mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.532
- Πόντοι
- 506
Ο μπαμπας σας γαλαζια πουταναρια
Τυπε από Τύρναβο είσαι κ γαμας καμία ελασσονοβλαχα ??Η Ελασσονα παιζει να βγαζει τις ωραιοτερες ελληνιδες
Ρουμανοβλαχες τυπε ξερακανιες αδύνατες ..Περαστικος ημουν μια φορα απο Ελασσονα και ακομα θυμαμαι το καφε που ειχε γκομενες που θυμιζαν ανατολικο μπλοκ αλλα ηταν ντοπιες ελασσονιτισες
Τυπε μαλλον δεν το εχεις παρει πρεφα, αλλα το ΠΑΣΟΚ ειναι ηδη στη 2η θεση και στην Κουμουνδουρου κανουν ερανο για να πληρωσουν το γραφειο τελετων για την κηδεια του ΤσυριζαΚι όμως, με τα χάλια που έχει ο Σύριζα, εύκολα μπορεί να βρεθεί το ΠΑΣΟΚ πάλι στη δεύτερη θέση.
Τυπε μαλλον δεν το εχεις παρει πρεφα, αλλα το ΠΑΣΟΚ ειναι ηδη στη 2η θεση και στην Κουμουνδουρου κανουν ερανο για να πληρωσουν το γραφειο τελετων για την κηδεια του Τσυριζα
Α ρε Ανδρέα
Ανδρέας ο μέγας ,ο πρωτοπόρος ο καυλιαρης που λαδωσε με αυτόν το έντερο του καραβλαχο ΈλληναΜε την ευκαιρία, ας περάσουν οι όποιοι νοσταλγοί του «παλιού, καλού, ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ» κι από την ψηφοφορία για την κληρονομιά του Ανδρέα.
Ως τώρα, ο λαός του μπου ψηφίζει ξεκάθαρα, ότι ο εμπνευσμένος ηγέτης, ο μεγάλος τιμονιέρης, αποδείχτηκε φίδι κολοβό.
Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα; - Page 167
το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής...πως ένας τόσο λαμπρό μυαλό,με τόσο λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα κατάστρεψε εν τελει την ελλάδα...παγκόσμια πρωτοτυπία ...ένας καθηγητής του ucal,berkeley να γίνει πρωθυπουργός και να διαλύσει μια χωρα?παραθέτω λόγο του...www.bourdela.com
Ανδρέας ο μέγας ,ο πρωτοπόρος ο καυλιαρης που λαδωσε με αυτόν το έντερο του καραβλαχο Έλληνα
Εγώ έχω άφησα του Ανδρέα κ του Τσε γκε βάρα στο σπίτι μου
άφησα του Ανδρέα κ του Τσε γκε βάρα
Αυτόν βάλε !Ανδρέας ο μέγας ,ο πρωτοπόρος ο καυλιαρης που λαδωσε με αυτόν το έντερο του καραβλαχο Έλληνα
Εγώ έχω αφίσα του Ανδρέα κ του Τσε γκε βάρα στο σπίτι μου
Αθεράπευτος γυναικας...μέλος του σαητΑυτόν βάλε !