jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ότι εσύ τώρα ακούς προτάσεις και αξιολογείς
εγω ακουω εσας των απλυτων εχει γεμισει το αυτι σας κυψελιδα
Ότι εσύ τώρα ακούς προτάσεις και αξιολογείς
συνιστωσα του σιριζα θα γινει το πασοκ
δεν ακούω τσόνι/πίξη κι ανησυχώ...
φάγανε καμιά καρεκλιά στην ψηφοφορία?
ή ψηφίζουν σε όλα τα εκλογικά τμήματα για να φαίνονται πολλοί?
Και συ ψήφισες ,απότι λέγεται ,ΟΦΑ Λουγκρίτσα !
έριξα πολλές ψήφους....
Ετσι πηγες ντυμένη στη ψηφοφορία ;
δεν ακούω τσόνι/πίξη κι ανησυχώ...
ρε ΠΠ ,πως και δεν είσαι στις Σκουριές σήμερα; Τα συντρόφια σου από Αθήνα ξεκίνησαν με τα μισθωμένα λεωφορεία από το κόμμα και εσύ που είσαι δίπλα φοβάσαι;Τι σόι αγωνιστής είσαι;
[URL unfurl="true"]http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/02/blog-post_9302.html[/url]
διαφωνείς με την είδηση ΠΠ ; Ή πρέπει να την δημοσιεύσει έγκριτο site(Left.gr) για να την αποδεχθείς.; Πάλι γαργάρα ;κόψε το πολύ δεξί-εξτρέμ , κουφαίνει!
διαφωνείς με την είδηση ΠΠ ; Ή πρέπει να την δημοσιεύσει έγκριτο site(Left.gr) για να την αποδεχθείς.; Πάλι γαργάρα ;
πάλι γαργάρα ΠΠ ; Εσύ πάντως ξέρεις καλύτερα ,έτσι; Ξεγλιστράς συνέχεια λες και είσαι χέλιποια "είδηση" μωρέ καμένε?
αυτός που το γραψε δεν ξέρει ούτε που πέφτει η αθήνα, ούτε η σαλονίκη...
πάλι γαργάρα ΠΠ ; Εσύ πάντως ξέρεις καλύτερα ,έτσι; Ξεγλιστράς συνέχεια λες και είσαι χέλι
διαφωνείς με την είδηση ΠΠ ; Ή πρέπει να την δημοσιεύσει έγκριτο site(Left.gr) για να την αποδεχθείς.; Πάλι γαργάρα ;
Στον τόπο της συγκέντρωσης κατευθύνεται μεγάλη αυτοκινητοπομπή και πολλά λεωφορεία αλληλεγγύης τα οποία σπεύδουν για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο συμπαράστασης προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής
το δημοσιευει και το φερεφωνο
Ένα δίκιο θα στο δώσω για το άγαλμα του Βενιζέλου και κακώς δεν το είδα.Λάθος μου, το αναγνωρίζω,αν και δεν αναιρεί τους γνωστούς διακτινιζόμενους αγωνιστές Εσύ δεν μου απάντησες στο αρχικό μου ερώτημα ; Γιατί δεν είσαι εκεί με τους υπόλοιπους αλληλέγγυους; Δεν είχες 5 ευρώ να δώσεις, στα φάγανε όλα οι μασατζούδες;μωρέ καμένε ποιος Σύριζα Αθήνας και άγαλμα Βενιζέλου?
Ένα δίκιο θα στο δώσω για το άγαλμα του Βενιζέλου και κακώς δεν το είδα.Λάθος μου, το αναγνωρίζω,αν και δεν αναιρεί τους γνωστούς διακτινιζόμενους αγωνιστές Εσύ δεν μου απάντησες στο αρχικό μου ερώτημα ; Γιατί δεν είσαι εκεί με τους υπόλοιπους αλληλέγγυους; Δεν είχες 5 ευρώ να δώσεις, στα φάγανε όλα οι μασατζούδες;