Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
Τώρα έμεινε μόνος ο γιόκας με την Mommy Hot ;Τιμωρήθηκε ως Daddy Cool
Τώρα έμεινε μόνος ο γιόκας με την Mommy Hot ;Τιμωρήθηκε ως Daddy Cool
α γεια σου..καλα τα λες..στα 16 μπελχτηκα με το σαιτ και με της πορνες της κακιας ωρας που συανναστρεφομαι και μετα απο 6-7 χρονια δεν μπορω πλεον να τα κοψω ...μου ειναι παρα πολυ δυσκολο! καλα τα λες.,,.Ντάξει 13 παραείναι μικρός.
Πάντως εγώ στα 15 πήγα και είχα πιεί και φούντες.
Δεν παροτρύνω βέβαια κανέναν να το κάνει, μετά τα 18 καλύτερα.
Πάντως όλο το σχολείο τότε πήγε.
Άλλες εποχές βέβαια.
Αν είστε ανήλικοι μακριά από αυτά και μακριά και από το site.
Μαμ κακά και νάνι. Το νου σας και το νουνού σας.
Ολα παιξαν αλλα δε με βγαζανε, δε γουσταρα τις παραισθησεις. Ηθελα να μαι ντουρος και μπηχτης 24/7, ημουν. Τωρα...ετσι και σηκωθει ανοιγω σαμπανιες στη Παπαμακαριου στο Ω. Δουλευετε τα εργαλεια σας στο μεγιστο!!! Θα χαλασουν μια μερα και θα βλαστηματε για τις γκομενες που αφηκατε αγαμητες!!!!Μόνο φούντα ή και ψημένο?
εγώ φαντάρος το 84 στα Χανιά ακάποτα με 1000δρχ.Τύποι - ΚΑΠΗ συμφορουμιτες ισχύει οτι τα παλιάααα τα χρόνια (μαλλον 70ς , ισως και πιο πισω) γαμουσες ακαποτα θαμνο στα ρδελα ; Πρέπει να ταν τρελη εμπειρια για τα πιτσιρικια. Τότε οι τανες επιτελούσαν πραγματικά κοινωνικο εργο.
Ακαποτα πάνω που γινόταν όλος ο χαμός με το Aids;;;εγώ φαντάρος το 84 στα Χανιά ακάποτα με 1000δρχ.
Ναι και μπορεί να καταλήξει εξωτικός χορευτήςΤώρα έμεινε μόνος ο γιόκας με την Mommy Hot ;
katsigkuroΝαι και μπορεί να καταλήξει εξωτικός χορευτής