alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
και τι εστι μπολαρης δηλαδη;
Δεν είναι λιγο αστειο, να κατηγορεις εμενα για συνεργασια με πρασινοφρουρούς, όταν ψηφίζεις το κομμα που τους εχει μαζεψει ολους σωρηδόν? Λεω εγω τωρα.δικο σας βουλευτης ειναι που τον διαγραψατε ετσι οπως το πατε θα μεινεις εσυ και ο μπενι
α και αλεξακο τωρα συνεργαζεσε και με πρασινοφρουρους
δικο σας βουλευτης ειναι που τον διαγραψατε ετσι οπως το πατε θα μεινεις εσυ και ο μπενι
α και αλεξακο τωρα συνεργαζεσε και με πρασινοφρουρους
Εξετασεις για να μπει στον Συριζα δινει κι αυτος, αν και το βλεπω δυσκολο.αρα τιποτα δεν ειναι
βελαζει απλα γιατι βρεθηκε εξω αποτο μαντρι
μαζεψτε τον
αλλωστε ο τσυριζα ολα τα πολιτικα ορφανα τα μαζευει
Δεν είναι λιγο αστειο, να κατηγορεις εμενα για συνεργασια με πρασινοφρουρούς, όταν ψηφίζεις το κομμα που τους εχει μαζεψει ολους σωρηδόν? Λεω εγω τωρα.
Δεν ειδα απάντηση.Μπορει να απαντησει στο σχόλιο αυτό ο χιπο ή οποιος υπάλληλος του ζιριξαμ;
Ποιοι ειναι ολοι σωρηδον,μπορεις να μου τους πεις και εμενα,γιατι περα απο την Σακοραφα και την Κουρουμπλη,δεν ξερω κανεναν αλλον.Αυτους τους 2 εσυ τους θεωρεις διεφθαρμενους;Δεν είναι λιγο αστειο, να κατηγορεις εμενα για συνεργασια με πρασινοφρουρούς, όταν ψηφίζεις το κομμα που τους εχει μαζεψει ολους σωρηδόν? Λεω εγω τωρα.
Σοβαρεψου. Σαν τον αποκ μιλας τωρα.Ποιοι ειναι ολοι σωρηδον,μπορεις να μου τους πεις και εμενα,γιατι περα απο την Σακοραφα και την Κουρουμπλη,δεν ξερω κανεναν αλλον.Αυτους τους 2 εσυ τους θεωρεις διεφθαρμενους;
Ασε τους λαικισμους και απαντησε φιλε. ;)Σοβαρεψου. Σαν τον αποκ μιλας τωρα.
Σου απαντησα.Ασε τους λαικισμους και απαντησε φιλε. ;)
Δεν ειδα απαντηση.κατι για τον αγκοπ ειπες.Σου απαντησα.
Ποιοι ειναι ολοι σωρηδον,μπορεις να μου τους πεις και εμενα,γιατι περα απο την Σακοραφα και την Κουρουμπλη,δεν ξερω κανεναν αλλον.
A,αυτο ειναι το ολοι σωρηδον.ενταξει.τσουκαλας μητροπουλος παντζας μιχελογιαννακης
A,αυτο ειναι το ολοι σωρηδον.ενταξει.
Ποιοι ειναι ολοι σωρηδον,μπορεις να μου τους πεις και εμενα,γιατι περα απο την Σακοραφα και την Κουρουμπλη,δεν ξερω κανεναν αλλον.Αυτους τους 2 εσυ τους θεωρεις διεφθαρμενους;
η δεσποινης?δεν πηγε?υπαρχουν και αλλοι
ολοι οι κολλητοι του τζοχατζοπουλου
κατσελη αρσενης
και πολλοι ακομα
Ειναι ο Φωτοπουλος στον Συριζα; :SΔε μπορουμε να ξέρουμε όλους τους αλήτες που εχει μαζεψει ο ξιριζαμ αλλα ας πουμε ο φωτόπουλος ειναι ένα παράδειγμα. Ψαξε και βρες απο την αδεδυ ποια κατακαθια εχει μαζέψει. Ο ζιριτζα ειναι το πασοκ που ολοι σιχαινόμαστε, με άλλο όνομα. Ας μη λένε/ λετε μαλακειες λοιπον
Κατσελη απο οτι εψαξα προχειρα δεν ειναι στον συριζα αλλα ειναι προεδρος καποιου κινηματος.υπαρχουν και αλλοι
ολοι οι κολλητοι του τζοχατζοπουλου
κατσελη αρσενης
και πολλοι ακομα
Χριστος και Παναγια. Λοβοτομή σου κανανε? Ο Κριτων Αρσενης δεν ηταν υποψήφιος με τον Συριζα? Ενταξει, ειπαμε να γινεις συριζα, αλλά κατευθείαν στην κολυμβηθρα της ληθης?Κατσελη απο οτι εψαξα προχειρα δεν ειναι στον συριζα αλλα ειναι προεδρος καποιου κινηματος.
ο αρσενης ουτε αυτος ειναι.Περιμενω να μου πεις τους κολλητους του αγαπημενου σου τσοχατζοπουλου
και τους πολλους ακομη.