Νέα

ΠαΣοΚ: Ώρα μηδέν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο θα είναι το μελλον του ΠΑΣΟΚ?

• Σύντομα θα ξαναγίνει ένα μεγάλο κόμμα

Ψήφοι: 62 13,8%
  • Θα διαλυθεί, σύντομα δεν θα υπάρχει.

Ψήφοι: 142 31,6%
  • Θα παραμείνει με ποσοστά 10% ως 15%.

Ψήφοι: 29 6,4%
  • Θα μπαίνει στην Βουλή με σχετική δυσκολία, 4% - 5%.

Ψήφοι: 79 17,6%
  • Θα ανέβει σημαντικά αν βάλει έναν νέο αρχηγό, 30 - 40 ετών.

Ψήφοι: 20 4,4%
  • Θα διασπαστεί σε 2 τουλάχιστον κόμματα.

Ψήφοι: 17 3,8%
  • Μου είναι Αδιάφορο.

Ψήφοι: 93 20,7%
  • ΔΞ

Ψήφοι: 8 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αν ο Βενιζέλος τα βάλει με τον Καραμανλή τότε δε θα είναι εκλογες

Θα είναι ΣΟΥΜΟ.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν ξέρω αν αυτή η αντίδραση των Πασόκων στα εξωθεσμικά κέντρα είναι υγιης ή απλή αντίδραση.
Η γνώμη σου φίλε Ενφόρσερ;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Γεια σου φίλε Τομιτο.

Η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για υποκρισία. Πάντα είχαν τη στήριξη των κέντρων αυτών και χάρις σε αυτά κυβέρνησαν χειραγωγόντας την κοινή γνώμη.

Τώρα που άλλαξαν οι ισορροπιες, δε μας αρέσει.

Βέβαια, η παρέμβαση στην προκειμένη περίπτωση ήταν άγαρμπη ίσως και λόγω πίεσης χρόνου. Εκτός αν έγινε επίτηδες.

Οι υποψηφιότητες ακόμα δεν έχουν κλείσει. Και κανείς από τους 2 δε μπορεί να εγγυηθεί την εντότητα του κόμματος, πόσο μάλλον να πείσει ότι έχει έτοιμη αξιόπιστη και αξιόμαχη ομάδα που μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αν ο Βενιζέλος τα βάλει με τον Καραμανλή τότε δε θα είναι εκλογες

Θα είναι ΣΟΥΜΟ.

Μπα, ο BABE έχει πλεόνεκτημα στο ΣΟΥΜΟ.

Εκτός και αν ο Κωστάκης του ξεγλιστράει σαν το χέλι:

Συνημμένα

• KK_jr.jpg
    KK_jr.jpg
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 69

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Γεια σου φίλε Τομιτο.
Η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για υποκρισία. Πάντα είχαν τη στήριξη των κέντρων αυτών και χάρις σε αυτά κυβέρνησαν χειραγωγόντας την κοινή γνώμη.
Τώρα που άλλαξαν οι ισορροπιες, δε μας αρέσει.
Βέβαια, η παρέμβαση στην προκειμένη περίπτωση ήταν άγαρμπη ίσως και λόγω πίεσης χρόνου. Εκτός αν έγινε επίτηδες.
Οι υποψηφιότητες ακόμα δεν έχουν κλείσει. Και κανείς από τους 2 δε μπορεί να εγγυηθεί την εντότητα του κόμματος, πόσο μάλλον να πείσει ότι έχει έτοιμη αξιόπιστη και αξιόμαχη ομάδα που μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα.

