Νέα

ΠαΣοΚ: Ώρα μηδέν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο θα είναι το μελλον του ΠΑΣΟΚ?

• Σύντομα θα ξαναγίνει ένα μεγάλο κόμμα

Ψήφοι: 62 13,8%
  • Θα διαλυθεί, σύντομα δεν θα υπάρχει.

Ψήφοι: 142 31,6%
  • Θα παραμείνει με ποσοστά 10% ως 15%.

Ψήφοι: 29 6,4%
  • Θα μπαίνει στην Βουλή με σχετική δυσκολία, 4% - 5%.

Ψήφοι: 79 17,6%
  • Θα ανέβει σημαντικά αν βάλει έναν νέο αρχηγό, 30 - 40 ετών.

Ψήφοι: 20 4,4%
  • Θα διασπαστεί σε 2 τουλάχιστον κόμματα.

Ψήφοι: 17 3,8%
  • Μου είναι Αδιάφορο.

Ψήφοι: 93 20,7%
  • ΔΞ

Ψήφοι: 8 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Kαί όμως φίλε μου, στις επόμενες εκλογές το  ΠΑΣΟΚ  θα  πιάσει , μην σου φανεί παράξενο , 80% - 79% = αρχίδια.

Σιγά μη πιάσει 80% ! Απο 97% και πάνω ! (Πάντα για αρχίδια μιλάμε)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
έχει ρεύμα ,....τζιιιζ !  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Eλα στη θεση των πασόκων ρε φίλε.
Βλεπουν Βενιζελο και ξενερωνουν. Προ ολιγου μου εστειλε μηνυμα φιλος μου παλαιος πασοκος (που τωρα ψηφιζει ΝΔ για να μην βγει ο Συριζα) και μονο που δεν εκλαιγε από τη συγκινηση για την αποθεωση του ΓΑΠ.
Κοιτα να δεις που θα εχουμε παλι αρχηγούς Καραμανλή και Παπανδρεου μια μερα, και δικομματισμο στο 80%. Να μου το θυμαστε.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως η γυναικα μου, μου ανακοινωσε ότι ΝΔ με Σαμαρα δεν ξαναψηφιζει. Μονο αν γυρισει ο...Καραμανλης. Απανωτα χτυπήματα!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως η γυναικα μου, μου ανακοινωσε ότι ΝΔ με Σαμαρα δεν ξαναψηφιζει. Μονο αν γυρισει ο...Καραμανλης. Απανωτα χτυπήματα!!!

για να ολοκληρωσει την καταστροφη;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μαλάκες είστε για τον πούτσο....χοντρός vs Γιωργάκης....αυτά δεν γίνονται...
Ο μπουχέσας είχε ανεβάσει 700 βαθμούς θερμοκρασία...
Πηγαίνετε Καιάδα όλοι κομματόσκυλα.....
[move]
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:[/move]

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Βλεπουν Βενιζελο και ξενερωνουν. Προ ολιγου μου εστειλε μηνυμα φιλος μου παλαιος πασοκος (που τωρα ψηφιζει ΝΔ για να μην βγει ο Συριζα) και μονο που δεν εκλαιγε από τη συγκινηση για την αποθεωση του ΓΑΠ.
Κοιτα να δεις που θα εχουμε παλι αρχηγούς Καραμανλή και Παπανδρεου μια μερα, και δικομματισμο στο 80%. Να μου το θυμαστε.

εμ βγηκε και πλευστεισον 4  :grin: :grin: εχει δουλεια το παιδι  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αποθεωτικό για τον Γιώργο Παπανδρέου και έντονα επικριτικό προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι το κλίμα στην πρώτη εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 40 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Ενδεικτικό του κλίματος στο Ζάππειο Μέγαρο είναι ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ ορισμένοι εκ των παρισταμένων έφτασαν στο σημείο μέχρι και να τον γιουχάρουν όταν αναφέρθηκε στο σύνθημα που ακούστηκε πολλές φορές «Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά». «Άκουσα το σύνθημα για να πέσει η δεξιά. Την Τετάρτη θα μιλήσουμε για το πότε και πώς φτάσαμε στη συνεργασία με τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος προκαλώντας τις αποδοκιμασίες ορισμένων. Αλλά και σε όλη την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ οι διακοπές από συνθήματα όπως «Παπανδρέου-Παπανδρέου» ήταν συχνές με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις ο κ. Βενιζέλος να υποχρεωθεί να διακόψει την ομιλία του.

H πρώτη εκδήλωση για την σύμπληρωση 40 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ πραγματοποοιείται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Α. Παπανδρέου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εμ βγηκε και πλευστεισον 4  :grin: :grin: εχει δουλεια το παιδι  :grin:

Ο Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται για την προεδρία

Στη συζήτηση που είχε με τον Κώστα Καραμανλή τον Αύγουστο σχετικά με το αξίωμα της Προεδρίας αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ραδιοσταθμό BHMA FM 99.5, «πριν τον Δεκαπενταύγουστο, συναντήθηκα με τον Κώστα Καραμανλή και για το θέμα το συγκεκριμένο μού είπε πως "αν ερωτηθείς, σου λέω να απαντήσεις πως εγώ ο ίδιος λέω πως αυτό είναι κάτι που δεν με ενδιέφερε ούτε με ενδιαφέρει, ούτε καν να το συζητάμε". Δεν υφίσταται σαν σενάριο».

