Επισκέπτης
Ειναι χαλιας και εκπροσωπος του πελατειακου κρατους...Σε αντιθεση με το γκουβερνο βεβαιως...Ναι, αλλά ο σύριζας τα τακίμιασε με τον Καμμένο.
Ο οποίος Καμμένος.........
Ειναι χαλιας και εκπροσωπος του πελατειακου κρατους...Σε αντιθεση με το γκουβερνο βεβαιως...Ναι, αλλά ο σύριζας τα τακίμιασε με τον Καμμένο.
Ο οποίος Καμμένος.........
Ειναι χαλιας και εκπροσωπος του πελατειακου κρατους...Σε αντιθεση με το γκουβερνο βεβαιως...
Παίζει να υπάρχει κανα μέλος του μπου εδώ??
http://[URL unfurl="true"]www.peloponnisiaki.gr/wp-content/uploads/2013/04/%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%92%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%9F%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AF%CE%B1-%CE%9F%CE%B4%CF%8C%CF%824-490x350.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Διολου απιθανο...αλλα και να μην ειναι κανεις σαν φυσικη παρουσια,υπαρχουν πολλοι που ειναι πολιτικα...
Διολου απιθανο...αλλα και να μην ειναι κανεις σαν φυσικη παρουσια,υπαρχουν πολλοι που ειναι πολιτικα...
Καλη φαση...ενα συνεργειο για μια μερα,καμποσες μερες μαλακιας στην τιβι και τις σκατοφυλλαδες...Το κορυφαίο δε στο'πα.
Έβαλαν συνεργείο (χωματουργικό) της περιοχής να δουλέψει εκεί μόνο γι' αυτήν τη μέρα, ίσα να τραβηχτούν τα πλάνα
Έχω την υποψία ότι αμφισβητείς τους ραγδαίους ρυθμούς της ανάπτυξης!Το κορυφαίο δε στο'πα.
Έβαλαν συνεργείο (χωματουργικό) της περιοχής να δουλέψει εκεί μόνο γι' αυτήν τη μέρα, ίσα να τραβηχτούν τα πλάνα
Mα είναι δυναμόν??Έχω την υποψία ότι αμφισβητείς τους ραγδαίους ρυθμούς της ανάπτυξης!
Καλη φαση...ενα συνεργειο για μια μερα,καμποσες μερες μαλακιας στην τιβι και τις σκατοφυλλαδες...
Θετικο ισοζυγιο γκεμπελισμου λεμε...
Πάρε σπρέι και ξεκίνα...Τι έχει πάθει το χαζό ρε μαλάκες σήμερα και το παίζει πλέζουρας??
Στο τέλος να μου το θυμηθείς.
Με τόσες θέσεις εργασίας που ανοίγουν κάθε μέρα θα ξεμείνουμε από εργαζόμενους..