Σε ευχαριστώ που με προσγείωσες,
έλπιζα πως ίσως να είναι κάτι στην επιστροφή της πολιτικής,
αλλά έχεις δίκιο, απλά κάποιοι αισθανθήκαν ότι θα είναι εκτός της νέας ηγετικής ομάδες του ΒΑΒΕ και άρχισαν να αντιδρούν στο ενδεχόμενο να αναλάβει αυτός.
business as usual

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παει το ΠΑΣΟΚ...
Μεχρι κι ο "γνωστος" Ρέλλος τους πηρε χαμπαρι οτι ειναι "καφενειο" και τους αρχισε τα "κερασματα"!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ε..ρε τι ξύλο έχει να πέσει στο έκτακτο συνέδριο...τώρα που εκδηλώθηκαν και τα ΜΜΕ για τον μπ'ενυ φαίνεται άγιος ο Γεώργιος...πάντως η ομάδα του ΜΠΕΜΠΕ σκέτη ανανέωση είναι..αρχίζει με κουλούρη και τελειώνει σε σημίτη....επιμένω μετά την εκλογή προέδρου ειδικά άμα ξαναβγεί ο Γεώργιος...2 ΠΑΣΟΚ.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δεν πιστεύω οτι θα διασπαστεί άμεσα το ΠΑΣΟΚ, όποιος κι αν εκλεγεί.
Ούτε οα διαγράψει ο ένας τον άλλο.
Αλλά με την πρώτη ευκαιρία  :argue: :cussing: :blowup: :boff:  :uzi: :ak: :knuppel: :hammer: .
Νομίζω έγινα κατανοητός...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σε ευχαριστώ που με προσγείωσες,
έλπιζα πως ίσως να είναι κάτι στην επιστροφή της πολιτικής,
αλλά έχεις δίκιο, απλά κάποιοι αισθανθήκαν ότι θα είναι εκτός της νέας ηγετικής ομάδες του ΒΑΒΕ και άρχισαν να αντιδρούν στο ενδεχόμενο να αναλάβει αυτός.
business as usual

Φίλε Τομιτο δε θέλω να σε επηρρεάσω - μην επηρρεάζεσαι και πολύ από τα συμπεράσματα ενός γέρου όπως εγώ.

Πάντα όμως είναι προς το συμφέρον της εκάστοτε εξουσίας τα πράγματα να μην αλλάζουν. Και οταν λέω εξουσία εννοώ φυσικά και τα 2 μεγάλα κόμματα, που έχουν στήσει ένα μηχανισμό και μπορεί να μην κυβερνήσουν τώρα, θα κυβερνήσουν όμως σε 4 άντε 8 χρόνια.

Ομως...οι αλλαγές πρέπει να γίνουν. Δεν έχω δει κάτι πραγματικά ανανεωτικό στους 2 μεγάλους. Πρόκειται για διεφθερμένους μηχανισμούς εξυπηρέτησης συμφερόντων.

Η ανάγκη για αλλαγή στην αρχηγία του πασοκ δεν προέκυψε λόγω ιδεολογίας. Προέκυψε καθαρά λογω ενδεχόμενης καθυστέρησης αρπάγματος της κουτάλας.

Δεν ειδα τον ΒΑΒΕ να κάνει κάποια πολιτική δήλωση διαφορροποίησης σε σχέση με το υφιστάμενο καθεστώς. Ο τύπος απλά θέλει να γινει πρωθυπουργός και αυτό είναι όλο. Όχι γιατί έχει αηδιάσει με τη διαφθορά, την καταστροφή του περιβάλλοντος και το μέλλον που προβλέπεται ζοφερό για την Ελλάδα.

Μια απο τα ίδια λοιπόν. Σε εμάς μένει μόνο να παρακολουθούμε το διασκεδαστικό σόου που μας προσφέρεται.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
  Με αυτα και με αυτα ξεχαστηκαμε και νασου ο Καναδας που αναγνωρισε την ΠΓΔΜ με το ονομα που θελει να εχει!!!!!!

καηκε και το Περτουλι (ελατοδασος κοντα στα Τρικαλα τα 2 στενα)αλλα τωρα βγηκε κυβερνηση στα @@@ρια μα το δασος!

Τελικα αυτοι οι βουλευτες κουραζονται τόσο πολυ την προεκλογικη περιοδο που 3 χρονια ΚΑΘΟΝΤΑΙ για να ξεκουραστουν!!!!

Που ειναι η αντιπολιτευση να μιλησει για τις φωτιες τωρα???? ΟΕΕΕΟ

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Φίλε Τομιτο δε θέλω να σε επηρρεάσω - μην επηρρεάζεσαι και πολύ από τα συμπεράσματα ενός γέρου όπως εγώ.
Πάντα όμως είναι προς το συμφέρον της εκάστοτε εξουσίας τα πράγματα να μην αλλάζουν. Και οταν λέω εξουσία εννοώ φυσικά και τα 2 μεγάλα κόμματα, που έχουν στήσει ένα μηχανισμό και μπορεί να μην κυβερνήσουν τώρα, θα κυβερνήσουν όμως σε 4 άντε 8 χρόνια.
Ομως...οι αλλαγές πρέπει να γίνουν. Δεν έχω δει κάτι πραγματικά ανανεωτικό στους 2 μεγάλους. Πρόκειται για διεφθερμένους μηχανισμούς εξυπηρέτησης συμφερόντων.
Η ανάγκη για αλλαγή στην αρχηγία του πασοκ δεν προέκυψε λόγω ιδεολογίας. Προέκυψε καθαρά λογω ενδεχόμενης καθυστέρησης αρπάγματος της κουτάλας.
Δεν ειδα τον ΒΑΒΕ να κάνει κάποια πολιτική δήλωση διαφορροποίησης σε σχέση με το υφιστάμενο καθεστώς. Ο τύπος απλά θέλει να γινει πρωθυπουργός και αυτό είναι όλο. Όχι γιατί έχει αηδιάσει με τη διαφθορά, την καταστροφή του περιβάλλοντος και το μέλλον που προβλέπεται ζοφερό για την Ελλάδα.
Μια απο τα ίδια λοιπόν. Σε εμάς μένει μόνο να παρακολουθούμε το διασκεδαστικό σόου που μας προσφέρεται.

Αν και αιθεροβάμων (skywalker εις την ελληνικήν)
πάντοτε βρίσκεται κάποιος να με προσγειώσει φίλτατε Ενφόρσερ
μην μασάς λοιπόν.
Άλλωστε και εγώ γέρος νοιώθω, τόσο που να μου θυμίζουμε όλοι μαζί συχνα-πυκνά
τους γέρους του Μάπετ Σόου
(ειδικά μια σκηνή που με γερμανικά κράνη και πολυβόλο υδρόψυκτο Βίκερς πολυβολούσαν κάτι που δεν τους άρεσε)
Πάντως ας μην είμαστε τόσο κυνικοί (όσο και αν συμφωνώ με τα γραφόμενά σου)
Ακόμη και οι εξουσιαστικοί μηχανισμοί όπως αυτοί που περιγράφουμε με μελανά χρώματα παράγουν Πολιτική.
Το θέμα είναι πάντα το κατα πόσο ωφέλιμη είναι αυτή για τους απλούς πολίτες όπως εμείς και κατα πόσο αποδοτική.
Δυστυχώς τέτοια φαινόμενα στην Ελλάδα δεν παρουσιάζονται συχνά.
Εδώ ακόμη και αυτή η "λεπταισθησία της Κρίσης" για την οποία γράφει ο Κλαούζεβιτς ώρες-ώρες αχρηστευεται μπροστά στην ισοπεδωτική ομοιότητα τους...

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ακουω τις τελευταιες μερες περι "τριτο πολο" στο ΠΑΣΟΚ...
περι "εκφραστων του τριτου πολου"... και μπλα μπλα...
λογια του ..."πόλου" δλδ
Τι ψαχνουν δλδ? να βρουνε καποιον που να ΜΗΝ ειναι ηλιθιος και κλεφτης για να τον κανουν αρχηγο? θα χρειαστει να ψαχνουν πολυ

Επισκέπτης
κάποτε λέγανε για 3ο δρόμο τώρα λένε για 3ο πόλο μάλλον τους αρέσει από τα 3 το .................

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παίδες όλο στο 3 το φέρνουν γύρα γιατί φαίνεται τους γαργαλά πολύ από πίσω και τους αρέσει

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Τα ονόματα είναι για να τα τιμούμε, όχι για να τα αλλάζουμε" Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Αν και αρκετοί δεν γνωρίζουν καθόλου για το πραγματικό όνομα του Ε. Βενιζέλου, ορισμένοι έχουν λανθασμένη πληροφόρηση.  Σε νεαρή ηλικία (όταν ήταν φοιτητής ή μόλις είχε τελειώσει) ο Ευάγγελος Τούρκογλου (ή Τουρκμετσόγλου κατά άλλους) αποφάσισε ότι το όνομά του ήταν βάρος για τις μελλοντικές του επιδιώξεις (που ήταν ήδη από τότε πολλές) και κατέληξε στο να το αλλάξει σε Βενιζέλος. Η συνέχεια του παιδιού -που οι πρόγονοί του ζήσανε την Μικρασιατική καταστροφή- είναι λίγο πολύ γνωστή. Εμείς φυσικά και δεν θα κάνουμε την ηλίθια κριτική που κάνουν ορισμένοι αφελείς για το πρώην όνομά του. Κανένα όνομα δεν είναι ντροπή ούτε λέει τίποτα για το ποιόν του ανθρώπου που το φέρει. Όμως μήπως λέει κάτι για το ποιόν ενός ανθρώπου η αλλαγή του ονόματός του σε όνομα (τελείως ξένο από το δικό του) που μάλιστα είναι… βαρύ σαν ιστορία; Η ιστορία του υπερφιλόδοξου Ευάγγελου έχει και άλλες πτυχές, σύμφωνα με το email αναγνώστη μας.

Πηγη
Γ[[/i]i]ια το θέμα μας μπορείτε να απευθυνθείτε και στον τέως Πρόεδρο της Παγκρητίου Ενώσεως Γεώργιο Πρασιανάκη, υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά κατά το παρελθόν.
Το σκανδαλώδες είναι ότι ενώ στα Χανία λειτουργεί Ιδρυμα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" , το οποίο μάλιστα χρηματοδοτείται από τη Βουλή των Ελλήνων δεν προστάτευσε το όνομα του εθνικού συμβόλου "Ελευθέριος Βενιζέλος", αν και είχε κάθε λόγο και έννομο συμφέρον να το κάνει, όταν το όνομα αυτό χρησιμοποιείται από ακραιφνείς απατεώνες.
Τώρα το γιατί το Ιδρυμα δεν προστάτευσε το όνομα έχει κι αυτό την εξήγησή του.Ο Νικόλαος Παπαδάκης, Διευθυντής του Ιδρύματος "Ελευθέριος Βενιζέλος"  προέρχεται από από το πάλαι ποτέ ΚΟΔΗΣΟ και συναγωνιστής του Ευαγγέλου "Βενιζέλου-Τούρκογλου"!
Σ αυτό το μάταιο κόσμο όλα έχουν την εξήγησή τους.
[/i]

OP
OP
P

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Για ποιό αδύναμο αρχηγό θα επέλεγα Γιωργάκη....
Για ποιό σκληρό αρχηγό, αλλά χωρίς θεωρώ πολιτική βούληση και χωρίς να μπορεί να χτυπήσει τον Καραμανλή θεωρώ τον Μπένυ....
Για τον ποιό δυνατό, με χαρακτηριστικά ηγέτη και ο μόνος που θα μπορούσε να ξαναφέρει το ΠαΣοΚ σε τροχιά εξουσίας θεωρώ πως είναι...γυναίκα!!!Και την λένε...Άννα.......είναι η μόνη που θα μπορούσε να τους ενώσει......τώρα κάτι βλακείες για Σημίτη(πάλι ρε γμτ???) και...Λαλιώτη(ήμαρτον) τα ακούω βερεσέ.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ πάλι επιμένω........ο καλλίτερος είναι και καθηγητής πανεπιστημίου.....ο λοβέρδος...δεν ξέρω μου κάνει...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και μόνο που είναι Ακαδημαϊκός, καλός γλύφτης και φερέφωνο. Αλλά από τα υπόλοιπα...
Ο τάμπυ απογοήτευσε με τις κινήσεις του. Τον είχα πιο Γκαίμπελς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom