kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ακομα υπαρχει θρεντ για αυτο το αποκομμα ?
Ρε ξερεις τι σημαινει ΠΑΣΟΚ?ακομα υπαρχει θρεντ για αυτο το αποκομμα ?
Ρε ξερεις τι σημαινει ΠΑΣΟΚ?
Ακουγα μια συνομιλια δυο πασοκτζηδων τις προαλλες στο διπλανο μου τραπεζι στην καφετερια.
Ο ενας ηταν απογοητευμενος και ελεγε "δεν παμε καλα".
Ο αλλος του απαντουσε "ρε πας καλα? Για το ΠΑΣΟΚ μιλαμε. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Ποιος εχει μηχανισμο σαν τον δικο μας? Ολοι πισω θα ερθουν, αργα ή γρηγορα".
Ποιο γαλα εχει 1,70.Να δεχθω την οργανωμενη αντιδραση, την προταση, την γενικευμενη αντισταση, ναι.
Τις σαχλαμαριτσες οχι, λυπαμαι...
Παραδειγμα...
Διαμαρτυρονται καποιοι και φωναζουν επειδη το γαλα εχει 1,70 το λιτρο.
Αρχιδια.
Ας μην αγορασει ΚΑΝΕΝΑΣ γαλα για ενα μηνα και θα σου πω εγω αν θα παει στο 1,20.
Αυτο θελω να πω.
Ενω το να μαζευτουμε εκατο εξω απο την γαλακτοβιομηχανια ή το υπουργειο και να μουτζωνουμε ή να γιαουρτώσουμε κανεναν, δεν λεει τιποτα. Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
Eγω αυτου του ειδους τις ενεργειες τις θεωρω αναξιοπρεπεις. Ειναι θεμα αισθητικης. Τι να κανουμε.
Μάλλον δεν έχεις τις σωστές παρέεςΕσύ τώρα μας λες με λίγα λόγια πως πέτυχες όχι έναν αλλά δύο πασόκους που το δηλώνουν κιόλας και μάλιστα στην ίδια παρέα. Έχω χρόνια να δω κάτι τέτοιο..
Κι ομως...Εσύ τώρα μας λες με λίγα λόγια πως πέτυχες όχι έναν αλλά δύο πασόκους που το δηλώνουν κιόλας και μάλιστα στην ίδια παρέα. Έχω χρόνια να δω κάτι τέτοιο..
Νατην η πασοκα....!Μάλλον δεν έχεις τις σωστές παρέες
Ποια γραβατα να με αντεξει τοσα κιλα?εγώ ελπίζω να πεθάνεις αξιοπρεπώς κρεμασμένος από την γραβάτα σου
οχιΝα δεχθω την οργανωμενη αντιδραση, την προταση, την γενικευμενη αντισταση, ναι.
Τις σαχλαμαριτσες οχι, λυπαμαι...
Παραδειγμα...
Διαμαρτυρονται καποιοι και φωναζουν επειδη το γαλα εχει 1,70 το λιτρο.
Αρχιδια.
Ας μην αγορασει ΚΑΝΕΝΑΣ γαλα για ενα μηνα και θα σου πω εγω αν θα παει στο 1,20.
Αυτο θελω να πω.
Ενω το να μαζευτουμε εκατο εξω απο την γαλακτοβιομηχανια ή το υπουργειο και να μουτζωνουμε ή να γιαουρτώσουμε κανεναν, δεν λεει τιποτα. Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
Το πρασινο της δελτα, το ενα λιτρο. 1.69 ειχε χθες. Πηρα εγω.Ποιο γαλα εχει 1,70.
οχιΓιατί, λύθηκε κανένα πρόβλημα απ' τον συγκεκριμένο "αγανακτισμένο" του βίντεο;
ψαχνουμε εναν ακομα λοιπόν!!!Νατην η πασοκα....!
Ξελογκαρισε αραγε ο Γιαννης?ψαχνουμε εναν ακομα λοιπόν!!!
Κι απο πού θα παίρνουμε καζεινη για ενα μηνα; :S
Η καλύτερη πρωτεινη για τον υπνο
Ρε ξερεις τι σημαινει ΠΑΣΟΚ?
Ακουγα μια συνομιλια δυο πασοκτζηδων τις προαλλες στο διπλανο μου τραπεζι στην καφετερια.
Ο ενας ηταν απογοητευμενος και ελεγε "δεν παμε καλα".
Ο αλλος του απαντουσε "ρε πας καλα? Για το ΠΑΣΟΚ μιλαμε. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Ποιος εχει μηχανισμο σαν τον δικο μας? Ολοι πισω θα ερθουν, αργα ή γρηγορα".