εχει ασχολια

που να τρεχει τωρα με τα προεδριλικια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται για την προεδρία

Στη συζήτηση που είχε με τον Κώστα Καραμανλή τον Αύγουστο σχετικά με το αξίωμα της Προεδρίας αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ραδιοσταθμό BHMA FM 99.5, «πριν τον Δεκαπενταύγουστο, συναντήθηκα με τον Κώστα Καραμανλή και για το θέμα το συγκεκριμένο μού είπε πως "αν ερωτηθείς, σου λέω να απαντήσεις πως εγώ ο ίδιος λέω πως αυτό είναι κάτι που δεν με ενδιέφερε ούτε με ενδιαφέρει, ούτε καν να το συζητάμε". Δεν υφίσταται σαν σενάριο».

εχει ασχολια

που να τρεχει τωρα με τα προεδριλικια
Δεν μας ειπε όμως τελικα τι τον ενδιαφερει.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ΙΟΥΛΙΟΣ 1965: "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ"

Ο Μητσοτάκης υπήρξε από τους βασικούς μοχλούς ανωμαλίας εκείνης της περιόδου στη χώρα μας. Η "αποστασία" ήταν το προανάκρουσμα για όσα συνέβησαν μετέπειτα και που είχαν τραγική κατάληξη το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και τη δικτατορία της 21ης Απριλίου. Δηλαδή, τι θέλουν όλοι αυτοί - να βγάλουν "λάδι" τον Μητσοτάκη; Τον αρχι-αποστάτη, τον "Εφιάλτη", τον άνθρωπο που με την πολιτική του επεσώρευσε μύρια όσα κακά στην ελληνική κοινωνία; Πιτσιρικάς ήμουνα (μαθητής) όταν κατέβαινα κι εγώ στις πορείες φωνάζοντας το σύνθημα που έμεινε στην πολιτική μας ιστορία: "Μητσοτάκη κάθαρμα"! Σε άλλον πολιτικό δεν νομίζω ότι δόθηκε τέτοιος χαρακτηρισμός. Ο λαός με το ένστικτό του είχε καταλάβει την ύπουλη πολιτική δράση του Μητσοτάκη και τον κατέταξε εκεί που του άξιζε: στο περιθώριο της ιστορίας!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ΙΟΥΛΙΟΣ 1965: "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ"

Ο Μητσοτάκης υπήρξε από τους βασικούς μοχλούς ανωμαλίας εκείνης της περιόδου στη χώρα μας. Η "αποστασία" ήταν το προανάκρουσμα για όσα συνέβησαν μετέπειτα και που είχαν τραγική κατάληξη το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και τη δικτατορία της 21ης Απριλίου. Δηλαδή, τι θέλουν όλοι αυτοί - να βγάλουν "λάδι" τον Μητσοτάκη; Τον αρχι-αποστάτη, τον "Εφιάλτη", τον άνθρωπο που με την πολιτική του επεσώρευσε μύρια όσα κακά στην ελληνική κοινωνία; Πιτσιρικάς ήμουνα (μαθητής) όταν κατέβαινα κι εγώ στις πορείες φωνάζοντας το σύνθημα που έμεινε στην πολιτική μας ιστορία: "Μητσοτάκη κάθαρμα"! Σε άλλον πολιτικό δεν νομίζω ότι δόθηκε τέτοιος χαρακτηρισμός. Ο λαός με το ένστικτό του είχε καταλάβει την ύπουλη πολιτική δράση του Μητσοτάκη και τον κατέταξε εκεί που του άξιζε: στο περιθώριο της ιστορίας!

Μητσοτακη Αλ Καπονε ηταν τ συνθημα  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αποθεωτικό για τον Γιώργο Παπανδρέου και έντονα επικριτικό προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι το κλίμα στην πρώτη εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 40 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Ενδεικτικό του κλίματος στο Ζάππειο Μέγαρο είναι ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ ορισμένοι εκ των παρισταμένων έφτασαν στο σημείο μέχρι και να τον γιουχάρουν όταν αναφέρθηκε στο σύνθημα που ακούστηκε πολλές φορές «Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά». «Άκουσα το σύνθημα για να πέσει η δεξιά. Την Τετάρτη θα μιλήσουμε για το πότε και πώς φτάσαμε στη συνεργασία με τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος προκαλώντας τις αποδοκιμασίες ορισμένων. Αλλά και σε όλη την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ οι διακοπές από συνθήματα όπως «Παπανδρέου-Παπανδρέου» ήταν συχνές με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις ο κ. Βενιζέλος να υποχρεωθεί να διακόψει την ομιλία του.

H πρώτη εκδήλωση για την σύμπληρωση 40 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ πραγματοποοιείται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Α. Παπανδρέου.

εσυ δε μου ελεγες τις προαλλες πως ο Βενιζελος στο συνεδριο θα διωξει τους Παπανδρεϊκους? Υπαρχουνε και βενιζελικοι στο πασοκ δλδ? Μαγαζι της οικογενειας ειναι το ΠΑΣΟΚ αλεξουκοοοο παρτο χαμπαρι! Ο Βενιζελος οπως σου ειπα και τοτε, αμα κανει το λαθος να ανοιξει πολεμο με τους παπανδρεϊκους τον βλεπω να καταληγει μαζι με τα απομειναρια της ΔΗΜΑΡ σε κανα κομματιδιο τοι 1% και εκτος πολιτικης σκηνης!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Γιορταζουν τα κλεφτρονια του πασοκ,ας τρεξουν ως εκει να γιορτασουν και οι ψηφοφοροι τους.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

O Βενιζελος δεν εχει θεση στο ΠΑΣΟΚ και, γενικα, σ' αυτο που λεγεται "Κεντροαριστερα".

Ηταν ανεκτος ως "συστημικη" - απολιτικ συνιστωσα, αλλα οχι και ως ηγετης.

Παω στοιχημα πως αρκετοι ψηφοφοροι του ειναι δεξιοι που ανακατευονται με Σαμαρα
(Κι ας παιζεται η αυτοδυναμια...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom