Νέα

ΠαΣοΚ: Ώρα μηδέν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο θα είναι το μελλον του ΠΑΣΟΚ?

• Σύντομα θα ξαναγίνει ένα μεγάλο κόμμα

Ψήφοι: 62 13,8%
  • Θα διαλυθεί, σύντομα δεν θα υπάρχει.

Ψήφοι: 142 31,6%
  • Θα παραμείνει με ποσοστά 10% ως 15%.

Ψήφοι: 29 6,4%
  • Θα μπαίνει στην Βουλή με σχετική δυσκολία, 4% - 5%.

Ψήφοι: 79 17,6%
  • Θα ανέβει σημαντικά αν βάλει έναν νέο αρχηγό, 30 - 40 ετών.

Ψήφοι: 20 4,4%
  • Θα διασπαστεί σε 2 τουλάχιστον κόμματα.

Ψήφοι: 17 3,8%
  • Μου είναι Αδιάφορο.

Ψήφοι: 93 20,7%
  • ΔΞ

Ψήφοι: 8 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
οπερ ?

λαθος κατα την γνωμη μου...  η ποιοτητα και η πληρότητα μιας προτεινομενης λύσης εξαρτάται

(1) απο το περιεχόμενο της λύσης
(2) από τον τρόπο εφαρμογής της ο οποίος με την σειρά του εξαρτάται απο το ποιός θα την εφαρμόσει .. .και σίγουρα καταλληλότερος να την εφαρμόσει είναι αυτός που πιστεύει στην προταση αυτή
φυσικα και παιζει ρολο το ποιος προτεινει την συγκεκριμενη λυση. εχει να κανει με το που αποσκοπει, τι θελει ακριβως να επιτυχει, το αν επι της ουσιας θελει να δωσει λυσεις η να δημιουργησει κι αλλο προβλημα με την εφαρμογη της συγκεκριμενης 'λυσης', καθως επισης και η ικανοτητα της εφαρμογης της λυσης αυτης, δεδομενου οτι αυτος που προτεινει την λυση αυτη ειναι αυτος που θα κληθει να την εφαρμοσει κιολας.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
φυσικα και παιζει ρολο το ποιος προτεινει την συγκεκριμενη λυση. εχει να κανει με το που αποσκοπει, τι θελει ακριβως να επιτυχει, το αν επι της ουσιας θελει να δωσει λυσεις η να δημιουργησει κι αλλο προβλημα με την εφαρμογη της συγκεκριμενης 'λυσης', καθως επισης και η ικανοτητα της εφαρμογης της λυσης αυτης, δεδομενου οτι αυτος που προτεινει την λυση αυτη ειναι αυτος που θα κληθει να την εφαρμοσει κιολας.

μεχρι να απαντηθουν ολα αυτα θα περασει καμμια δεκαετια

φεξε μου και γλυστρισα

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
μεχρι να απαντηθουν ολα αυτα θα περασει καμμια δεκαετια

φεξε μου και γλυστρισα
δεν πειραζει, οι δικοι σου εκαναν 30 χρονια και βαλε για να μας φερουν ως εδω. τωρα σας επιασαν βιασυνες;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ερωτηξις ....

η δυνατότητα μιας συγκεκριμενης πρότασης να δωσει λύσεις σε καποια προβληματα εξαρταται από το ποιός την κάνει ή απο το περιεχόμενο της ??

Διψάω. Δεν με νοιάζει τόσο πολύ να πιώ νερό, αλλά με νοιάζει το ποιος θα μου βάλει νερό στο ποτήρι να πιώ. Διαλέγω ρε παιδί μου, πώς το λένε;

Το νερό που θα μου βάλεις εσύ που δεν σε πάω ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΔΙΨΑ. Το ίδιο νερό έτσι; ΤΟ ΊΔΙΟ! Προτιμώ να μείνω διψασμένος να μου δώσει νερό κάποιος άλλος διότι μόνο το άλλο νερό ξεδιψά. Δεν έχει να κάνει με την ιδιότητα του νερού το ότι θα ξεδιψάσω.

Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις;

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
να περιμένεις "μεταρρυθμίσεις" από μια "κυβέρνηση" και τα πρόσωπα που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι.

Γιατί αν εσύ βλέπεις ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ (όπως μερικοί) τότε μάλλον αστραπή θα είναι, λόγω της επερχόμενης καταιγίδας(εν κρανίο).

δεν εξηγείται διαφορετικά.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όταν κάποιος είναι ΒΛΑΚΑΣ, να ξέρεις ότι το επιβεβαιώνει ΠΑΝΤΑ ο ίδιος, και όχι κάποιος τρίτος.

Ισχύει αυτό που λες. Στη δική σου περίπτωση έγινε μια εξαίρεση διότι σου το επιβεβαίωσε ο μοδεράτωρ καθώς κατάφερες σε 11 ποστ να έχεις και γουωρνάκι.

Αλλά πάρε το σαν μια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Διψάω. Δεν με νοιάζει τόσο πολύ να πιώ νερό, αλλά με νοιάζει το ποιος θα μου βάλει νερό στο ποτήρι να πιώ. Διαλέγω ρε παιδί μου, πώς το λένε;

Το νερό που θα μου βάλεις εσύ που δεν σε πάω ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΔΙΨΑ. Το ίδιο νερό έτσι; ΤΟ ΊΔΙΟ! Προτιμώ να μείνω διψασμένος να μου δώσει νερό κάποιος άλλος διότι μόνο το άλλο νερό ξεδιψά. Δεν έχει να κάνει με την ιδιότητα του νερού το ότι θα ξεδιψάσω.

Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις;
μπορει και να μην εχεις εμπιστοσυνη σε αυτον που σου προσφερει το νερο, ειδικα αν ειναι αυτος που σε εχει οδηγησει στην αφυδατωση.
εσυ παλι μπορεις να πιεις απ'οποιον θελεις.

bordelomagas

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ερωτηξις ....

η δυνατότητα μιας συγκεκριμενης πρότασης να δωσει λύσεις σε καποια προβληματα εξαρταται από το ποιός την κάνει ή απο το περιεχόμενο της ??

Στην προκείμενη περίπτωση δεν υπάρχει αυτή "Η Δυνατότητα".

Διότι όπως δεν μπορεί να σου κάνει μαθήματα ηθικής ένας Ισοβίτης-Εγγκληματίας (κατ' εξακολούθηση) ακόμη και αν οι προτάσεις του είναι αποδεκτές
δεν είναι αποδεκτές οι πράξεις του, και η συνέπεια λόγων-πράξεων του.

Δεν χρειάζεται να σου δώσω παραδείγματα, γιατί πρόσφατα παραδείγματα έχεις το Σαμαρά που θα καταργούσε το Χαράτσι, τον Γιωργάκη με το "Λεφτά Υπάρχουν" και το Mr Alexis που θα έσκιζε το μνημόνιο.

για αυτό τον λόγο η παραπάνω "ερώτηξις" που μου κάνεις είναι άστοχη.

Ο άνθρωπος ή η "Κυβέρνηση" που θα σου δώσει το όραμα, πρέπει να είναι τουλάχιστον καθαρή/ος, και να έχει συνέπεια λόγων-πράξεων.
και Ευκαιρίες για να πραγματοποιηθεί "Η Δυνατότητα" δεν μπορεί να δίνεις σε "Κυβερνήσεις" που έχουν δείξει τυχοδιωκτικό, πρόσωπο, και δημαγωγία, εδώ και 40 Χρόνια.
Τέλος, Ο πολιτικός που κάνει Ρεσάλτο στο κόμμα που κατηγορούσε πριν, για να μην χάσει τα προνόμια του και την Μάσα του, δεν μπορεί να σου δώσει αυτή "Τη Δυνατότητα".

Διατεταγμένος Θεατρίνος είναι, σε μια παράσταση που δεν θα έχει αίσιο τέλος.

Απλά ο κόσμος, δυστυχώς, ακόμη την ανέχεται.

bordelomagas

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ισχύει αυτό που λες. Στη δική σου περίπτωση έγινε μια εξαίρεση διότι σου το επιβεβαίωσε ο μοδεράτωρ καθώς κατάφερες σε 11 ποστ να έχεις και γουωρνάκι.

Αλλά πάρε το σαν μια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ άραγε οι απόψεις σε μια δημοκρατία;  :grin:

έστω και δεν αρέσουν 

Απάντησε αν μπορείς  :dancing:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δεν πειραζει, οι δικοι σου εκαναν 30 χρονια και βαλε για να μας φερουν ως εδω. τωρα σας επιασαν βιασυνες;

ενταξει αυτη ειναι η λαθεμενη γενικη εντυπωση που εχει επικρατησει το τελευταιο καιρο απο τοτε που κοπηκαν τα πικικινια

φυσικα τα 30 χρονια που λες ολοι ηταν ευτυχισμενοι και ολοι ειχαν γινει κολλητοι με τον καναπε τους οχι οτι τωρα αλλαξε τιποτα δηλαδη αλλα τωρα αποκτησαμε τον κακο δρακο

παντως μια βολτα απο τον βοτανικο στον ας πουμε χωρο που θα γινοταν το γηπεδο του παναθηναικου θα λυσει την απορια το τις φταιει

μια απο τις πολλες περιπτωσεις

καθηστε με τα παραμυθια σας των τελευταιων 30 χρονων

οι ξενοι θα διακεδαζουν εχουν τον χρονο

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μπορει και να μην εχεις εμπιστοσυνη σε αυτον που σου προσφερει το νερο, ειδικα αν ειναι αυτος που σε εχει οδηγησει στην αφυδατωση.
εσυ παλι μπορεις να πιεις απ'οποιον θελεις.

Εγώ το νερό θέλω και όποιος και εάν το φέρει, δεν με ενδιαφέρει. Αυτό πάει να πει προσήλωση στο στόχο του να τελειώνουμε πια. Όχι το ποιος. Μπορείς να το κάνεις εσύ; Καθόλου δεν με νοιάζει

Και επειδή το πας και αλλού, ας μου το φέρει το νερό αυτός που μου το στέρησε. Το δίκαιο είναι να είναι στην εξουσία και αντιμέτωποι με Τρόικα ΑΥΤΟΙ που τα έκαναν έτσι σκατά και τα πατήσαν να απλώσουν.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

έστω και δεν αρέσουν 

Όχι φυσικά. Άποψή σου να θέλεις να πεθάνουν οι θαυμαστές του Μαντέλα. Κρίνεσαι για αυτήν.

Άμα γράφεις χωρίς να τηρείς τους κανόνες θα πρασινιστείς όμως.

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Το δίκαιο είναι να είναι στην εξουσία και αντιμέτωποι με Τρόικα ΑΥΤΟΙ που τα έκαναν έτσι σκατά και τα πατήσαν να απλώσουν.
μονο που τα σκατα δεν τα τρωνε αυτοι, αλλα εμεις.
τουλαχιστον εγω σιγουρα, εσυ ισως και να τα εχεις αποφυγει.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

έστω και δεν αρέσουν 

Απλά υπάρχουν κάποιοι άπλυτοι μοντεράτορς που είναι εύθικτοι επιλεκτικά, υποστηριζόμενοι και από τη διοίκηση.
Προφανώς δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι η μεγάλη πλειοψηφία, τουλάχιστον εδώ μέσα, είναι ακροδεξιοί.
Πρέπει να φάνε κανά βέτο να μάθουν να σέβονται τις επιταγές της πλειοψηφίας.

Από κει και πέρα, όσο αναφορά τον Μαντέλα δε συμφωνώ. Δικαίωμά τους απόλυτα φυσικό είναι να κάνουν οι αραπάδες ότι γουστάρουν
στη χώρα τους. Ζώα είναι, τη φύση τους θα δείξουν.
Το πρόβλημα είναι εδώ και βορειοδυτικά της ελλάδας. Και αν για τους βρωμοευρωπαίους στον πούτσο μου, να πάνε να πνιγούν οι λούγκρες,
στην Ελλάδα πρέπει να ξεμπερδεύουμε με τους "προοδευτικούς" υπανθρώπους πριν μας καταστρέψουν ανεπανόρθωτα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ενταξει αυτη ειναι η λαθεμενη γενικη εντυπωση που εχει επικρατησει το τελευταιο καιρο απο τοτε που κοπηκαν τα πικικινια

φυσικα τα 30 χρονια που λες ολοι ηταν ευτυχισμενοι και ολοι ειχαν γινει κολλητοι με τον καναπε τους οχι οτι τωρα αλλαξε τιποτα δηλαδη αλλα τωρα αποκτησαμε τον κακο δρακο

παντως μια βολτα απο τον βοτανικο στον ας πουμε χωρο που θα γινοταν το γηπεδο του παναθηναικου θα λυσει την απορια το τις φταιει

μια απο τις πολλες περιπτωσεις

καθηστε με τα παραμυθια σας των τελευταιων 30 χρονων

οι ξενοι θα διακεδαζουν εχουν τον χρονο
Για τον Βοτανικο τι θες να πεις τυπε,εσωσε το ΚΚΕ και η αριστερα τους κορμορανους.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96
Απλά υπάρχουν κάποιοι άπλυτοι μοντεράτορς που είναι εύθικτοι επιλεκτικά, υποστηριζόμενοι και από τη διοίκηση.
Προφανώς δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι η μεγάλη πλειοψηφία, τουλάχιστον εδώ μέσα, είναι ακροδεξιοί.
Πρέπει να φάνε κανά βέτο να μάθουν να σέβονται τις επιταγές της πλειοψηφίας.

Από κει και πέρα, όσο αναφορά τον Μαντέλα δε συμφωνώ. Δικαίωμά τους απόλυτα φυσικό είναι να κάνουν οι αραπάδες ότι γουστάρουν
στη χώρα τους. Ζώα είναι, τη φύση τους θα δείξουν.
Το πρόβλημα είναι εδώ και βορειοδυτικά της ελλάδας. Και αν για τους βρωμοευρωπαίους στον πούτσο μου, να πάνε να πνιγούν οι λούγκρες,
στην Ελλάδα πρέπει να ξεμπερδεύουμε με τους "προοδευτικούς" υπανθρώπους πριν μας καταστρέψουν ανεπανόρθωτα.

Εγω ειμαι ακροαριστερος.
Ο μαντης καλχα εισαι κ εβγαλες πορισμα τι ιδεολογια εχουμε?

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εγω ειμαι ακροαριστερος.
Ο μαντης καλχα εισαι κ εβγαλες πορισμα τι ιδεολογια εχουμε?

Στα αρχίδια μου τι είσαι εσύ. Δε ψάχνω γιουσουφάκι. Αμα αποφασίσω να γαμήσω τριχωτό κώλο θα σε έχω στα υπόψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom