soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Έχει κρατήσει κανείς το βίντεο με τη στραβωμενη μούρη της στο πρώτο αποτέλεσμα?
Έχει κρατήσει κανείς το βίντεο με τη στραβωμενη μούρη της στο πρώτο αποτέλεσμα?
Δεν νομίζω όμως με αυτά να γελάσεις
Λυπάμαι , δεν φαίνεται καθαρά το μήνυμα σου ..έγραψες κάτι για Μητσοτάκη κ κρασαρε ο υπολογιστής μουΘυμάσαι τον Ιούνιο 85 που κοροϊδευε το Μητσοτάκη, ότι θα φέρει λιτότητα; Τον Σεπτέμβριο 85, αφού κέρδισε τις εκλογές, ανακοίνωσε φουλ υποτίμηση της δραχμής κσι λιτότητα ο ίδιος!
Δεν νομίζω όμως με αυτά να γελάσεις
Λυπάμαι , δεν φαίνεται καθαρά το μήνυμα σου ..έγραψες κάτι για Μητσοτάκη κ κρασαρε ο υπολογιστής μου
και από το λεφτά υπάρχουν, του γιόκα, πήγαμε στο καστελόριζο του αγίου γεωργίου ανήμεραΘυμάσαι τον Ιούνιο 85 που κοροϊδευε το Μητσοτάκη, ότι θα φέρει λιτότητα; Τον Σεπτέμβριο 85, αφού κέρδισε τις εκλογές, ανακοίνωσε φουλ υποτίμηση της δραχμής κσι λιτότητα ο ίδιος!
Αφού είναι βάλτος από τους Αμερικανούς .......από πίσω ολόκληρη,cia κ τον υποστηρίζειΟ Μητσοτακης αν δεν γινει θερμοπυρηνικος πολεμος εχει αλλη μια τετραετία στο τσεπακι του, μετα θα φυγει λογω βαρεμάρας!
Ο Μητσοτακης αν δεν γινει θερμοπυρηνικος πολεμος εχει αλλη μια τετραετία στο τσεπακι του, μετα θα φυγει λογω βαρεμάρας!
Αφού είναι βάλτος από τους Αμερικανούς .......από πίσω ολόκληρη,cia κ τον υποστηρίζει
Μόνο ο Ανδρέας έδιωξε τους Αμερικανούς
Τώρα δεν έγραψες το όνομα Μητσοτάκης αλλά Ανδρέας κ ξανάέστρωσε ο υπολογιστής μουΟ Ανδρέας έκανε κάτι κόλπα και άρχισε να το παίζει σε διπλό ταμπλό, εποχή που δεν είχε λήξει ο ψυχρός πόλεμος ακόμη.
Και τον στείλαν μια τσάρκα στον Γιακούμπ το ‘88 να στρώσει.
Μετά κατάλαβε κι αυτός ο έρημος, ότι δεν τον έπαιρνε να κάνει ότι του καπνίσει.
Άλλη ιστορία και μεγάλη. Θέλει και μπίρες.
Τώρα δεν έγραψες το όνομα Μητσοτάκης αλλά Ανδρέας κ ξανάέστρωσε ο υπολογιστής μου
Συμφωνώ αλλά τουλάχιστον έδιωξε τους Αμερικανούς το 80
Λουκά;;Κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα…
Έσκασε και η Ελένη Λουκά…
Οαγικος Οκτώβρης του 1981Το 1981 έγινε κυβέρνηση. Το 80 πρωθυπουργός ο Ράλλης. Πρόεδρος ο Καραμανλής.
Βάλε ΕΡΤ και ΥΕΝΕΔ στη YouTube να θυμηθείς.
Λουκά;;
Όλοι οι οιωνοί δείχνουν ότι ξαναέρχεται το ΠΑΣΟΚ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οαγικος Οκτώβρης του 1981
Η ημέρα που άλλαξε ο κόσμος