεμαχια. Αντικειμενεικα, εμφανισιακά μονο ενα άξιζε, μοντελε σωμα, μαλλον γυφτορουμουνακι, ονομα δε θυμάμαι...

Είχε 3 (!!!!!) βυζαρούδες μιλφ. Μια Νικη μιλφ είχε τεράστια βυζιά  :tits: :tits: αλλά εβγαζε μια ψιλοβαρεμαρα στη διαθεση, η 2η δε βλεπόταν. Επελεγη η 3η... Σοφια, Πολωνέζα 40ρα γεματουλα με μπακιτσα και βυζους με μεγαλες ρώγες  :o

...Πέρασμα από κει σήμερα...2 αδύνατα πατσαβούρια, μια σγουρομάλλα milf και μια άλλη milf αλόγα χοντρομπουτού...Νίκη με βυζάρες δεν υπήρχε...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

Και ξανά προς τη ... δόξα τραβά ...!!! :thumbsup:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
ωράριο κλασσικό ? thanx

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.213
Πόντοι
506
...Βίκυ...της ξέσκισα τα βάρδουλα...έχυσα κωλομάγουλα..

...Έχοντας πάρει κάτι αναδρομικά απ τη δουλειά και μετά από αρκετά μεγάλη αποχή απ τα μασατζίδικα...είχα όρεξη να γαμήσω κώλο...μεγάλο κώλο...κατευθύνηκα λοιπόν προς το μαγαζί αυτό, όπου 2 μέρες πριν σε αναγνωριστική είχα σταμπάρει τη Βίκη...Η Βίκη είναι ένα 45+ milf, ψηλή, αλόγα με χοντρά μπούτια και μεγάλη, σφιχτή, τουρλωτή κωλάρα...πρόστυχη φάτσα με 2-3 στραβά δόντια...μου φάνηκε γνωστή αλλά δε μπορούσα να θυμηθώ πού την είχα δει (λόγω αρχικών σταδίων Alzheimer)...Ξεκινήσαμε με μασάζ το οποίο ήταν μάλλον μάπα, αλλά αυτό δε με πείραξε...το μυαλό μου ήταν στην κωλάρα της...άρχισα να της τη χαϊδεύω και να τη μουνοδαχτυλιάζω...με μια απότομη κίνηση γδύθηκε και άρχισε να μου τον τσιμπουκώνει άγρια...καυλωμένος την ξάπλωσα και της έκανα ένα γλυφομούνι σπέσιαλ ενώ παράλληλα της έβαζα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα, το οποίο δέχτηκε ευχαρίστως...ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό και στη συνέχεια πισωκολητό στο οποίο μου κουνούσε προκλητικά την κωλάρα της..."Τι θέλεις να την κάνεις την κωλάρα μου, αγόρι μου"? ρωτούσε προκλητικά..."Να την ξεσκίσω" της απάντησα και συμφωνήσαμε στα +20...Την ξάπλωσα ιεραποστολικά και της τον έχωσα στον κώλο...Με παρότρυνε να τη γαμάω δυνατά...η αίσθηση της σφιχτής σούφρας της ήταν απίθανη...τη γύρισα πισωκολητά και μετά από λίγο ήρθε το τέλος...της τάχυσα όλα πάνω στα υπέροχα κωλομάγουλα που κουνούσε προκλητικά...και της τα πασάλειψα...
Φεύγοντας ξελαμπικαρισμένος, σα να θυμήθηκα πού την είχα ξαναγαμήσει...Νομίζω πως είναι η Βερόνικα απ το Σολ 54...Ναι..αυτή η φραγκοφόνισα..αλλά δεν είμαι σίγουρος..παρακαλώ κάποιον συναγωνιστή να με επιβεβαιώσει ή να με διαψεύσει..το 80αρι πάντως δεν το μετάνιωσα...αν και είναι πολύ...για τους δύσκολους καιρούς..

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
αληθεια μεχρι τι ωρα δουλευει το ενλογω καταστημα?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom